IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Това е защото нямаш контра-аргументи... Когато хората няма какво да отговорят, просто се усмихват за да не ги помислят за глупави...
    Защо са ми аргументи?!
    Аз ти излагам ФАКТИ. А ФАКТИТЕ са, че към днешна дата няма система основана на златото, която да е оцеляла.

Динозаврите също са били много куул, но не са се приспособили и са измрели. Същото е и с твоя Златен стандарт.

Все пак, аз отдавна съм си взел "бирата" и ви гледам от първия ред и не само вас. Гледам и тези с имотите. Много е забавно.

Коментар

• Благодаря за интересната тема!

"The website is currently down for maintenance.

We apologize for any inconvenience and we invite you to check back shortly.

For any information or Online orders please contact us at 1-877-775-4826.

Thank you for your understanding" Всеки балон се пука,спихва-ами балон;-))Всеки се оглежда идва ли "карфицата".А трябва да се гледа дали преди да се спука,балона няма да отлети в друго измерение (шега)
      http://maintenance.kitco.com/

Коментар

• 1 Тавекс не е единствената фирма в България, която търгува с благородни метали. 2 Цената, както всички други елементи от една сделка се договарят (пазарлък му се вика в реалната търговия) Очаквам повишение на цената на златото до 1650 щ.д. вторник-сряда следващата седмица.
        Успех в търговията!

пп Балон, небалон търговийката си върви. Който го е страх от мечки ... за бик няма да мине

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Постоянно ме разсмиваш с тези 6000 години.
          Това е защото нямаш контра-аргументи... Когато хората няма какво да отговорят, просто се усмихват за да не ги помислят за глупави...

Златото е основата на всяка една парична ситема приела златния стандарт. Останалото са само надстойката... подробностите... Надстройката може да се изменя в зависимост от политическите задачи на конкретното историческо време, но основата си остава!

Опитът за летене през последните 40 години завърши безславно. Предстои разбиването при кацане... Хартиените пари представляващи нищо друго освен дълг причиниха и тепърва ще причинят огромни страдания на човечеството... Човечеството произведе огромни планини от дългове. Но това не е никак изненадващо. Защото при пари на основата на дълг, да правиш пари означава нито повече нито по-малко да правиш дълг!!!

Вземете си една бира, настанете се на първите редове и гледайте сеира... Дано само не сте главни участници, че тогава жална ви майка...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Може просто да си признаеш, че за момента нямаш идея..
            Да, нямам идея. Признавам си.

Коментар

Сценарии всякакви има.....
              Не виждам смисъл да ти отговарям.
              Може просто да си признаеш, че за момента нямаш идея..
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Да що..такъв сценарий невъзможен ли ти изглежда ?
                Сценарии всякакви има.....
                Не виждам смисъл да ти отговарям.

Коментар

Сериозно ли ми задаваш този въпрос?
                  Да що..такъв сценарий невъзможен ли ти изглежда ?

Коментар

А ако данните са добри а цената тръгне да се качва ..а ??
                    Сериозно ли ми задаваш този въпрос?

Коментар

На тези слагам нулеви стопове и чакам безработицата.
                      При много лоши данни, може да ги затворя и ръчно.

Успех!
                      А ако данните са добри а цената тръгне да се качва ..а ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Златото просто доказва от 6000 години насам, че за да издържи една парична система изпитанията на вековете тя трябва да е основана на златния стандарт.
                        Кажи ми за една парична система, основана на златото, която да е издържала изпитанията на вековете, при положение, че в момента няма парична система, основана на златото.

Постоянно ме разсмиваш с тези 6000 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          НО то самото не означава ,че е пари ...
                          Някакво откритие ли направи?... Браво на теб!... Нищо не е пари само по себе си. То трябва да се използва като пари за да бъде пари! Така е с хартията, така е и със златото!

Златото просто доказва от 6000 години насам, че за да издържи една парична система изпитанията на вековете тя трябва да е основана на златния стандарт. Не за друго, а защото златото като химически елемент позволява най-евтината издръжка за всяка една парична система. Не може да се печата произволно. Не променя стойността си при делене или окрупняване. Златото нито иска да яде, нито да пие. Няма срок на годност или срок на давност. Вечно е и не зависи от атмосферните условия. Не зависи от властта нито на демократи нито на диктатори.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Да видим как ще реагира цената на Златото след данните за безработицата в САЩ.
                            Ако новите работни места са между 100 и 140К - златото по-скоро ще пада, но не устремно.
                            Под 100К смятам, че по-скоро ще се вдига.

Над 140К - ще тръгне смело към 1500.

Така ги мисля нещата.

Коментар

• Да видим как ще реагира цената на Златото след данните за безработицата в САЩ.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Ако тази седмица американците изкарат безработица, близка или малко по-добра от очакванията и утре ЕЦБ не обяви нови стимули (не го очаквам да се случи) - златото ще отиде под или малко над 1500, а среброто към 25.

Само много лоши данни за безработицата ще успеят да задържат златото и среброто на сегашните нива.

Успех!

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                От вчера - 1665 - злато.
                                Среброто ми е от 31.15

След ISM-а скъсих.

На тези слагам нулеви стопове и чакам безработицата.
                                При много лоши данни, може да ги затворя и ръчно.

Успех!

Коментар

Working...
                                X