If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едно време и аз много се раздавах във форума, ама само обиди и заплахи получих. Така от около 2,3 г не казвам къде са ми ордерите и какво точно правя. Само загатвам, ама как и какво точно правя не искам да казвам!!!
спеко функцията на една централна банка не е да е спекулант както ти си мислиш може би ....а иначе пак те е напекло слънцето..На каква база стигна до извода ,че златото е направило връх .....някое птиченце ли ти го каза....
и добре като продаде златото БНБ после какво ще прави....опс не ми казвай ще чака да стане 1000 долара и пак ще си го купи.....
нали, а с парите взимат 10-12 % от Комерц, и почваме да мелим с Меркел...
Ще искаме откриване на офиси в България и яко кредитиране за бизнеса. За тях е дребна сума едни 10-15 милиарда евро кредити да раздадат за 2-3 години
Хубава схема, ама не искат да продават пустото злато..
Златото ще поскъпне още малко и после ще се срине, но на БНБ и трябва време да продаде златото, а до тогава връх ще направим!!!
Коментар
SoKoLoV
Да Тука определено трябва модератор с познания по икономика и то не апокалиптична такава яхяххя
МОДЕРАТОРИТЕ ЗАЩО СПИТЕ Я ВИЖТЕ СПЕКО КАК ВИ СПИЧА ФОРУМА С ПЪЛНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ.ТОВА ЛИ Е НИВОТО МУ.ЯВНО ДА.
А ИНАЧЕ ПОДПИСА НА ПРАСЕТО СИ Е СЪЩИЯТ ЗАЩОТО СТЕ СИ СЪЩИТЕ МАЛОУМНИЦИ ЯВНО.
Ами доколкото знам не е, и е много вероятно да са ни преебали и да не можем да го продадем, защото е с малко особен юридически статут. Няма да се учудя!!!!!
Коментар