въпроса според мен не е дали златото е балон мисля че за всеки е очевидно все пак нито се яде нито се пие нито се употребява в производството(освен на бижута но това е лукс не необходимост), въпросът според мен е колко още може да се набалончи преди да почне срива ето тук според мен могат да се включат техническите анализатори.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗащото съвсем скоро почва спад на Златото, който тренд ще продължи поне 2-3 години и ще закара Златото поне на 500$..
п.с. ако не и да е почнал вече
Коментар
-
Защото съвсем скоро почва спад на Златото, който тренд ще продължи поне 2-3 години и ще закара Златото поне на 500$..
п.с. ако не и да е почнал вече
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеТова след каква девалвация на $ и що си сигурен, че ще има такава до 2-3 години?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСкоро пътя към 1600...1500...1200 е отворен. Стигне ли 1200$ пътят към 600$ е отворен. И от там на 300$ до 2-3 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ston3 Разгледай мнениеНе ето, че отново изобщо не схващате какво искам да каже. Аз не казвам, че мечките са врагове на биковете. За да съществува пазар трябва да има и от двете то е ясно. Просто ме интересува аргумента на мечките за "скорошното спукване на балона", но щом извъртате темата явно не можете да се аргументирате.Не е никаква алтернатива на парите. Я виж на какви маржове се лашка ! И в кой магазин ще платиш с голд !? За никакъв * не става
Според мен разбира се.
Само дето му треперят, като го държат като Бай Ганню ... под юргана
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение...
Балон ли е, какво е - хайде да не казвам, но Дано го отиграете по най-добрия за вас начин
НЕ е препоръкаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Не ето, че отново изобщо не схващате какво искам да каже. Аз не казвам, че мечките са врагове на биковете. За да съществува пазар трябва да има и от двете то е ясно. Просто ме интересува аргумента на мечките за "скорошното спукване на балона", но щом извъртате темата явно не можете да се аргументирате.
Коментар
-
Привет майстори на спорта !!!
Треперят ли ви вече мартинките ?
Няма страшно, когато нещо се е позабалонорало, винаги идва момента да се потреперят и ръчичките.
Ама имате едни маржове - Не е за разправяне.! Айде да ви е на късмет. Балон ли е, какво е - хайде да не казвам, но Дано го отиграете по най-добрия за вас начин
НЕ е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ston3 Разгледай мнениеБях се зарекал повече в този форум да не пиша, но последно искам да попитам нещо "мечките". Момчета или (момичета ако сте), седнете, и напишете една добре аргументирана статия, защо мислите, че златото е балон един подробен анализ на движението му от последните няколко години, и както казах аргументирай те се но не с някакви смешни графики с две свещи и оп бичата свещ по малка от мечата (при върха) и край балона се спука златото отиде на $200. Не си ли давате сметка, че вместо да пишете глупости можеше да сте направили маса пари на бичия тренд. Защото аз познавам, човек който още преди време е казал, че златото цели 2500$ и му вярвам защото се аргументира убедително и по-важното всичко каквото е написал излиза до момента! Името му няма да споменавам! Мерси за вниманието!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ston3 Разгледай мнениеЗащото аз познавам, човек който още преди време е казал, че златото цели 2500$ и му вярвам защото се аргументира убедително и по-важното всичко каквото е написал излиза до момента! Името му няма да споменавам! Мерси за вниманието!.Погледни написаното до тук в темата и ще ги намериш
и ТЕ излизат с аргументи
Коментар
-
Кризата е свършила ли? От тебе научавам. Аз пък чух, че всички световни индекси се сриват надолу
.............
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеА при изход от криза Златото се разпродав и се срива.. Т.к. кризата вече свърши Златото е на ред да бъде разпродадено
.
http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Коментар
-
...
Бях се зарекал повече в този форум да не пиша, но последно искам да попитам нещо "мечките". Момчета или (момичета ако сте), седнете, и напишете една добре аргументирана статия, защо мислите, че златото е балон един подробен анализ на движението му от последните няколко години, и както казах аргументирай те се но не с някакви смешни графики с две свещи и оп бичата свещ по малка от мечата (при върха) и край балона се спука златото отиде на $200. Не си ли давате сметка, че вместо да пишете глупости можеше да сте направили маса пари на бичия тренд. Защото аз познавам, човек който още преди време е казал, че златото цели 2500$ и му вярвам защото се аргументира убедително и по-важното всичко каквото е написал излиза до момента! Името му няма да споменавам! Мерси за вниманието!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениезлатото е балон
интересно на 2000 колко маржин кола ще имаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар