Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
То тези "спадаща вълни" и аз ги виждам, не съм сляп. Само, че "фундамента" ти Схема, че "кризата вече отмина", нещо издиша. Най-интерсното още не е започнало.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега тук си много прав!
Аз лично за този 3-ти връх въобще не очаквах да е толкова висок. Най-много съм предполагал че ще е между 1670-1720$.
Last edited by d333; 10.02.2012, 14:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз лично за този 3-ти връх въобще не очаквах да е толкова висок.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Колега тук си много прав!
Първото дъно беше около 1566-1570 $. Второто дъно беше около 1524-1530$. Т.ч. сега съвсем спокойно ще падне под 1500 $.
Аз лично за този 3-ти връх въобще не очаквах да е толкова висок. Най-много съм предполагал че ще е между 1670-1720$.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи че то още от първия връх посоката е надолу. Това си е абсолютен факт. Всеки връх е под следващия и всяко дъно под следващото. Аз може да не разбирам много но това е определението за низходящ тренд.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТрендове от 20 години се гледат ако мислиш да държиш 20 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТрендове от 20 години се гледат ако мислиш да държиш 20 годиниСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jivko78 Разгледай мнениеНе знам дали е низходящ или възходящ ,но си има трендове от различен порядък .
А сега вземи и погледни за 20-30 години назад примерно къде са върховете и дъната
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи че то още от първия връх посоката е надолу. Това си е абсолютен факт. Всеки връх е под следващия и всяко дъно под следващото. Аз може да не разбирам много но това е определението за низходящ тренд.
А сега вземи и погледни за 20-30 години назад примерно къде са върховете и дъната
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСхема, то посоката ти беше ясна и след двойния връх. Сега говориш за ясна посока след 3-тия връх.Ами ако направи и четвърти?...
Между другото видя ли как отскочи нагоре от 1715.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСхема, то посоката ти беше ясна и след двойния връх. Сега говориш за ясна посока след 3-тия връх.Ами ако направи и четвърти?...
Между другото видя ли как отскочи нагоре от 1715.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДосега мълчеше ама сега вече проговори... Започва да му пари и да му става кофти... Като вземе и той да купува злато, едва тогава ще е сеира!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Колега anon6706,
посоката/нивата не я/ги познавам аз, а посоката се определя от фундамента.
Т.ч. посоката при Златото е ясна след 3-ия връх, който направи => Много много надолу.Надявам се още до края на годината да видим нива около и под 1000 $.
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение...
За к'ъв ти е толкова да предричаш ценови нива????
Галиш си егото ли? Ако познаеш, разбира се.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОбаче друго сега е интересно:Бъфет почва да говори против златото,че било кофти инвестицияСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Колега anon6706,
ако наистина си базираш анализите на фундамент, то трябва да си наясно, че спадът на Йената, т.е. когат Долар/Йена расте, то това е много много добър знак за спада Златото. Т.е. колкото повече расте Долар/Йена, то толкова повече ще пада Златото. Т.ч. аз понеже съм в късо Злато отдавна очаквам да видя ръст на Долар/Йена.
п.с. надявам се това да си имал впредвид
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДолар/йена расте, а това не е добър знак за златото.
Но все пак трябва някаква яснота от гърците, да ги е*а....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар