Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеХе-хе, много сте надъхани да балонирате златотоама после да не стане като при имотите, ред сълзи, ред сополи
той схемата ще ни държи в течение .като дойде време ти може да му пригласяш.и всички дружно ще продаваме.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Ето нещо интересно:
http://www.businessinsider.com/trump...ld-bars-2011-9
Не, че тоя е някакво мерило, но все пак доста хора писаха тука, че златото не е пари и нищо не можеш да си купиш с него. Та ако имате злато дето се чудите как да се оттървете от него - няма проблеми, купете си нещо от Тръмп, той ще ви го вземе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПуккккккИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеGold = 500$
и стига писа туй 500 ,че като си чета глупостите се смея. ама като взема да чета твойте .... се просълзявам и ми се смеят други тука
забрави 500 да напишеш
не видях 500 и се притесних.чакай аз...
Златото май леко по-леко хваща към 500
майтапиш ни ти тука налиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗлатото май леко по-леко хваща към 1700$, 1500$...1200$....200$Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗлатото май леко по-леко хваща към 1700$, 1500$...1200$....200$www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениетест и атака на 1955/65 до края на месеца.
схема четеш ли?нали ти казах, спирай се с късите .туй злато ей да н ти е авсралиецИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеай да не се мъчим за 3 години или 3 месеца.дай за 10ина дни.аз изумувах 1900 ще му е добреwww.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеМи те и други "видни" инвеститори (разбирай донори) ми твъряха същото в края на 2007 и началото на 2008г. като им писах СОФИКС 750 когато той бе 1650, а какво се оказа? Че и аз съм бил Гоооолям оптимист, я виж до къде се срина сУфлето - 250 пойнта
Смяха ми се и 2001-2002г. когато писах, че златото се запътило към 800 когато беше на 280-350$ унцията.
Хубаво е да се научиш да гледаш поне 2-3г напред.
П.П. - войнете не се правят за да се избиват хора, а за да се правят пари. Не съм казал, че войната трябва да е конвенционална като познатите ни до сега. То ако се замислиш в България в последните 22г. не спряло да има война и тя е Управляващи срещу Народа за да го дързи беден и да му прибира парите.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
[QUOTE=buluser;1059145222]н\, но сега сме 2011г. - в момента икономиката се лекува - предстои оздравителен процес... дали това няма да повлияе на цената на златото?
Дам световната икономика е наркоман който го лекуват с хероин за да миряса в случая хероина е всяко увеличение на паричното предлагане без да има реално икономическо развитие в един момент пациента няма да издържи и бум презареждане рестартиране или не знам какво си
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеслед 200 години ще ти посоча поне три валути.
в заложна къща не съм влизал.ако я докарам до там да продавам злато в заложни къщи,няма да пиша тук.
имам дълги злато от 1680,1700,1750,1850 и днес от 1795.понеже злото взе да тропка на място и шемата ми вкарва лоши мислити като си толкова наясно с историята 200 години назад погледни поне 3 месеца напред и ми кажи да стискам ли златото
или да го продавам за турски лири,озита,грах или боб...без долари
ама за 3 години можеш да погледнеш.
или КУРсове ми трябватИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар