IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Абе Колеги,

от къде е тази завист при вас??? Не се излагайте! Не обръщайте форума на цирк. Аз все си мисля, че тук поне 80% сте достатъчно прилични и интелигентни хора.

значи като отворя позиция и в моменти е на загуба...получавам коментари предимно подигравателни и хората от злоба ми смятат загубата към момента и т.н.. Дават поуки (мерси за тях, все пак някои са доста добри и поучителни за мен), НО после като излезна на печалба почвате да пишите, че съм на ДЕМО и какви ли не щуротии.

Аз поне ги чета с усмивка тези неща . Успокойте се малко, мислете трезво и ще почните и вие да печелите като посъберете малко опит.

п.с. 1-а година писах в темата за Австралиеца ...същата ситуация(подигравки и т.н.... подигравки от сорта "до тук имаше късмет но този път няма да ти се размине".. и накрая като теглихме чертата се оказа, че си затворих всички сделки на печалба И казах на колегите. аз повече там няма да пиша, хората вместо да се радват, че някой прави печалба и си показва сделките те се подиграват и завиждат.
    Разочарован съм от форума, тук все е едно е детска градина или сборище от комплексирани псевдо-трейдъри. Някой път се замислям, че повечето са студенти и нямат какво да правят и пишат тук...тях ги разбирам и не се засягам, т.к. и аз съм бил студент и знам какво е, но другите са смешни!
    Ама шема..ти верно ли си мислиш за инвеститор..с демо сметка ??? За какви печалби говориш..
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Абе Колеги,

от къде е тази завист при вас??? Не се излагайте! Не обръщайте форума на цирк. Аз все си мисля, че тук поне 80% сте достатъчно прилични и интелигентни хора.

значи като отворя позиция и в моменти е на загуба...получавам коментари предимно подигравателни и хората от злоба ми смятат загубата към момента и т.н.. Дават поуки (мерси за тях, все пак някои са доста добри и поучителни за мен), НО после като излезна на печалба почвате да пишите, че съм на ДЕМО и какви ли не щуротии.

Аз поне ги чета с усмивка тези неща . Успокойте се малко, мислете трезво и ще почните и вие да печелите като посъберете малко опит.

п.с. 1-а година писах в темата за Австралиеца ...същата ситуация(подигравки и т.н.... подигравки от сорта "до тук имаше късмет но този път няма да ти се размине".. и накрая като теглихме чертата се оказа, че си затворих всички сделки на печалба И казах на колегите. аз повече там няма да пиша, хората вместо да се радват, че някой прави печалба и си показва сделките те се подиграват и завиждат.
      Разочарован съм от форума, тук все е едно е детска градина или сборище от комплексирани псевдо-трейдъри. Някой път се замислям, че повечето са студенти и нямат какво да правят и пишат тук...тях ги разбирам и не се засягам, т.к. и аз съм бил студент и знам какво е, но другите са смешни!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аз пък чакам да видя какво ще стане с Japan:
        http://www.zerohedge.com/news/chris-...economy-circus

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Форка,

я ми обесни следното защо след като:
          - ЕЦБ пусна 1 трилион евраци ДМС на банките,
          - всичко живо говори за предстоящи дългови проблеми,
          - ФЕД печати
          - Китайците надуват имотния балон
          - редица изтъкнати спецове прогнозират корекция на пазарите
          - доста акции са на предкризисни нива ..не говоря за БФБ

защо след всичко по-горе изброено златото се държи като прегряла акция...уж е нещо по-различно, но вместо да лети започва да се мае като болна кокошка.

ще ти кажа защо - златото е прекрасен инструмент за защита на капитала, но има един момент, в който става котва за този капитал и идва време горещия картоф да се прехвърли на канарчета като тебе...

трябва да кажа, че силно се съмнявам въобще дали имаш злато, но да приемем, че взимаш на тези нива Гоуем си...почти същото е като да купиш еврохолд на 8.50

поздрави

ПП и последно ако такива юнаци като схемата намалят рисковите екзпозиции късо злато..цената ще падне като пирон в кисело мляко..няма защо да обеснявам.
          ФЕД-а последната му грижа е златото. ФЕД-а иска евтин бензин и скъпи акции. Само че ..ц - мина времето на този период. Искат да се измъкнат от дълговете с растеж и си мислят, че ще го направят като раздуват кредитния си балон .. мечти..

След като растежа се крепи само на крединта експанзиа и златото като всеки актив дисконтира предстоящите времена на пазара явно няма да е добре за никой от дългата страна
          Last edited by IvanG; 06.03.2012, 15:49.

Коментар

• Форка,

я ми обесни следното защо след като:
            - ЕЦБ пусна 1 трилион евраци ДМС на банките,
            - всичко живо говори за предстоящи дългови проблеми,
            - ФЕД печати
            - Китайците надуват имотния балон
            - редица изтъкнати спецове прогнозират корекция на пазарите
            - доста акции са на предкризисни нива ..не говоря за БФБ

защо след всичко по-горе изброено златото се държи като прегряла акция...уж е нещо по-различно, но вместо да лети започва да се мае като болна кокошка.

ще ти кажа защо - златото е прекрасен инструмент за защита на капитала, но има един момент, в който става котва за този капитал и идва време горещия картоф да се прехвърли на канарчета като тебе...

ето примерно днес..волатилността започва да се увеличава..хамериканците ще отворят нервно..а златото по-нервно(зачервено) и от тях...
            ако недай си боже гръмне някоя по-сериозна криза в развития свят златото ще пада като Дау...поне в първата част на срива..

трябва да кажа, че силно се съмнявам въобще дали имаш злато, но да приемем, че взимаш на тези нива Гоуем си...почти същото е като да купиш еврохолд на 8.50

поздрави

ПП и последно ако такива юнаци като схемата намалят рисковите екзпозиции късо злато..цената ще падне като пирон в кисело мляко..няма защо да обеснявам.
            Last edited by bertram; 06.03.2012, 15:59.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
              Прав си.. Ще намаля кафето ...
              Доларът ще разбие всички илюзии този месец..ако ББ не дръпне шалтера в панически момент

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                sktv,

що се връзваш на шемата..той е тука за ПР-а Никога не е имал реална сметка ..

Абе вече почвам си мисля, че се взима на сериозно..и нищо чудно щом като някой дето бачка по цял ден на Фармвил се мисли за фермер, този с демо сметка да не се казва инвеститор..
                Прав си.. Ще намаля кафето ...

Коментар

• sktv,

що се връзваш на шемата..той е тука за ПР-а Никога не е имал реална сметка ..

Абе вече почвам си мисля, че се взима на сериозно..и нищо чудно щом като някой дето бачка по цял ден на Фармвил се мисли за фермер, този с демо сметка да не се казва инвеститор..

Коментар

Колега,
                    за последната 1-а година имам доста добра печалба натрупана от Златото(поне за мен). На няколко пъти съм затварял доста големи позиции от къси Злато, а също доста сделки с малки печалби от около 300-800 $.

Сега имам 50 къси, на които смятам да изкарам доста над 1000 $. Но да видим.

Успех!
                    Мда..Колега доста съм скептичен към това, което казваш. Аз не се съмнявам че имаш печеливши трейдове, но ако теглим чертата само на злато и наистина си нагоре за 12 месеца при положение, че си имал само къси, резултата е просто невероятен..

Или си много добър трейдър или просто не казваш истината. Аз не знам кое е вярно, но поне за мен си знам, че когато съм в грешка, никога не съм печелили...

Коментар

На няколко пъти съм затварял доста големи позиции от къси Злато
                      шемета, ти си ясен. Затваряш позиция само ако си на печалба. Губещите се оставят да отлежават докато ти закрият демо сметката. След това отваряш нова сметка и пак...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колега,
                        за последната 1-а година имам доста добра печалба натрупана от Златото(поне за мен). На няколко пъти съм затварял доста големи позиции от къси Злато, а също доста сделки с малки печалби от около 300-800 $.

Сега имам 50 къси, на които смятам да изкарам доста над 1000 $. Но да видим.

Успех!

Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                        Схема друго имах предвид,че печалбата може в действителност да е загуба .

Да ти ще изкараш 1000$ печалба от златото,но примерно бензина вече ще е 3,50 лв.
                        Е за това говоря

Коментар

• Схема друго имах предвид,че печалбата може в действителност да е загуба .

Да ти ще изкараш 1000$ печалба от златото,но примерно бензина вече ще е 3,50 лв.
                          Е за това говоря

Коментар

• Златото тепърва ще пада с много!

Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                            Златото ако продължи да пада,това ще доведе и до много други екстремни ситуации при валутните двойки.Да се радваме или да плачем се казва в тази ситуация .
                            А този къде и какво е видял не знам-Оли Рен добави, че благодарение на 3-годишните заеми, предложени от ЕЦБ, рискът от кредитен срив в Европа е бил елиминиран.

Коментар

• Златото ако продължи да пада,това ще доведе и до много други екстремни ситуации при валутните двойки.Да се радваме или да плачем се казва в тази ситуация .
                              А този къде и какво е видял не знам-Оли Рен добави, че благодарение на 3-годишните заеми, предложени от ЕЦБ, рискът от кредитен срив в Европа е бил елиминиран.

Коментар

• @Shemata

Разбира се, че не си правя извод само от една статия. По-скоро си беше закачка с теб само...
                                Ти хубаво следиш срещите на ФЕД, ама хората са казали: "Не ме гледай какво говоря, виж ме какво правя".

Коментар

Working...
                                X