IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БНБ трябва да продаде златото веднага!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
    prodigalе, балон е доларчето. Еврото и то се изучи, и то започна да се печата на килограм!! А GOLDa винаги е било еденица мярка, и такова ще си остане. И всички ще се равняват по жълтия метал!!!
    единица мярка ама за простотия.....какво значи долара е балон и как една парична единица може да бъде балон....... А платината защо не я приемаш за единица мярка...ами алуминия , ами оловото каква е разликата със златото... а да не могат да се правят дрънкулки ...а и още нещо златото е вечно за разлика от другите метали ..ами тогава да вземем за мярна единица ..кое, кое ...ами пластмасата ..а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
      Йосив,

Ето ти доказателства къде съм селнал златото, макар и с малко защото злато не играя по принцип!!!
      знаеш ли колко ме интересува твойто малко злато дето си продал.... и на колко ще го затвориш А ?....... и до колко ще го чакаш за стоп....
      и последен въпрос ..защо малко , на твое място продавам къщи , коли , вземам де що има манги на заем и скъсявам...нали е 100 % гаранте ,че ще поевтинява

Коментар

• Абе зайци, вие да не нацвъкате селове на златото в понеделник на ливъридж??

Нищо друго няма да направите освен да си загубите парите, ама ако имате физическо злато може да го продадете, ako намерите купувачи на цени над 60 лв на грам, разбира се!!!!!!!!!!!1

Съни,

Аз не мисля че Бойко е мошенник, та да се притесняваме за това, че БНБ ще продаде златото!!!

Ако Бойко беше мошенник, одавна да сме емитирали милиарди дългове и парите да са окрадени от управляващите!!!!

Ама се оказаха свестни хора или поне до сега!!!

Проди,

Да признавам, че се бавят високите лихви. Аз явно доста съм надценил крадливите умения на управляващите в много развити държави, но нещата лека полека си отиват на мястото.

Няколко пъти съм обяснявал защо това ще се случи. Потърси и виж в другите теми!
        Last edited by SPEKO; 30.07.2011, 20:13.

Коментар

• А бе чудно ми е как все ще се намери някой да постави под съмнение златото при положение, че Адам Смит и компания са разяснили нещата отпреди едни 200г. да не казвам и повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
            Мисля, че скоро ще разбереш, че с него бомбони не можеш да си купиш и първо ще трябва да го продадеш.
            Е тва е проблема, кофти е при продажба. Ма тва важи само за бедните, дето купуват пръстени и синджири да ловят пепела по сейфовете и кат продават тия неща губят до 50%. Търговията със злато е много особен бизнес. Трябва да купувате винаги под тренда (от балъци в нужда) и бързо да разтоварите на офиц. цена или една идея под нея....
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

prodigalе, балон е доларчето. Еврото и то се изучи, и то започна да се печата на килограм!! А GOLDa винаги е било еденица мярка, и такова ще си остане. И всички ще се равняват по жълтия метал!!!
              Не знам Георги, твърде е очевидно, влязат ли подобаващо дребните, на тези цени, ще го разсипят.

А и нещо дето 20 години не носело доходност при яка инфлация, не ща да го чуя на връх..

Няма и да го скъсявам, просто не ме вълнува.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                Спеко-мен, добре ли си бре майна? Искам да кажа здравословно...Много смели мнения бре?! Не пий преди да пишеш или пий, ама лекарствата.....
                Що да продаваме златото сега? Ти да виждаш некъде по света стабилна държава и съответните хартиени пари? В момента злато, сребро, волфрам, диаманти, картини, силиконови цици (опааа) и т.н. .са със по-сигурна стойност от долара еврото и сан секиз хартии.....
                Да, златото е балон, и то огромен, но в близко бъдеще тва е хита майна, в смисъл с малък обем и голема стойност...и не се разваля, друго не мое да го измести.
                Браво , имаш ясен план - действай. Особенно със силикона.

Коментар

Мисля, че скоро ще разбереш, че с него бомбони не можеш да си купиш и първо ще трябва да го продадеш.

Коментар

Йосив,

Защо да го правя? Та, вие се скъсахте да ме плюете???
                    Вярвайте ми, много хора са ме плюли във форума и всички са фалирали!!!!

Никой не играе срещу SPEKO!!!! ЗАПОМНЕТЕ!!!

Ето ти доказателства къде съм селнал златото, макар и с малко защото злато не играя по принцип!!!

http://www.investor.bg/forum/showthr...USD#post279445
                    Спеко-мен, добре ли си бре майна? Искам да кажа здравословно...Много смели мнения бре?! Не пий преди да пишеш или пий, ама лекарствата.....
                    Що да продаваме златото сега? Ти да виждаш некъде по света стабилна държава и съответните хартиени пари? В момента злато, сребро, волфрам, диаманти, картини, силиконови цици (опааа) и т.н. .са със по-сигурна стойност от долара еврото и сан секиз хартии.....
                    Да, златото е балон, и то огромен, но в близко бъдеще тва е хита майна, в смисъл с малък обем и голема стойност...и не се разваля, друго не мое да го измести.
                    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• prodigalе, балон е доларчето. Еврото и то се изучи, и то започна да се печата на килограм!! А GOLDa винаги е било еденица мярка, и такова ще си остане. И всички ще се равняват по жълтия метал!!!
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

А моите спомени са от когато бе 280-300!
                        Турбо балон е златото, но и Пътища на 50 000 сме виждали, а и за Братята със среброто също сме чели...

Цените изглеждат точно като пренебрегнатия срив в Азия през пролетта на 2007 и последващото истинско отрезвяване.

Ако не съм прав, имаме залежи, халал да ни е.

Коментар

Според мен златото вече започна да прави своя връх, какъвто скоро няма да видим.(Не съм казал, че е направило връх)

Ако БНБ продаде бързо златото от валутните си резерви има шанс да не фалира правителстото поне още 1 г.

Дано някой в БНБ има акъл в главата ,ДАНО!!!!

http://www.investor.bg/news/article/118533/9.html
                          "Standard Chartered: Цената на златото може да достигне 5000 долара за тройунция"
                          А моите спомени са от когато бе 280-300! И си мисля какво ли би било ако имах една тънка позицийка от тогава, и на всеки 100тина долара тренд бих добавял по малко. А някой казват че не се печелело от форекс. Печелят, ама умните!
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Вероятно, това все някога ще стане...както вървят нещата
                            Друг е въпросът какви ще са причините
                            Или защо сега лихвите са 10-12-15, а не 5-6-7...
                            Няма да стане, народа е надхитрял и прекрасно знае че след определено ниво е по-добре да не плаща нищо. Ако можеше, да е станало.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              ....
                              Имаш още около 5 месеца за 2 годишната ти прогноза за лихви от 20%, вероятно вече знаеш че много си се объркал.
                              Вероятно, това все някога ще стане...както вървят нещата
                              Друг е въпросът какви ще са причините
                              Или защо сега лихвите са 10-12-15, а не 5-6-7...

Спеко, по-добре се спри с тази идея, че малко му трябва на Дянков, де що има гледа...

Коментар

Йосив,

Защо да го правя? Та, вие се скъсахте да ме плюете???
                                Не плюем теб, просто не сме съгласни с идеите ти, и за капак времето доказа че сме били прави!

Имаш още около 5 месеца за 2 годишната ти прогноза за лихви от 20%, вероятно вече знаеш че много си се объркал.

Коментар

Working...
                                X