IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнение
    След положителен стимул би трябвало да падне, макар и малко. Т.е. да тества 1800 ниво. Аз не съм разбирач, казвам само лично мнение.
    А съответно за среброто да тества 1.4100

Успех на всички, и дано всеки е на профит.
    Ще стане интересно ако среброто пробие 50 тая година

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
      Следва стимул от 400 милярда до края на годината

След положителен стимул би трябвало да падне, макар и малко. Т.е. да тества 1800 ниво. Аз не съм разбирач, казвам само лично мнение.
      А съответно за среброто да тества 1.4100

Успех на всички, и дано всеки е на профит.

Коментар

• Следва стимул от 400 милярда до края на годината

Коментар

• Интересно е как ще реагира цената след Б.Бернанке довечера
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• малко новинки

Ето малко новинки около темата тук.

http://www.forexpros.com/news/commod...n-focus-223487

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнение

ЕВРЕИ
              Не всичко, което блести, е злато, но златото винаги блести..
              http://www.komentari.com/index.php?o...d=521&Itemid=2
              Благодаря за интересното четиво
              имам чувството че автора "хвърля по едно око" тук - и е сглобил един доста "интересен сценарий" - доста често, обаче, човешката фантазия не е способна да достигне реалноста
              възможно е и доста по-черно бъдеще
              за съжаление .....
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Пук!!!
                Виж кво Шема - аз (както и предполагам доста хора тук) спрях да ти обръщам внимание
                ама ти си продължавай - ако крякаш през час - в продължение на доста години - все някога ще имаш теоретическия шанс да познаеш
                remember remember the fifth of november

Коментар

• ЕВРЕИ
                  Не всичко, което блести, е злато, но златото винаги блести..
                  http://www.komentari.com/index.php?o...d=521&Itemid=2

Коментар

• Пук!!!

Коментар

• Една интересна, лично за мен статия:
                      http://goldsilver.com/news/giant-suc...pped-overseas/

Ако това, което пише в статията е вярно, то САЩ не само няма да се справят с търговския си дефицит и излизането от рецесията, ами напротив ще затънат още повече. Съответно следвайки същите политики както до сега ще има повече държавни разходи, за да компенсират за липсата на разходи от страна на частния сектор, а за да ги направят тези разходи ще си напечатата още долари.

Коментар

• zlato ili pari

прегледах коментарите и видях че има хора само и само да пишат изказват мнение което не кореспондира с реалноста>
                        печатането на хартии е допустимо докато има и такива които им вярват. много от вас си спомнят 1996 когато една банкнота стана по малко котирана от тоалетната хартия >
                        не знам случаи някой да е ползвал кюлче за първични нужди < грозно сравнение sorry > но такава е истината>
                        инвестициите в злато са дългосрочни и трябва да са в обеми които да поемат лихвите текущи по валутите > просто .
                        Last edited by mibova; 08.09.2011, 09:40.

Коментар

• Златото се монатизира ... Кат стане 6к ше си остане там.

Коментар

• Ужас, този форум честно да ви кажа ме ужасява! Като човек който тепърва навлиза в тази сфера чета някои толкова абсурдни неща, че чак ме шокират. Наистина е хубаво, че човек следва принципите си и вярва на себе си, но нзн... предпочитам да чета на едно друго място без да споменавам за да не стане някаква реклама, защото там хората се обосновават наистина точно и професионално докато тук просто се дава някакво мнение без никаква смислена обосновка, и се почва "плюене" по хората с противоположното (с малки изключения). Това е гадно и отблъскващо. Все пак пожелавам най-искрено успех на всички в търговията но не желая да пиша каквото и да е вече в този форум!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Охоооо Балончето стигнало днес до 1792$ А в момента е 1815$.

Супер!!!
                              Ша та замоля нещо ! Били видял кой е първият ти пост за златото, каква е била цената тогава и на какво ниво си чакал да го видиш ?
                              www.finance5.bg

Коментар

• Охоооо Балончето стигнало днес до 1792$ А в момента е 1815$.

Супер!!!

Коментар

Working...
                                X