IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1670 $ ???

Дали пък още преди нова година няма да падне под 1500 $ ???
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• -2 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Златото ще пада много!!!

внимавйате . Пътят към 1200 $ е отворен
        +1

Коментар

• Златото ще пада много!!!

внимавйате . Пътят към 1200 $ е отворен

Коментар

• Еййййй това Злато много ще пада .

Аз единствената сериозна съпротива я виждам при 1200 $ .

Коментар

• Шемата, кой ще каже "пуккк " !?

Коментар

• Gold

Shemet Wake up!!!
                Attached Files

Коментар

• аз се качвам на влака за 1000 $. Той ще мине първо .

Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                  Шема,качвай се на влака за 2000 по коледа.После с печалбата си купи недвижими имоти в Чили
                  http://www.freerepublic.com/focus/news/802772/posts

Коментар

• Шема,качвай се на влака за 2000 по коледа.После с печалбата си купи недвижими имоти в Чили
                    http://www.freerepublic.com/focus/news/802772/posts
                    Last edited by Minavast; 20.11.2011, 15:00.

Коментар

• Gold Prices to Stay ‘Strong for Some Time’, Australia’s St. Barbara Says

http://www.bloomberg.com/news/2011-1...ara-says.html#

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Него как ще го срутят, естествено ли ?
                        Това е естествения ход на печатарите. Вече изтърваха доверието на хората и сега ще направят всичко възможно за да ги убедят, че няма алтернатива на хартийките.
                        Еврейчето, дето разпродаде, дали е влязло пак на 1600? Сега може да се пробват и други. Всяка корекция е добре дошла и за който спекулира, и за който инвестира!
                        И друг път съм го писал, но докато не мине кризата, пътят според мен е само нагоре, а и защо цената да пада след като има напечатани толкова артии и няма проблем за кредитиране на мижави лихви. Пък тези дето държат физическото злато май нямат зор да го продават.
                        Да му мислят спекулантите! П-у-у-у-к!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                          Златото има много по солидна подкрепа от среброто. Освен това среброто го сринаха изкуствено. Този номер при златото няма да мине.
                          Него как ще го срутят, естествено ли ?

Коментар

Ами то ETF-ите направиха балона на Златото и Среброто...и ETF-и те ще спукат на Златото ...видя какво стана със Среброто .

Нивото 1700 скоро ще бъде пробито. ...Единствената сериозна подкрпеа ще е на нива около 1200 $ . Т.ч. умната. Даже и нивата от 1550 -1480 няма да се окажат сериозна подкрепа .

Ако имаш дълги ...затваряй...инак колкото повече ги държиш...толкова повече ще губиш. Т..ч. размисли и Успех!

Златото има много по солидна подкрепа от среброто. Освен това среброто го сринаха изкуствено. Този номер при златото няма да мине.

Да не говорим че това не беше точно срив......... който е купил примерно през 2005-а година си е на сериозна печалба.
                            Last edited by Xman1; 18.11.2011, 18:43.

Коментар

• Ами то ETF-ите направиха балона на Златото и Среброто...и ETF-и те ще спукат на Златото ...видя какво стана със Среброто .

Нивото 1700 скоро ще бъде пробито. ...Единствената сериозна подкрпеа ще е на нива около 1200 $ . Т.ч. умната. Даже и нивата от 1550 -1480 няма да се окажат сериозна подкрепа .

Ако имаш дълги ...затваряй...инак колкото повече ги държиш...толкова повече ще губиш. Т..ч. размисли и Успех!

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                              Забрави го изобщо това. Пак продават ETF-и и заради това тръгна надолу.

Златото има много сериозна подкрепа около 1700$ и едва ли ще падне под тази граница. Един вид 1700$ е новото дъно. Така че ако имаш къси под 1700$ или ги продавай и поемай загубата или се набълбуквай.

Коментар

Хайде дано още другата седмица Златото да е под 1650$ .
                                Забрави го изобщо това. Пак продават ETF-и и заради това тръгна надолу.

Златото има много сериозна подкрепа около 1700$ и едва ли ще падне под тази граница. Един вид 1700$ е новото дъно. Така че ако имаш къси под 1700$ или ги продавай и поемай загубата или се набълбуквай.

Коментар

Working...
                                X