IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не им мърда .

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Хе-хе, много сте надъхани да балонирате златото ама после да не стане като при имотите, ред сълзи, ред сополи
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Хе-хе, много сте надъхани да балонирате златото ама после да не стане като при имотите, ред сълзи, ред сополи
      ще стане как няма да стане той схемата ще ни държи в течение .като дойде време ти може да му пригласяш.и всички дружно ще продаваме.
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ето нещо интересно:
        http://www.businessinsider.com/trump...ld-bars-2011-9

Не, че тоя е някакво мерило, но все пак доста хора писаха тука, че златото не е пари и нищо не можеш да си купиш с него. Та ако имате злато дето се чудите как да се оттървете от него - няма проблеми, купете си нещо от Тръмп, той ще ви го вземе

Коментар

• Хе-хе, много сте надъхани да балонирате златото ама после да не стане като при имотите, ред сълзи, ред сополи

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Пукккккк
            утре да не забравиш да пукаш
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Gold = 500$
              Днес, 15:32

и стига писа туй 500 ,че като си чета глупостите се смея. ама като взема да чета твойте .... се просълзявам и ми се смеят други тука

забрави 500 да напишеш
              не видях 500 и се притесних.чакай аз...
              Златото май леко по-леко хваща към 500
              майтапиш ни ти тука нали

Коментар

Златото май леко по-леко хваща към 1700$, 1500$...1200$....200$
                Да, а ти леко по-леко хващай пътя към Карлуково.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Златото май леко по-леко хваща към 1700$, 1500$...1200$....200$
                  Май-май и ти полека лека започваш да се хващш за палците .....или масата
                  www.finance5.bg

Коментар

• Златото май леко по-леко хваща към 1700$, 1500$...1200$....200$
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                      тест и атака на 1955/65 до края на месеца.
                      а така.
                      схема четеш ли?нали ти казах, спирай се с късите .туй злато ей да н ти е авсралиец

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        ай да не се мъчим за 3 години или 3 месеца.дай за 10ина дни.аз изумувах 1900 ще му е добре
                        тест и атака на 1955/65 до края на месеца.
                        www.finance5.bg

Коментар

• ами това обснява цената от 1800$

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                            Ми те и други "видни" инвеститори (разбирай донори) ми твъряха същото в края на 2007 и началото на 2008г. като им писах СОФИКС 750 когато той бе 1650, а какво се оказа? Че и аз съм бил Гоооолям оптимист, я виж до къде се срина сУфлето - 250 пойнта
                            Смяха ми се и 2001-2002г. когато писах, че златото се запътило към 800 когато беше на 280-350$ унцията.
                            Хубаво е да се научиш да гледаш поне 2-3г напред.

П.П. - войнете не се правят за да се избиват хора, а за да се правят пари. Не съм казал, че войната трябва да е конвенционална като познатите ни до сега. То ако се замислиш в България в последните 22г. не спряло да има война и тя е Управляващи срещу Народа за да го дързи беден и да му прибира парите.
                            ай да не се мъчим за 3 години или 3 месеца.дай за 10ина дни.аз изумувах 1900 ще му е добре

Коментар

• [QUOTE=buluser;1059145222]н\, но сега сме 2011г. - в момента икономиката се лекува - предстои оздравителен процес... дали това няма да повлияе на цената на златото?

Дам световната икономика е наркоман който го лекуват с хероин за да миряса в случая хероина е всяко увеличение на паричното предлагане без да има реално икономическо развитие в един момент пациента няма да издържи и бум презареждане рестартиране или не знам какво си

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                след 200 години ще ти посоча поне три валути.
                                в заложна къща не съм влизал.ако я докарам до там да продавам злато в заложни къщи,няма да пиша тук.

имам дълги злато от 1680,1700,1750,1850 и днес от 1795.понеже злото взе да тропка на място и шемата ми вкарва лоши мисли ти като си толкова наясно с историята 200 години назад погледни поне 3 месеца напред и ми кажи да стискам ли златото
                                или да го продавам за турски лири,озита,грах или боб...без долари
                                ти за 3 месеца не можеш да напишеш
                                ама за 3 години можеш да погледнеш.
                                или КУРсове ми трябват

Коментар

Working...
                                X