If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
златото е балон
интересно на 2000 колко маржин кола ще има
Ти пък.....те ще са спечелии докато са губили. Ще ти обяснят как са се били хеджирали с насрещни с 2пъти по големи обеми, а от 2000 ще почнат да продават с гръм и трясък като за последно за да не "изпуснат влака"
Ами знам какво ти знаеш и защото ти само това знаеш, затова и си го и цитирал: He is expected to propose roughly $300 billion in stimulus measures to get job creation back on track.
Само дето на теб изобщо не ти е ясно какво ще последва.
Защото, ако ти си ми работник на струг, а аз обявя стимули за работници, които да изместят стругарите - изобщо няма да си толкова възторжен.
Прочети по-подробно за какво ще говори Обама, а не цитирай.
На който му трябва четене, вече го е прочел.
Мисленето ти е архаично, респективно и сравненията със стругове когато говорим за САЩ
На никой не му трябват стругари, това да караш хората да вършат работа вместо машини е по-зле и от да раздуваш щата на администрацията, за да няма безработица.
Решението е другаде и далеч не толкова конвенционално
Може и така да е, но знам че ще я интерпретират като си занаят, та не е толкова важен часа А ти какво знаеш ?
Ами знам какво ти знаеш и защото ти само това знаеш, затова и си го и цитирал: He is expected to propose roughly $300 billion in stimulus measures to get job creation back on track.
Само дето на теб изобщо не ти е ясно какво ще последва.
Защото, ако ти си ми работник на струг, а аз обявя стимули за работници, които да изместят стругарите - изобщо няма да си толкова възторжен.
Прочети по-подробно за какво ще говори Обама, а не цитирай.
На който му трябва четене, вече го е прочел.
After the market closes, President Obama will wrap up the busy day with a speech on job creation at 7 p.m. ET. He is expected to propose roughly $300 billion in stimulus measures to get job creation back on track.
After the market closes, President Obama will wrap up the busy day with a speech on job creation at 7 p.m. ET. He is expected to propose roughly $300 billion in stimulus measures to get job creation back on track.
Извинете за въпроса, но някой знае ли кога ще се изказва Бернанке и Обама тази вечер в БГ време? Мерси предварително.
Коментар