IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нищожен .

п.с. като търгуваш без margin не се плаща за суапа

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Всеки ден плащаш за суапа. Колко е?
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Важното е, че рано или късно ще стане 1200 $ и ще прибера печалбата .
      Всеки ден плащаш за суапа. Колко е?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Важното е, че рано или късно ще стане 1200 $ и ще прибера печалбата .
        Първото ще стане. Веднага след деноминацията на долара, при която 1000 стари $ стават 1 златен $. За второто, виж, не знам.

Коментар

• Важното е, че рано или късно ще стане 1200 $ и ще прибера печалбата .

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          не ми се рови назад , ама според една от предишните ти прогнози вече требеше да сме на 1200 долАра

Коментар

• Докато има смартфони, лаптопи и всякаква техника на тоя свят... ще трябва и злато и сребро за да се изработват => то ще поскъпва. Ако технологичната индустрия се задъха и рухне.. => и златото ще рухне
            Според мен....
            Уорън Бъфет
            "Пази се когато другите са алчни, но бъди алчен когато те се пазят."

Коментар

До края на годината ще видим Златото под 1600 $ .
              не ми се рови назад , ама според една от предишните ти прогнози вече требеше да сме на 1200 долАра
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Според мене Златото до края на другата седмица най-късно ще е почне съществено да пада и до края на Септември ще го видим под 1550$ . Като още до края на годината ще бъде под 1300$ и още в началото на другата ще бъде около 1000$, след което 2012 ще завърши на цени около 800$.

А може и нещата и по-бързо да се развият . Т.ч. умната!

п.с. ако при корекция до 1600 (там някъде) купиш злато и нямаш възможност да го продадеш на време ще ти остане за спомен как си се "зашил" на бичия капан

Коментар

• Тук ли е поредицата "размисли и страсти" коя икономика ще се срути първа ; )

Европа няма да е... според мен защото фискалния съюз ще реши проблема дългосрочно... и рано или късно от КОНФЕДЕРАЦИЯ ес ще стане ФЕДЕРАЦИЯ. Досущ като САЩ само че Европейски Щати (ЕЩ) и то близките 10-тина години

САЩ може да загубят световното си лидерство близките години, но е много наивно да мислите че тя просто ще фалира и ще се занули Не забравяйте, че долара все още се възприема като валута убежище и това е именно поради факта че САЩ използва максимата "РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ" Говорим за икономиката и нали !? ; )

Китай: Ооо тук нещата са много парливи Една грешна стъпка на комунистическото им правителство може да подпали задните части на САЩ чиито най-голям кредитор всички знаем, че са. Ако САЩ продължават да засягат търговските интереси на Китай като "мрънкат" заради обезценката на Юана... скоро на Китай може да им падне шапката и да решат да си девирсифицират кошничката с 2-та трилиона долара резерви които имат... е тогава САЩ ще лапне "ГОЛЕМИЯ ЮАН" и ще потъне като камък в морето от спекулации ; ) Общо взето забавянето на ръста на китайците може да е първия признак, че нещата много ще се размиришат в Азия ; )
                  Успешни сделки!
                  Уорън Бъфет
                  "Пази се когато другите са алчни, но бъди алчен когато те се пазят."

Коментар

• До края на годината ще видим Златото под 1600 $ .

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Япония и САЩ са едно и също. След Втората световна, Япония не е самостоятелна държава. Нямат армия, а икономически са изцяло зависими от САЩ. Япония е просто един непотопяем хамерикански самолетоносач до китайските брегове.
                      За това маркираното не бъди много сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                        Само да допълня, някой очакват поредицата да е ЕС, Япония, САЩ и Китай
                        Япония и САЩ са едно и също. След Втората световна, Япония не е самостоятелна държава. Нямат армия, а икономически са изцяло зависими от САЩ. Япония е просто един непотопяем хамерикански самолетоносач до китайските брегове.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

...Вече съм го казал в момента борбата е не кой ще фалира, а кой ще фалира първи и кой последен от трите икономически центъра - САЩ, ЕС и Китай. Пълвият фалит ще бъде най-разрушителен, а последният най-скромен защото там вече капиталите няма да има къде да бягат. Вече съм го казвал. Очакването ми е поредицата да е ЕС, САЩ и Китай. Вече съм гоказвал и то преди половин година. Прогнозата ми се изпълнява по разписание...
                          Само да допълня, някой очакват поредицата да е ЕС, Япония, САЩ и Китай

Коментар

• Последен шанс тази седмица за влизане в злато Триъгълника се затваря, Shemata няма да разбере от къде му е дошло!

Коментар

Трябва да си доста заблуден за да твърдиш, че движението Окупирай Уолстрийт не е политически риск за управляващия режим в Америка.
                              много слаба дума ползваш.
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• От кликовете направо сеча долари ....................

http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79

Коментар

Working...
                                X