IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Абсолютно уверен съм. Само че аз по-голям балон от Щатския долар не виждам... А като се спука този балон, къде ли ще иде цената на златото в долари?
    щастки долар = американска икономика ... т.е. за да се пукне то американската икономика трябва да спре да работи..Кога мислиш ,че това ще се случи..тази година , догодина или след 10 години..кога -
    освен това американския долар е medium of exchange... как ще се спука това за един американец..Ще му поскъпне кое..?

Коментар

• Първоначално изпратено от mavericos Разгледай мнение
      Балона ще се пукне точно когато най-малко очакваме : ) Бъдете сигурни в това!
      Абсолютно уверен съм. Само че аз по-голям балон от Щатския долар не виждам... А като се спука този балон, къде ли ще иде цената на златото в долари?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Балона ще се пукне точно когато най-малко очакваме : ) Бъдете сигурни в това!

А някой има ли мнение по въпроса с 30% данък печалба който искат да въведат в Австралия на минодобивните компании? Както и възможността от резкия спад на търсене на ценни метали от страна на Китай заради забавящия се разтеж на китайците ?

Възможно ли е това да свие Златото с 200-300 долара надоло близките 2-3 месеца ? Според мен е напълно реалистично ако китайците не овладеят имотния си балон да станем свидетели и на спад в смартфон пазара им... (става дума за кредитиране на имотни сделки, което влияе и върху потреблението) а това определено ще доведе и до "тлъста" корекция в златото и среброто : ) Поправете ме ако греша
        Уорън Бъфет
        "Пази се когато другите са алчни, но бъди алчен когато те се пазят."

Коментар

• Благодаря

Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
          До момента е като по учебник!:
          Благодаря
          продукти маникюр нокти

Коментар

• Аз си взех днес своето купил преди няколко дни на 1670, продал днес на 1747, четири цифрена печалбица
            Last edited by vingrei; 30.11.2011, 22:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Хайде бе Зло! Засилвай се към 1500 $ .
              Има още дълго да чакаш.....и да се молиш.....

Коментар

• Биковете да внимават , че дните са им броени .

Първоначално изпратено от vingrei Разгледай мнение
                Подгони 1750$,биковете се разбесняха
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Подгони 1750$,биковете се разбесняха

Коментар

• Първоначално изпратено от vingrei Разгледай мнение
                    Няма намерение да се засилва към 1500 скоро ,при тая нова криза дето се задава ,нищо чудно и да стигне скоро 2000$

Коментар

• Няма намерение да се засилва към 1500 скоро ,при тая нова криза дето се задава ,нищо чудно и да стигне скоро 2000$

Коментар

• Хайде бе Зло! Засилвай се към 1500 $ .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Златото май по-лека лека се засилва надолу!
                          remember remember the fifth of november

Коментар

• Златото май по-лека лека се засилва надолу!

Коментар

• 1200$ няма да достигне скоро,1500 и след това пак нагоре

Коментар

• Очаквам, че златото ще пробие нивото от 1675 и ще се смъкне на долу.

Коментар

Working...
                                X