IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    В близките 3-и години въобще няма да купувам Злато!...Ако иска и 200$ да стане...пак ще е скъпо!
    Изпадаш в крайности.

Коментар

• http://www.cbc.ca/news/world/story/2...t.html?cmp=rss

Коментар

• Шемет ти изобщо знаеш ли защо златото се дига от 70 те години? Ако не знаеш да ти обясня ? Поне да си малко по запознат с реалността и да млъкнеш.

Коментар

• В близките 3-и години въобще няма да купувам Злато!...Ако иска и 200$ да стане...пак ще е скъпо!

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ми то като стигне до 1200 се открива пътя до 600, където следва да се напълнят дисагите, но без левъридж, защото и 300 долара е струвало
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Най-добре ще се купува на 1200$ !!!
            ми то като стигне до 1200 се открива пътя до 600, където следва да се напълнят дисагите, но без левъридж, защото и 300 долара е струвало
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Най-добре ще се купува на 1200$ !!!

Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Тя е вече ФАКТ. Спад под 1795 отваря пътя за корекция до 1750/55 от където трябва по-смело да се купува. В тази зона (1750/55) би следвало да завърши корективното движение от върха на 1920.

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                Аз бих изчакал корекция до 1820/25
                Тя е вече ФАКТ. Спад под 1795 отваря пътя за корекция до 1750/55 от където трябва по-смело да се купува. В тази зона (1750/55) би следвало да завърши корективното движение от върха на 1920.

Коментар

• Къде сте Балониери???

Коментар

Forex "мaster",

какво направи с твоето сребро дето го купуваш не 48$ (т.е. на върха)? Още ли вярваш, че ще стане 50...70...150$ ???
                    На борсите може и да е паднало среброто, но реалното такова - това, което можеш да си купиш от банка или от tavex е на същите ценови нива както на "върха". Та да може да не са на печалба тези, които са купили тогава, ама и така нареченото "спукване на балона" не се усети на физическия пазар.

Така, че наистина е хубаво човек да "играе на борсите", но не е зле и реалния свят да се поглежда от време на време

П.С. Сега погледнах - и в ПИБ и в Тавекс среброто е по-скъпо отколкото на "върха"

Коментар

• 3 Reasons the Gold Bubble Will Burst

http://www.investorplace.com/2011/06...sting-gld-etf/

Коментар

• Forex "мaster",

какво направи с твоето сребро дето го купуваш не 48$ (т.е. на върха)? Още ли вярваш, че ще стане 50...70...150$ ???

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Ти така се радваше като падна от 1700 на 1600. След това от 1800 на 1700. Сега се радваш като падна от 1900 на 1800... Тайната на щастието е да имаш малки очаквания... Браво... Напредваш... По пътя към 15000 /петнадесет хиляди/.

Коментар

• Злато

Тук чета някои мнения, че кризата била отминала?!?!? Само 1 ще му кажа на този пич:
                          Отвори си 1 икономически календар от Март и го сравни с този от Август? За какво отминаване ми говориш бе пич? Колкото до златото това което се случва днес е корекция на вълната 1705-1920, какви балони/, до края на септември златото ще е над 2100$ за трой унция а до края на годината над 2 500$! И да кажа отново за мечките, че балона пак ще се спука (според вас) когато златото доближи 2 000$ просто защото е психологическа граница и ще коригира! Та от сега да ви кажа, че тогава ще се спука ама за ваше съжаление отново ще се залепи след 50-100$ корекция от там ще има вълничка до около 2100 и нещо, Пожелавам най-искрено успех на всеки спекулант, инвеститор и анализатор търгуващ с злато!

Коментар

• Добыча золота в Киргизии http://www.apn.kz/publications/article5878.htm

Коментар

Еxeeeeee Балона е стигнал до 1813$ сутринта
                              Ти така се радваше като падна от 1700 на 1600. След това от 1800 на 1700. Сега се радваш като падна от 1900 на 1800... Тайната на щастието е да имаш малки очаквания... Браво... Напредваш... По пътя към 15000 /петнадесет хиляди/.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Здрасти mechobikov,

ще ти пусна след малко ЛС.

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                защо мислиш, че кризата е свършила. какви са критериите

Коментар

Working...
                                X