Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мда ,големи сладури са Джапанките.
Обаче друго сега е интересно:Бъфет почва да говори против златото,че било кофти инвестиция,и това няма как да не повлияе поне малко на цената му(има много хора дето правят квото каже)
Според мен Бъфет иска да се зареди пак със ЗлатоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЯпония е скритата Гърция...:-D Това е ескпертно мнение.
Усложненията в прогнозите са от самите японци. Тия все още се самоубиват, когато ги уволнят. Но не защото остават без работа, а защото не са изпълнили очакванията на работодателя си.
С такъв манталитет е трудно да се пребориш през пазарите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДолар/йена расте, а това не е добър знак за златото.
Но все пак трябва някаква яснота от гърците, да ги е*а....I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДоларът иде и ще отмъсти за Гърция...Ако и утре не може да прескочи 1763 (в което все повече се съмнявам), тука ще се свлече с индексите.
Но все пак трябва някаква яснота от гърците, да ги е*а....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолеги, колко ще е Златото в края на месеца? Дайте прогнози
Аз мисля, че в края на Февруари ще е между 1500-1530 $.
Ако ЕЦБ каже, че ще покрие 30% от гръцкия дълг - златото ще е на 2000.
Ако Бърнанки каже, че няма да има QE3, златото ще е на 1200.
За к'ъв ти е толкова да предричаш ценови нива????
Галиш си егото ли? Ако познаеш, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПродължават неяснотите с Гърция, а и помощите за безработни в САЩ излязоха доста добри.
Ще има смях в рейндж. И къси и дълги ще се смеят периодично.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеLTRO forever. Кой се смее сега а...
Ще има смях в рейндж. И къси и дълги ще се смеят периодично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеДекларации съм подавал всяка година след като приеха, че за валутна търговия се дължат данъци и не са ми върнали декларация, но може и да съм се прекарал - здраве да е....
Бягаш далеко и главно - извън-брега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВиж закона от 2009 и 2010. Там е споменато за тези 10% (за 2009 съм сигурен, защото съм го чел), както сега се говори за 10% приспадане при сделки с недвижимо имущество в този Чл.33.
П.П. Ще се консултирам тези дни, защото ми стана интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеДо сега не съм ползвал подобно нещо. Има го при доходи от наеми, но мисля, че е 30%. Не съм сигурен може и да е по-малко.
П.П. Ще се консултирам тези дни, защото ми стана интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи май си прав.
В Чл.33 от ЗОДФЛ са изчезнали тези 10% приспадане на разходите.
Искаш да кажеш, че това е още от миналата година?
Коментар
Коментар