IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тренда на Златото от 24-25 Август е надолу, т.е. вече почти 4 месеца и ще продължава надолу поне 2-3 години (просто пред нас имаме очевидно един спукал се през месец Август балон). Разбира се до тогава имаме 11 годишен тренд на ръст. Обръщане на текущите нива е от чисто технически/поведенчески финанси + разглеждане на стари нива на подкрепа и съпротива (показващи търсенето и предлагането на съответните играчи за минали периоди).

Успех!

Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
    Трендът на златото е възходящ от десетки години. Чисто технически не може да се каже, че "ще обърне", защото няма обръщащ модел и все още се намираме над възходящата линия. Правилен вход за къси по ТА ще има като време минимум след месец - говоря след евентуален пробив на възходяща трендлиния, връщане за тест то долна страна и т.н. До тогава и да ти излезе селла ще се базира на късмет мейт
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Тренда на Златото е много надолу. + чисто технически в следващите дни трябва да обърне надолу .
      Трендът на златото е възходящ от десетки години. Чисто технически не може да се каже, че "ще обърне", защото няма обръщащ модел и все още се намираме над възходящата линия. Правилен вход за къси по ТА ще има като време минимум след месец - говоря след евентуален пробив на възходяща трендлиния, връщане за тест то долна страна и т.н. До тогава и да ти излезе селла ще се базира на късмет мейт

Коментар

• При този низходящ тренд на Златото, цени над 1620 $ са си чист подарък за short.

Коментар

• Тренда на Златото е много надолу. + чисто технически в следващите дни трябва да обърне надолу .

Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
          В зависимост от това как банките ще решат да използват кредитите от ЕЦБ има 2 варианта - или консолидация или нов връх в златото.

Нов връх ако тръгнат да търсят кери трейд и да се инвестира здраво в нови активи.
          Консолидация ако попълнят дупките в балансите.

Въпросът не е като се види тренд да се изконтри, а да премине ток между ушите преди това

Коментар

Според мен нивата са доста добри за скъсяване .

Но всеки сам си преценя. Аз лично не виждам никакво основание поради, което златото да расте.
            В зависимост от това как банките ще решат да използват кредитите от ЕЦБ има 2 варианта - или консолидация или нов връх в златото.

Нов връх ако тръгнат да търсят кери трейд и да се инвестира здраво в нови активи.
            Консолидация ако попълнят дупките в балансите.

Въпросът не е като се види тренд да се изконтри, а да премине ток между ушите преди това

Коментар

• Едва ли в близките 2-3 години ще видим нива от около 1800 + .

Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
              Шема, остави малко резерв, че да имаш да скъсяваш и на 1700, 1800, 1900. Щото късметът ти е на привършване и скоро ще се лишим от твоята весела компания.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                На мен ми се струва безумие от тези нива да се шорти злато..
                А мен много сериозно взе Шемата да ме съмнява.....

Коментар

• Според мен нивата са доста добри за скъсяване .

Но всеки сам си преценя. Аз лично не виждам никакво основание поради, което златото да расте.

Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  На мен ми се струва безумие от тези нива да се шорти злато..

Коментар

Още 10 къси на 1631 $

т.е. ставам с 40 къси на средна стойност 1610 $

Успех!
                    Шема, остави малко резерв, че да имаш да скъсяваш и на 1700, 1800, 1900. Щото късметът ти е на привършване и скоро ще се лишим от твоята весела компания.

Коментар

• На мен ми се струва безумие от тези нива да се шорти злато..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Шемата, тази сутрин не е имало котировка бид на 1631. Ти през кой брокер търгуваш?
                        Ти не разбираш,той вижда в бъдещето

Коментар

Шемата, тази сутрин не е имало котировка бид на 1631. Ти през кой брокер търгуваш?
                          Ще има 1631$ и ще бъде минато като гара разпределителна. Той вече смята колко ще му стане средната цена след като му филнат ордера. Но не смята до къде ще е ръста. Но на демо това к'во значение има ?

Коментар

Е тва са подробности...

Коментар

Още 10 къси на 1631 $

Успех!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Още 10 къси на 1631 $

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                20.12.2012
                                16:16

Още 10 на 1613 $

т.е. ставам със 30 къси на средна 1603 $

Коментар

Working...
                                X