Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКво става с депозитите в този случай. Със златото и среброто вече видяхме
С депозитите ще стане това което си става всеки ден. Който си има депозит си получава лихва... Това че цените на акациите на банки и застрахователи вървяли надолу, мен какво ме интересува? Да ги интересува тези които са си купили!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРали на банки и застрахователи ще може да наблюдаваме най-рано около 2078 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеа след мерките, които траябва да се вземат тази есен..може да се наблюдава рали на банки и застрахователи....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Здравейте,
Според мен умните пари се измъкнаха от убежището около 1800+/-
В момента акциите на финанските са тотално разбити, а след мерките, които траябва да се вземат тази есен..може да се наблюдава рали на банки и застрахователи....
не е препоръка!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАприл месец го набута в дълго сребро на 48 $Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Е той на Forex "master"-a му свърши депозита, даже май е задлъжнял. Нали беше против акциите на БФБ и се радваше на депозита си, а пък Април месец го набута в дълго сребро на 48 $ и се хвалеше как ще стане 70 $... 100 $...150 $ и ще удвои паричките от депозита. Ама то търгувията на FOREX и Commodities не е за всеки
. Особено за такива като Forex "master"-a!!!
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЩе купиш....чушки, колкото депозита, толкова и чушките....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДано и пазара на физическо злато и сребро падне малко, че да напълня. Ако до началото на Декември това стане, с половината от депозитите ще купя злато и сребро. Купувам инвестиционно злато и сребро сега и от догодина нататък всяка година цените им ще се удвояват! Такива евтини цени не са за изпускане. Такъв шанс се пада веднъж в живота.
Коментар
-
Дано и пазара на физическо злато и сребро падне малко, че да напълня. Ако до началото на Декември това стане, с половината от депозитите ще купя злато и сребро. Купувам инвестиционно злато и сребро сега и от догодина нататък всяка година цените им ще се удвояват! Такива евтини цени не са за изпускане. Такъв шанс се пада веднъж в живота.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеE как...догодина трябва да стане 10-15$Инак в анкетата ти съм дал за злото 1200-1400, ама не съм си казвал щот да не ме вземете за луд
Коментар
-
E как...догодина трябва да стане 10-15$
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСпрете се малкоНа среброто направо му скъсахте дупарата
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар