Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Абе Колеги,
от къде е тази завист при вас??? Не се излагайте! Не обръщайте форума на цирк. Аз все си мисля, че тук поне 80% сте достатъчно прилични и интелигентни хора.
значи като отворя позиция и в моменти е на загуба...получавам коментари предимно подигравателни и хората от злоба ми смятат загубата към момента и т.н.. Дават поуки (мерси за тях, все пак някои са доста добри и поучителни за мен), НО после като излезна на печалба почвате да пишите, че съм на ДЕМО и какви ли не щуротии.
Аз поне ги чета с усмивка тези неща. Успокойте се малко, мислете трезво и ще почните и вие да печелите като посъберете малко опит
.
п.с. 1-а година писах в темата за Австралиеца ...същата ситуация(подигравки и т.н.... подигравки от сорта "до тук имаше късмет но този път няма да ти се размине".. и накрая като теглихме чертата се оказа, че си затворих всички сделки на печалбаИ казах на колегите. аз повече там няма да пиша, хората вместо да се радват, че някой прави печалба и си показва сделките те се подиграват и завиждат.
Разочарован съм от форума, тук все е едно е детска градина или сборище от комплексирани псевдо-трейдъри. Някой път се замислям, че повечето са студенти и нямат какво да правят и пишат тук...тях ги разбирам и не се засягам, т.к. и аз съм бил студент и знам какво е, но другите са смешни!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеФорка,
я ми обесни следното защо след като:
- ЕЦБ пусна 1 трилион евраци ДМС на банките,
- всичко живо говори за предстоящи дългови проблеми,
- ФЕД печати
- Китайците надуват имотния балон
- редица изтъкнати спецове прогнозират корекция на пазарите
- доста акции са на предкризисни нива ..не говоря за БФБ
защо след всичко по-горе изброено златото се държи като прегряла акция...уж е нещо по-различно, но вместо да лети започва да се мае като болна кокошка.
ще ти кажа защо - златото е прекрасен инструмент за защита на капитала, но има един момент, в който става котва за този капитал и идва време горещия картоф да се прехвърли на канарчета като тебе...
трябва да кажа, че силно се съмнявам въобще дали имаш злато, но да приемем, че взимаш на тези ниваГоуем си...почти същото е като да купиш еврохолд на 8.50
поздрави
ПП и последно ако такива юнаци като схемата намалят рисковите екзпозиции късо злато..цената ще падне като пирон в кисело мляко..няма защо да обеснявам.
След като растежа се крепи само на крединта експанзиа и златото като всеки актив дисконтира предстоящите времена на пазара явно няма да е добре за никой от дългата странаLast edited by IvanG; 06.03.2012, 15:49.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Форка,
я ми обесни следното защо след като:
- ЕЦБ пусна 1 трилион евраци ДМС на банките,
- всичко живо говори за предстоящи дългови проблеми,
- ФЕД печати
- Китайците надуват имотния балон
- редица изтъкнати спецове прогнозират корекция на пазарите
- доста акции са на предкризисни нива ..не говоря за БФБ
защо след всичко по-горе изброено златото се държи като прегряла акция...уж е нещо по-различно, но вместо да лети започва да се мае като болна кокошка.
ще ти кажа защо - златото е прекрасен инструмент за защита на капитала, но има един момент, в който става котва за този капитал и идва време горещия картоф да се прехвърли на канарчета като тебе...
ето примерно днес..волатилността започва да се увеличава..хамериканците ще отворят нервно..а златото по-нервно(зачервено) и от тях...
ако недай си боже гръмне някоя по-сериозна криза в развития свят златото ще пада като Дау...поне в първата част на срива..
трябва да кажа, че силно се съмнявам въобще дали имаш злато, но да приемем, че взимаш на тези ниваГоуем си...почти същото е като да купиш еврохолд на 8.50
поздрави
ПП и последно ако такива юнаци като схемата намалят рисковите екзпозиции късо злато..цената ще падне като пирон в кисело мляко..няма защо да обеснявам.Last edited by bertram; 06.03.2012, 15:59.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеПрав си.. Ще намаля кафето...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеsktv,
що се връзваш на шемата..той е тука за ПР-аНикога не е имал реална сметка ..
Абе вече почвам си мисля, че се взима на сериозно..и нищо чудно щом като някой дето бачка по цял ден на Фармвил се мисли за фермер, този с демо сметка да не се казва инвеститор.....
Коментар
-
sktv,
що се връзваш на шемата..той е тука за ПР-аНикога не е имал реална сметка ..
Абе вече почвам си мисля, че се взима на сериозно..и нищо чудно щом като някой дето бачка по цял ден на Фармвил се мисли за фермер, този с демо сметка да не се казва инвеститор..I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега,
за последната 1-а година имам доста добра печалба натрупана от Златото(поне за мен). На няколко пъти съм затварял доста големи позиции от къси Злато, а също доста сделки с малки печалби от около 300-800 $.
Сега имам 50 къси, на които смятам да изкарам доста над 1000 $. Но да видим.
Успех!
Или си много добър трейдър или просто не казваш истината. Аз не знам кое е вярно, но поне за мен си знам, че когато съм в грешка, никога не съм печелили...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНа няколко пъти съм затварял доста големи позиции от къси ЗлатоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Колега,
за последната 1-а година имам доста добра печалба натрупана от Златото(поне за мен). На няколко пъти съм затварял доста големи позиции от къси Злато, а също доста сделки с малки печалби от около 300-800 $.
Сега имам 50 къси, на които смятам да изкарам доста над 1000 $. Но да видим.
Успех!
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеСхема друго имах предвид,че печалбата може в действителност да е загуба .
Да ти ще изкараш 1000$ печалба от златото,но примерно бензина вече ще е 3,50 лв.
Е за това говоряМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Златото тепърва ще пада с много!
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеЗлатото ако продължи да пада,това ще доведе и до много други екстремни ситуации при валутните двойки.Да се радваме или да плачем се казва в тази ситуация .
А този къде и какво е видял не знам-Оли Рен добави, че благодарение на 3-годишните заеми, предложени от ЕЦБ, рискът от кредитен срив в Европа е бил елиминиран.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Златото ако продължи да пада,това ще доведе и до много други екстремни ситуации при валутните двойки.Да се радваме или да плачем се казва в тази ситуация .
А този къде и какво е видял не знам-Оли Рен добави, че благодарение на 3-годишните заеми, предложени от ЕЦБ, рискът от кредитен срив в Европа е бил елиминиран.
Коментар
Коментар