Първоначално изпратено от jose
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнениеЕееее, това е ужасно дезинформиране , кажете нещо по-професионално .....
По-добре вижте това........
http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Коментар
-
Еееее, това е ужасно дезинформиране , кажете нещо по-професионално .....
По-добре вижте това........
http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеГледайки арабската пролет аз се сещам за САЩ... В момента не съм чел да има някъде в Китай движение "Окупирай Забранения Град" но затова пък в САЩ "Окупирай Уолстрийт" се вихри с пълна сила.
прецаканото, какво точно ти се иска да се случи? Нещата стават бавно, не за друго а защото човешкият живот е кратък! Ако имаш кредити и чакаш борда да се срути и инфлацията да ти погаси кредита, това никога няма да се случи! По-добре разпродавай всичко и си погаси кредитите... Единственото което може да ти погаси кредита е световна война, но тогава вече минаваме в други измерения на човеки страдания... така че не си струва!Просто си написал, че си познал, за фалитите и че е по разписание, но след като нямаме дефакто все още фалити, остава само да уточниш какво е разписанието, за да проверим в бъдеще, верността на прогнозата. Мастър си все пак, не е излагай, да отклоняваш темата !!!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от jose Разгледай мнениеКакто казваше ПЕПИ гледай арабската пролет и се сещай за Китай.
прецаканото, какво точно ти се иска да се случи? Нещата стават бавно, не за друго а защото човешкият живот е кратък! Ако имаш кредити и чакаш борда да се срути и инфлацията да ти погаси кредита, това никога няма да се случи! По-добре разпродавай всичко и си погаси кредитите... Единственото което може да ти погаси кредита е световна война, но тогава вече минаваме в други измерения на човеки страдания... така че не си струва!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Американците си паднаха на гъза 2008-2009г. и доста ги заболя.Обаче успяха да преструкторират банковата си система и промишленоста и сега са по-подготвени да реагират на срив в еврозоната.
За Китай трудните времена сега започват и е много вероятно да се приземят доста по-болезнено от Щатите.Дет се вика като паднеш от високо боли повече.Освен това политическата система в Китай предлага много по-малко възможности за реакции при едно масово разочарование сред населението.
Както казваше ПЕПИ гледай арабската пролет и се сещай за Китай.Състраданието не е добродетел
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение...
Прогнозата ми се изпълнява по разписание...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениекойто чака да фалира Америка и пита колко струват 100 долара..
Вече съм го казал в момента борбата е не кой ще фалира, а кой ще фалира първи и кой последен от трите икономически центъра - САЩ, ЕС и Китай. Пълвият фалит ще бъде най-разрушителен, а последният най-скромен защото там вече капиталите няма да има къде да бягат. Вече съм го казвал. Очакването ми е поредицата да е ЕС, САЩ и Китай. Вече съм гоказвал и то преди половин година. Прогнозата ми се изпълнява по разписание...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма нищо естествено в това да печаташ пари, защото се затрудняваш да си връщаш кредитите. Набий си го в тъпата кратуна и чак след това пробвай да печелиш от борсите. Ако не го осъзнаеш ще си останеш доживотен донор на онези които си печатат хартишките когато им кефне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеА иначе то на всички всичко е поскъпнало , поради естествени процеси пич ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе ще, то вече се е случило. Случи се още преди 10 години! Всички производства са изнесени в Китай. Там е новата технологична база на света и новата работилница на света. САЩ само получават патентните такси, но скоро и това ручейче ще пресъхне... От 10 години икономиката на САЩ се характеризира с 4 букви FIRE (Finance, Insurence, Real Estate). Всичко е един балон... който в момента гори.
Освен споменатата от теб функция истинските пари трябва да притежават още 3, най важната от които е функцията Съкровище - времето не трябва да влияе на стойността която те изразяват. Очевидно е, че когато се печатат трилиони това няма как да стане!
Всичко му е поскъпнало. От бензина до бонбонките от дядо Коледа за децата.
http://www.shadowstats.com/
Мдаммм... Хартишки можеш да си напечаташ колко щеш, но няма как да напечаташ злато, сребро, нефт, пшеница...
А иначе то на всички всичко е поскъпнало , поради естествени процеси пич ... вечния стремеж на човека да има повече и по много...да не забравяме увеличаващото се население , продължителността на живота и ред други фактори .
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениещастки долар = американска икономика ... т.е. за да се пукне то американската икономика трябва да спре да работи..Кога мислиш ,че това ще се случи..тази година , догодина или след 10 години..кога
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеосвен това американския долар е medium of exchange... как ще се спука това за един американец.
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеЩе му поскъпне кое..?
http://www.shadowstats.com/
Мдаммм... Хартишки можеш да си напечаташ колко щеш, но няма как да напечаташ злато, сребро, нефт, пшеница...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар