IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Златото и Среброто ще изядат не само парите на FOREX 'master'-a, който се хвалеше като купи Сребро на 48$, но и доста пари на още бичи настроени други "master"- и.

Т.ч. умната!!!
    Абе мани, Фори каза че Сорос бил балък, че продал на 1700 злото

Хубаво, казват бил изтрещял дядката, но със сребърниците голямо фиаско тези дни , да не повярва човек тлъстата лихва как се ебава.

От групата на 11, какво мислиш за Cu, че производството е много, но пък нали ще сменяме нефта, та се чудя ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Вярно. Имам и една такава врътка и го усещам по джоба си.
      Едва ли ще те успокои, но няма да остане незасегнат от тоталната липса на доверие вследствие на погрешни политически и финансови действия.
      Разбира се всеки индивидуално може съобразно възможностите и късмета си силно да се ограничи "пораженията".
      Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от nide Разгледай мнение
        Не знам за посоката на пазара, но за плътността на металите имаш "пропуски". Има поне 3 метала по-тежки.
        BTW, платината е един от тях.

Вярно. Имам и една такава врътка и го усещам по джоба си.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
          Нарочно бутат сток маркета в Америка надоло за да мине КЮИ3, и с него сичко останало пада. Кад Дау Жоунс стане 6000 отново, ще излезе президента и ще ти изнесе 1 хубава реч как трябва да действаме бързо и да минем може би трилион $ стимул.
          Няма
          tnm

Коментар

• Апмекс

http://www.apmex.com/Category/160/Si...11__Prior.aspx

Вижте колко от продуктите на най големия търговец на скъпоценни метали са оут оф сток.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Може би надоле щото ЗЛОТО е най тежкото от сичката железария
              Не знам за посоката на пазара, но за плътността на металите имаш "пропуски". Има поне 3 метала по-тежки.
              BTW, платината е един от тях.

Коментар

• Нарочно бутат сток маркета в Америка надоло за да мине КЮИ3, и с него сичко останало пада. Кад Дау Жоунс стане 6000 отново, ще излезе президента и ще ти изнесе 1 хубава реч как трябва да действаме бързо и да минем може би трилион $ стимул.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                  Oще ли се офлянкваме, накъде е пазара ?!
                  Може би надоле щото ЗЛОТО е най тежкото от сичката железария
                  tnm

Коментар

• http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/09...&if_height=340

Коментар

• Първоначално изпратено от tihomirn Разгледай мнение
                      брееее питах ко да го прая туй виртуално златце купено на 1800 никой не помага.едни викат не купувай други не продавай еми ко да прая на едно място ли да седя.трябва да има движение нагаре надоле пък с асансьор ли с елеватор ли незнам .идеи за злато купено на 1800????????
                      Дай го на гражданина Рашков. Може да го върне с лихвите
                      Не е препоръка

Коментар

брееее питах ко да го прая туй виртуално златце купено на 1800 никой не помага.едни викат не купувай други не продавай еми ко да прая на едно място ли да седя.трябва да има движение нагаре надоле пък с асансьор ли с елеватор ли незнам .идеи за злато купено на 1800????????
                        Движението на пазара има вероятностен характер, движение като това от последните два-три дни, НЕ може да бъде прогнозирано с методите на техническия анализ - причините са фундаментални и фундаменталистите би трябвало да имат по-ясна картина за това рязко движение, както и какво би последвало, но като човек, който е загубил доста от времето си гледане на графики мога да оценя предстоящото така:

40% - давам за възможността да имаме съответстващо движение (или малко по-бавно) в обратна посока, което да върне цената до 1800... НО, движението надолу може да продължи до 1500 преди да обърне

40% - давам за възможноста да се получи консолидационен коридор в диапазона 1550 - 1750

20% - давам за възможността пързалката да продължи под 1500

Това е краткосрочна прогноза... аз нямам големи хоризонти - 10-20 периода

Успех с решението!... защото тук всеки сам си решава...

ПП. Аз лично се изкушавам да заложа на движение от 1500 до 1800 (нямам точни входове и изходи - според пазара), може да не мога да се включа (цената да не падне близо до 1500), или да не позная посоката, но предпочитам да влизам на гранични нива - манталитет...
                        Last edited by buluser; 25.09.2011, 15:07.

Коментар

Подари ми го, в добри ръце ще бъде
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Зарови го. След 100 години може да направи някой щастлив.

Коментар

• брееее питах ко да го прая туй виртуално златце купено на 1800 никой не помага.едни викат не купувай други не продавай еми ко да прая на едно място ли да седя.трябва да има движение нагаре надоле пък с асансьор ли с елеватор ли незнам .идеи за злато купено на 1800????????

Коментар

• Oще ли се офлянкваме, накъде е пазара ?!

Коментар

Working...
                                X