Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
В близките 3-и години въобще няма да купувам Злато!...Ако иска и 200$ да стане...пак ще е скъпо!
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеми то като стигне до 1200 се открива пътя до 600, където следва да се напълнят дисагите, но без левъридж, защото и 300 долара е струвалоМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНай-добре ще се купува на 1200$ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Най-добре ще се купува на 1200$ !!!
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеТя е вече ФАКТ. Спад под 1795 отваря пътя за корекция до 1750/55 от където трябва по-смело да се купува. В тази зона (1750/55) би следвало да завърши корективното движение от върха на 1920.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеАз бих изчакал корекция до 1820/25
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеForex "мaster",
какво направи с твоето сребро дето го купуваш не 48$ (т.е. на върха)? Още ли вярваш, че ще стане 50...70...150$ ???
Така, че наистина е хубаво човек да "играе на борсите", но не е зле и реалния свят да се поглежда от време на време
П.С. Сега погледнах - и в ПИБ и в Тавекс среброто е по-скъпо отколкото на "върха"
Коментар
-
Forex "мaster",
какво направи с твоето сребро дето го купуваш не 48$ (т.е. на върха)? Още ли вярваш, че ще стане 50...70...150$ ???
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи така се радваше като падна от 1700 на 1600. След това от 1800 на 1700. Сега се радваш като падна от 1900 на 1800... Тайната на щастието е да имаш малки очаквания... Браво... Напредваш... По пътя към 15000 /петнадесет хиляди/.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Злато
Тук чета някои мнения, че кризата била отминала?!?!? Само 1 ще му кажа на този пич:
Отвори си 1 икономически календар от Март и го сравни с този от Август? За какво отминаване ми говориш бе пич? Колкото до златото това което се случва днес е корекция на вълната 1705-1920, какви балони/, до края на септември златото ще е над 2100$ за трой унция а до края на годината над 2 500$! И да кажа отново за мечките, че балона пак ще се спука (според вас) когато златото доближи 2 000$ просто защото е психологическа граница и ще коригира! Та от сега да ви кажа, че тогава ще се спука ама за ваше съжаление отново ще се залепи след 50-100$ корекцияот там ще има вълничка до около 2100 и нещо, Пожелавам най-искрено успех на всеки спекулант, инвеститор и анализатор търгуващ с злато!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕxeeeeee Балона е стигнал до 1813$ сутринтаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Здрасти mechobikov,
ще ти пусна след малко ЛС.
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениезащо мислиш, че кризата е свършила. какви са критериитеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар