IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    Може и да съм такъв....

Факт е, обаче, че досега не съм подиграл никого в тази тема за мненията му, заетите позиции или каквото и да било, което съм прочел от постовете му.

Затова повтарям - Да сме живи и здрави и не на последно място - да можем да си плащаме сметките за тока

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Щом казваш.

Имам наблюдения, че във всяка, АБСОЛЮТНО ВЪВ ВСЯКА ТЕМА, в която се говори за пари, има тролове, които се опитват да я направят по подобие на сегашната тема "Валутна търговия - FOREX".

Чекиджийска работа.

Да сме живи и здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от goldy Разгледай мнение
        Глейте какво правят днес Благородните Метали!!!!!
        Таквоз нещо рядко се случва!!!!!!
        Освен Златото - Среброто е над 2 % пък и Платината е над 2 %!!!!
        Има доста Парички които се насочват натам
        Пък който си иска - да го отиграе
        П.С. Схема - чудех се дали да го пиша - ама поведението ти ми напомни една Мъдрост от Вековете .......
        "Ако Господ иска да убие някой - първо му взима разума ......"
        В оригинал - "Qvuos Deus vult perdere, prius de mental" . Приятно съм изненадан, че има и друг в този форум ( единствен за 11г. )

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
          Може и да си прав, не мога де се меря с твоите 12,342 наблюдения по темите.
          Приятна "Чекиджийска работа."
          Не знам каква е работата, но тока трябва да се плаща.
          Няма ток - няма интернет - няма тролове. В моя случай - няма демо.

Коментар

Щом казваш.

Имам наблюдения, че във всяка, АБСОЛЮТНО ВЪВ ВСЯКА ТЕМА, в която се говори за пари, има тролове, които се опитват да я направят по подобие на сегашната тема "Валутна търговия - FOREX".

Чекиджийска работа.

Да сме живи и здрави!
            Може и да си прав, не мога де се меря с твоите 12,342 наблюдения по темите.
            Приятна "Чекиджийска работа."

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
              До къде я докара само - демоджия да се присмива на инвеститори, че пестят от храна............ще ме умреш от смех, аноне!
              Щом казваш.

Чекиджийска работа.

Да сме живи и здрави!

Коментар

• през 2011 златото беше "съпреснато" хард след пика от 1900 претърпя няколко корекции и в крайна сметка завърши годината в даунтренд , който вече се счупи благодарение на централните банки и дълговата криза . През 2012 очаквам да продължат политиките на нулев лихвен процент , QE и това да доведе до ускоряване на инфлацията във валутите и съответно поскъпване на злато , сребро и акциите на фирмите от сектора , които претърпяха тежка 2011 и много завършиха със загуба в стойността на акциите си заради огромната волатилност на пазара въпреки в крайна сметка по високата средна цена на която се търгуваха ценните метали през годината.

Коментар

Гледам, че освен "инвестиране", правиш и иронизиране....

Ама аз съм прост и може да не съм те разбрал.......

То е така при "инвеститорите" - заемат позиция и 6 месеца скучаят. Тръгне ли им в посоката - влизат във форума, че и даже се регистрират и "коментират". Тръгне ли в обратната посока - пестят от храна.
                  До къде я докара само - демоджия да се присмива на инвеститори, че пестят от храна............ще ме умреш от смех, аноне!
                  Разбери, че на нас няма кой да ни "спре тока" като ни "закрие сметката" - колкото си купим - все си е наше, цената може да падне временно спрямо някоя валута, но обикновено в същото време се вдига в друга. А временните корекции на тренда не са от особено значение и лесно ги преживяваме, защото инвестицията е дългосрочна и поне 2 пъти в годината /обикновено пролет и есен/ може да подстрижеш върха и да си прибереш печалбата, в случай че пожелаеш да минеш към друга инвестиция. Желая ти да успееш с времето да минеш и на нашия бряг, тук стъпваме на твърда земя!

Коментар

• Глейте какво правят днес Благородните Метали!!!!!
                    Таквоз нещо рядко се случва!!!!!!
                    Освен Златото - Среброто е над 2 % пък и Платината е над 2 %!!!!
                    Има доста Парички които се насочват натам
                    Пък който си иска - да го отиграе
                    П.С. Схема - чудех се дали да го пиша - ама поведението ти ми напомни една Мъдрост от Вековете .......
                    "Ако Господ иска да убие някой - първо му взима разума ......"

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                      стопа ми е на 1666$ . Едва в средата на януари успях да влезна съжалявам ,защото дъното от декември няма да бъде стигнато повече . Бтв не разбирам нищо от трейд това ,което аз правя е инвестиране не "трейдване"
                      Абе не е точно 'инвестиране', това което описваш ама ..щом ти е дошло Аз ако изляза сух от подобна сделка поне по една бира за форума ше има,,че поне с добро да ме запомнят
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

стопа ми е на 1666$ . Едва в средата на януари успях да влезна съжалявам ,защото дъното от декември няма да бъде стигнато повече . Бтв не разбирам нищо от трейд това ,което аз правя е инвестиране не "трейдване"
                        много категорично.
                        on the markets anything can happen anytime
                        спомни си 06.05.2010
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Гледам, че освен "инвестиране", правиш и иронизиране....

Ама аз съм прост и може да не съм те разбрал.......

То е така при "инвеститорите" - заемат позиция и 6 месеца скучаят. Тръгне ли им в посоката - влизат във форума, че и даже се регистрират и "коментират". Тръгне ли в обратната посока - пестят от храна.

Коментар

• стопа ми е на 1666$ . Едва в средата на януари успях да влезна съжалявам ,защото дъното от декември няма да бъде стигнато повече . Бтв не разбирам нищо от трейд това ,което аз правя е инвестиране не "трейдване"

Коментар

Много знаеш аз какво държа старо форумно куче, а иначе поне в това отношение на Схемата чест му прави ,че си слага парите зад думите . Аз пък си държа 50 дълги на 1638$ и нямам намерение да ги продавам под 2000$ . Играя на борсата с единствената цел да екслоитна тренда със 100 х 1 левъридж и всички пари ,които тегля от акаунта инвестирам във физическо сребро и злато.
                              Така - разбрахме какво и от къде го държиш и къде ще си търсиш печалбата.
                              Остава един второстепенен въпрос - На колко би го затворил, ако стане губещо?
                              И с това приключваме....
                              Last edited by anon6706; 21.02.2012, 20:12.

Коментар

• Много знаеш аз какво държа старо форумно куче, а иначе поне в това отношение на Схемата чест му прави ,че си слага парите зад думите . Аз пък си държа 50 дълги на 1638$ и нямам намерение да ги продавам под 2000$ . Играя на борсата с единствената цел да екслоитна тренда със 100 х 1 левъридж и всички пари ,които тегля от акаунта инвестирам във физическо сребро и злато.

Коментар

Working...
                                X