IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Пича беше един от малкото, които богохулстваха за спад при 1900, та..
    Оптик е прав, едно е да кажеш, че има опасност от спад, друго е да имаш къси, когато е паника да купуват... Аз такива трейдове не обичам. Честито да му е на момчето, но ако прави такива трейдове, рано или късно ще го отнесе здраво. Просто паниката не може да се предвижда лесно, както и да тургува.

Коментар

Всекиму своето...
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        Абе, тук ОТДАВНА не сме имали ПУУУУУКККК!!!
        Дали младежа не е ПоУмнял???
        Или пък ФалирГал
        П.С. Не се заяждам - ама вече има няма половин година - всеки ден го пукаше та нещо взе да ми липсва .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Пукккккккккккккк !!!
          Абе, тук ОТДАВНА не сме имали ПУУУУУКККК!!!
          Дали младежа не е ПоУмнял???
          Или пък ФалирГал
          П.С. Не се заяждам - ама вече има няма половин година - всеки ден го пукаше та нещо взе да ми липсва .......
          remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
            Според мен не трябва да се подценяват търканията между САЩ и Китай. Тия дни САЩ гласуваха някакъв регламент според, който ще налагат (ако решат) мита за страни, за които смятат, че манипулират валутата си. Ако наложат нещо подобно спрямо Китай, то гледай какъв ще е отговора
            Та като едното нищо в един такъв момент изведнъж юана пак да падне рязко (като франка примерно).

Китайците вече нямат интерес от евтин Юан. Те имат интерес от плавно покачване и от превръщането на Юан-а в резервна валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              продка, ако става въпрос за мъже и жени може да има 1001 истини. Когато обаче става въпрос за пари има само една истина!
              Да бе да, затова няма кьораво дело свързано с пари по съдилищата..

Пак казвам, вреди се с подобна овча трактовка на нещата!

Каза, че не си споменавал че всички са маскари?! Оки, изброй три дружества чийто мениджмънт е кадърен, а акционерите които го назначават не са маскари

Коментар

Винаги има поне 2 истини! Гледай филма - "Един мъж една жена"
                продка, ако става въпрос за мъже и жени може да има 1001 истини. Когато обаче става въпрос за пари има само една истина!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

1. Никога не съм казвал че всички са маскари.
                  2. Истината не е черно и бяло, но истината винаги е само една. Няма няколко истини, както искат да ни убедят някои хора!
                  Винаги има поне 2 истини! Гледай филма - "Един мъж една жена"

Коментар

Прав си, но истината не е черно и бяло, нали! Не можеш да ме убедиш че всички са маскари
                    1. Никога не съм казвал че всички са маскари.
                    2. Истината не е черно и бяло, но истината винаги е само една. Няма няколко истини, както искат да ни убедят някои хора!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Става, продка, става... Решаването на един проблем започва от определяне на истината за тукущото състояние. А това става само и единствено когато нещата се назовават с истинските им имена. Едва след това може да се гради каквото и да е върху вече здрава основа... Не може постояно да се шикалкави, заблуждава, послъгва, прикрива, донатъкмява та белким хората ни повярват и се излъжат да ни дадат парите си... Не става така. Първо е истината, след това всичко останало!
                      Прав си, но истината не е черно и бяло, нали! Не можеш да ме убедиш че всички са маскари, като и аз не бих посмял да лъжа че няма много такива. Мисълта ми е, че ако се изказваме непрестанно като мизантропи, то ще ни приемат винаги зле!

Коментар

Не става така
                        Става, продка, става... Решаването на един проблем започва от определяне на истината за тукущото състояние. А това става само и единствено когато нещата се назовават с истинските им имена. Едва след това може да се гради каквото и да е върху вече здрава основа... Не може постояно да се шикалкави, заблуждава, послъгва, прикрива, донатъкмява та белким хората ни повярват и се излъжат да ни дадат парите си... Не става така. Първо е истината, след това всичко останало!

Коментар

Нямам никакви комплекси защото съм бил на много места и съм работил с различни хора от различни култури. Имал съм възможност да се убедя в силата на българската култура и качеството на образованието ни /старото, соц. образование/.

Явно нямаш никакъв бизнес опит. Ако имаше дори малко щеше да си наясно, че е много трудно, ама наистина много трудно, да правиш бизнес от държава която има толкова лош имидж по света - за средният западняр БГ буквално е държавата на мошениците, а представата за българите се покрива с преставата за българските цигани в чужбина!
                          Е, ти примерно с какво помагаш този имидж да се промени?!

Извинявай, но с непрестанните си кофти коментари, от които трябва да става ясно че представения на БФБ бизнес е или пред фалит или управляван от мошеници, мисля че вредиш повече от шайка джепчийки на запад.

Не става така, хем другите да ни уважават, хем ние да се самообявяваме за маскари, тъпаци и т.н., просто няма такъв филм!

Ако човек няма самочувствие, няма как да е приеман сериозно.

Та така

Коментар

• Нямам никакви комплекси защото съм бил на много места и съм работил с различни хора от различни култури. Имал съм възможност да се убедя в силата на българската култура и качеството на образованието ни /старото, соц. образование/.

Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                            Ние България да управим, другите каквото и да си мислят за нас, не е важно.
                            Явно нямаш никакъв бизнес опит. Ако имаше дори малко щеше да си наясно, че е много трудно, ама наистина много трудно, да правиш бизнес от държава която има толкова лош имидж по света - за средният западняр БГ буквално е държавата на мошениците, а представата за българите се покрива с преставата за българските цигани в чужбина!

Коментар

Не си го слагай присърце, чадо. В Библията е казано - последните ще станат първи. След 2-3 години ние ще ходим да даваме акъл на западнярите как се правят пари по време на криза и как се прави кризисна прихватизация... Имаме си златен опит от средата на 90-те, който е уникален. За сега, стой кротко и гледай мача...
                              Малко комклекарска работа с този пост... Акъл всеки може да дава. Ние България да управим, другите каквото и да си мислят за нас, не е важно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Ако Китайския Юан беше разпространен колкото долара......... но не е, защото се върти предимно в Китай. Тогава един сандвич в Шанхай щеше да струва 5 - 6 Юан-а.

Разбира се моята теза е теоритическа, само времето ще покаже до колко съм смятал правилно.

Иначе аз предричам до края на годината 6,28 Юан-а за долар.
                                Ааа.. Дойдохме си на думата тук малко.. Твоята стойност е за някакво бъдеща стойност, а не за тук и днес...

Ами, бъдещето е божа работа, може така може иначе. Всичко хубаво Хман..

Коментар

Working...
                                X