IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хари Потър се беше натъпкал с късо злато което скъсяваше от сумайти си време пренебрегвайки директива на колежа да не се добавя в губеща позиции. Явно Волдемор седеше зад всичко това мислеше си хари когато злото удари 1900 гущера на международните борси. Хари се чудеше какво да прави щото вече се бе насрал достатъчно запали едно козче отвори една двулитрова Ариана и се зачете в дебелата книга с магии която най-вероятно щеше да му помогне, а там пишеше:
    Пук е магическа заклинателна дума на заклинателя използва се за намаляване стойността на XAU спрямо USD

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      доброто приижда на талази.

А Тъмната Страна и ДЪрт Вейдър к'во прават

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Дали пък днес няма да падне вече под 1788$
        Ще......ще......
        www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          кат си гледмам графиката от дет и да я погледна ни ма кефи
          ако беше авсралиец- долар отдавна да съм на къси
          ама ако се вгледам у фундамента.ми са получава изкривена къса картинка
          тъй че ши чакам аз 1850 да отива
          ЗЛОТО варди рубежа, обаче доброто приижда на талази. Остава да видим на чия страна ще пристигне Радецки със гръм и трясък.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            дали пък днес няма да ПУКА над 1850
            кат си гледмам графиката от дет и да я погледна ни ма кефи
            ако беше авсралиец- долар отдавна да съм на къси
            ама ако се вгледам у фундамента.ми са получава изкривена къса картинка
            тъй че ши чакам аз 1850 да отива
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Дали пък днес няма да падне вече под 1788$
              дали пък днес няма да ПУКА над 1850
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/declas...-gold-ambition

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  ми ТА бе брат
                  бе то и аз тегля джизгии, ама гледам и телевизор
                  tnm

Коментар

• Дали пък днес няма да падне вече под 1788$
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Значи викаш джизгията дето е на 1805 може да го спре, ама може и да не го спре

ми ТА бе брат, не е кат да метнеш боба и да си на 100% сигурен
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        Gold: Where to from here?

Gold is rising in a super-trend which has lasted for more than 10 years.
                        Значи викаш джизгията дето е на 1805 може да го спре, ама може и да не го спре
                        tnm

Коментар

• Gold: Where to from here?

Gold is rising in a super-trend which has lasted for more than 10 years. The primary trend, however, is accelerating as the debt crisis in Europe evolves. European banks are now in a precarious position and default of a single debtor nation would cause a crisis of confidence. The situation is similar to the 2007 sub-prime crisis which was accompanied by a similar surge in demand for gold.

Two events stand out. In March 2008 the Fed rescue of Bear Stearns reassured the markets, easing demand for gold and resulting in a 30% retreat in the spot price from its peak at $1000/ounce. The second event was the September 15th collapse of Lehman Brothers. Gold surged 20% in a matter of days, as confidence in the Fed’s ability to contain the crisis was shaken, before settling back at $700 by November. It then commenced the current bull run, climbing 170% so far from its 2008 low.

The question is: are we facing a "Bear Stearns" event that will reassure financial markets or another "Lehman", causing a flight to safety? Current European dis-unity suggests a crisis of confidence and surge in demand for gold.

The daily chart shows a bullish ascending triangle, indicating further accumulation. Breakout above 1900 would signal a fresh advance to 2100*.

Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

пуккккккк

Коментар

• пуккккккк
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ЗЛОТО с ножа по главата
                                tnm

Коментар

Working...
                                X