IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    ти да не си пастор бе
    и не занимавай господа с глупости.грешно е
    и туй тука форум не църква стига си редил псалми
    форум форум ама половината се молите на господ да дойде 600$--другата половина се молите на господ за 2500$--защо на господ ли ---ами щото ни фед ни Меркел ни центр.банки ще ви помогнат те само гушат гъски.

Коментар

• Ами гледаме и чакаме...тази атака на подкрепата се очакваше...сега ще видим накъде ще ходим занапред
      Напред напред...колко да е напред,най-много до 1650 да сурнем

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        ЗЛОТО е коварно. Може пак да рипне.

Е много ясно, че ще рипне, в момента се отсяват шаранчетата, после пак ще го набълбукат до 1900-2000$ Ма въпроса е да фанеш долната граница, до къде ще пада

Коментар

• Първоначално изпратено от tihomirn Разгледай мнение
          хади стига бе 1786$ божеееееее колко народ изгоря божеееее.само тук под мен колко са божееееее.прости им господи алчността им ги води те не са такива.
          ти да не си пастор бе
          и не занимавай господа с глупости.грешно е
          и туй тука форум не църква стига си редил псалми
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            ранено е ама още диша
            само дето доброто ми изби полвината зъбаци
            ЗЛОТО е коварно. Може пак да рипне.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• хади стига бе 1786$ божеееееее колко народ изгоря божеееее.само тук под мен колко са божееееее.прости им господи алчността им ги води те не са такива.

Коментар

ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
                ранено е ама още диша
                само дето доброто ми изби полвината зъбаци
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
                  tnm

Коментар

• Goldman Head Gold Trader Speculates About "Authority" Intervention In Gold, Sees Precious Metal Pushing Higher

Коментар

• засега доброто луеко надделява в долния десен ъгъл на игралното поле
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Дали пък днес няма да падне вече под 1788$
                        схема преди малко пак ти блъска по 1805 нали?
                        признай си и се спри най сетне

Коментар

• то голямо тропкане,голямо слухтене, нищо не мърда.злини ,австралийци ,енийци
                          нищо не мърда ве.15и30 ли чакат или петък денят на злото

някой голям косер няма ли да грачи нещо да разбуни малко тълпата
                          кво се умълчаха и американци и...някой агенцийка нещо няма ли да понижава

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                            Хари Потър се беше натъпкал с късо злато което скъсяваше от сумайти си време пренебрегвайки директива на колежа да не се добавя в губеща позиции. Явно Волдемор седеше зад всичко това мислеше си хари когато злото удари 1900 гущера на международните борси. Хари се чудеше какво да прави щото вече се бе насрал достатъчно запали едно козче отвори една двулитрова Ариана и се зачете в дебелата книга с магии която най-вероятно щеше да му помогне, а там пишеше:
                            Пук е магическа заклинателна дума на заклинателя използва се за намаляване стойността на XAU спрямо USD
                            ама то наистина много задимено стана тука.ай да проветряваме вече

Коментар

Борбата със злото е тежка. Джедаите със сабите час по час му резват зелката, обаче една отрежат - на нейно място три поникват.
                              Абе де се изгуби Лукчо със зелената сабичка? Героично се сражаваше на кота софикс 700...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                                А Тъмната Страна и ДЪрт Вейдър к'во прават

Борбата със злото е тежка. Джедаите със сабите час по час му резват зелката, обаче една отрежат - на нейно място три поникват.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X