IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златото мине ли под 1700 $...повече връщане няма!!!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• След Декемврийската среща на ФЕД .

Първоначално изпратено от arnex Разгледай мнение
      От началото на декември - голямото спадане на балона и голямо реване

Коментар

• От началото на декември - голямото спадане на балона и голямо реване

Коментар

• Хайде дано още другата седмица Златото да е под 1650$ .

Коментар

• Пукккккккк

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Мале-Мале...Златото стигна до 1710 $ . Представям си като почне тоталният срив какво ще е . Като почне сривът сигурно ще падне с 200-300 $ за 1-2 седмици .

Умната Спекуланти!!!

Давай Shem чо с глупостите си, не спирай, скоро ще ти се сбъдне заветната мечта - да те направят " Заслужил инвеститор".пук,пук,пук.пук........! :-) ....давай, не спирай!

Коментар

• Мале-Мале...Златото стигна до 1710 $ . Представям си като почне тоталният срив какво ще е . Като почне сривът сигурно ще падне с 200-300 $ за 1-2 седмици .

Умната Спекуланти!!!

Коментар

• Cactus Kostov

аз пък купувам златни монети на борсов курс

Коментар

• Ах да добавя...на фона на срива на Златото, който започва... да не купувате Злато преди да е станало 900-1000$ !!!

Коментар

• Макро-данните които излезеха в 15:30 са още един голям +, който ще избута Златото съвсем скоро под 1600 $ .

Коментар

Мисля, че на този въпрос можеш да си отговориш сам .
                        Именно

Коментар

• Мисля, че на този въпрос можеш да си отговориш сам .

Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                          Няма QE3, просто ФЕД казаха, че ще държат рекордно ниски лихвените проценти до 2013. Да те питам, как ФЕД държат ниски лихвените проценти?

Коментар

Вероятността намаля със всеки изминал ден. . Бернанке вече на 3-и поредни срещи казва, че няма да има QE3, т.к. няма нужда. Слушайте конференциите на ФЕД!
                            Няма QE3, просто ФЕД казаха, че ще държат рекордно ниски лихвените проценти до 2013. Да те питам, как ФЕД държат ниски лихвените проценти?

Коментар

Вероятността намаля със всеки изминал ден. . Бернанке вече на 3-и поредни срещи казва, че няма да има QE3, т.к. няма нужда. Слушайте конференциите на ФЕД!
                              http://goldsilver.com/news/fed-now-l...passing-china/

Така е, няма QE3, просто ФЕД вместо да купят 600 милиарда са купили 812 - малка грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                                това че may be по-горе не си го разбрал е ясно
                                ама защо ИСТИНСКИТЕ СПЕКУЛАНТИ - не се заиграват със Златото
                                Помисли си на тази тема - преди пак да го Шортиш
                                за шемата may be = sure ... та затова си го подчертава ...

Коментар

Working...
                                X