IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Рали на банки и застрахователи ще може да наблюдаваме най-рано около 2078 година.
    бъркаш, но това не ти е за първи път... в скоро време пазара ще те обори..
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Кво става с депозитите в този случай. Със златото и среброто вече видяхме
      Какво се видяли със златото и среброто ако не е тайна?
      С депозитите ще стане това което си става всеки ден. Който си има депозит си получава лихва... Това че цените на акациите на банки и застрахователи вървяли надолу, мен какво ме интересува? Да ги интересува тези които са си купили!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Рали на банки и застрахователи ще може да наблюдаваме най-рано около 2078 година.
        Кво става с депозитите в този случай. Със златото и среброто вече видяхме

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          а след мерките, които траябва да се вземат тази есен..може да се наблюдава рали на банки и застрахователи....
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Здравейте,
            Според мен умните пари се измъкнаха от убежището около 1800+/-
            В момента акциите на финанските са тотално разбити, а след мерките, които траябва да се вземат тази есен..може да се наблюдава рали на банки и застрахователи....

не е препоръка!
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мастъра няма какво да го мислите ,понеже нито е купувал нито е продавал ,нито злато нито сребро

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Април месец го набута в дълго сребро на 48 $
                Шемата, една лъжа повторена 99 пъти не става истина... Затваряй късото злато докато загубата ти е малка, не се ослушвай като мишка в чувал с брашно!

Коментар

• Е той на Forex "master"-a му свърши депозита, даже май е задлъжнял . Нали беше против акциите на БФБ и се радваше на депозита си, а пък Април месец го набута в дълго сребро на 48 $ и се хвалеше как ще стане 70 $... 100 $...150 $ и ще удвои паричките от депозита. Ама то търгувията на FOREX и Commodities не е за всеки . Особено за такива като Forex "master"-a!!!

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                  Ще купиш....чушки, колкото депозита, толкова и чушките....
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Дано и пазара на физическо злато и сребро падне малко, че да напълня. Ако до началото на Декември това стане, с половината от депозитите ще купя злато и сребро. Купувам инвестиционно злато и сребро сега и от догодина нататък всяка година цените им ще се удвояват! Такива евтини цени не са за изпускане. Такъв шанс се пада веднъж в живота.
                    Ще купиш....чушки, колкото депозита, толкова и чушките....

Коментар

• Дано и пазара на физическо злато и сребро падне малко, че да напълня. Ако до началото на Декември това стане, с половината от депозитите ще купя злато и сребро. Купувам инвестиционно злато и сребро сега и от догодина нататък всяка година цените им ще се удвояват! Такива евтини цени не са за изпускане. Такъв шанс се пада веднъж в живота.

Коментар

• Пуууу....тва златце,златце
                        Добре че нямам позиции при него....макар,че го очаквах това падане,малко ме изненада че отиде чак там долу
                        И все пак....мисля,че бичият тренд ще остане в сила,но...нека изчакаме пък ще видим - бих си помислил за мечи пазар едва ако започне да задържа под 1500$

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          E как...догодина трябва да стане 10-15$
                          Дреме ми на шлифера колко ще е догодина. Аз съм дълъг от 26,15 стопът на 26,25 Инак в анкетата ти съм дал за злото 1200-1400, ама не съм си казвал щот да не ме вземете за луд

Коментар

• E как...догодина трябва да стане 10-15$

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Спрете се малко На среброто направо му скъсахте дупарата

Коментар

• Спрете се малко На среброто направо му скъсахте дупарата

Коментар

• Пукккккккк !

Коментар

Working...
                                X