IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Япония е 200 Гърции, но за там трябва да мине време. Може би още година-две.
    Усложненията в прогнозите са от самите японци. Тия все още се самоубиват, когато ги уволнят. Но не защото остават без работа, а защото не са изпълнили очакванията на работодателя си.
    С такъв манталитет е трудно да се пребориш през пазарите.
    това истина ли е.за самоубийствата
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Мда ,големи сладури са Джапанките.
      Обаче друго сега е интересно:Бъфет почва да говори против златото,че било кофти инвестиция,и това няма как да не повлияе поне малко на цената му(има много хора дето правят квото каже)
      Според мен Бъфет иска да се зареди пак със Злато
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Япония е скритата Гърция...:-D Това е ескпертно мнение.
        Япония е 200 Гърции, но за там трябва да мине време. Може би още година-две.
        Усложненията в прогнозите са от самите японци. Тия все още се самоубиват, когато ги уволнят. Но не защото остават без работа, а защото не са изпълнили очакванията на работодателя си.
        С такъв манталитет е трудно да се пребориш през пазарите.

Коментар

Долар/йена расте, а това не е добър знак за златото.
          Но все пак трябва някаква яснота от гърците, да ги е*а....
          Япония е скритата Гърция...:-D Това е ескпертно мнение.
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Доларът иде и ще отмъсти за Гърция ...Ако и утре не може да прескочи 1763 (в което все повече се съмнявам), тука ще се свлече с индексите.
            Долар/йена расте, а това не е добър знак за златото.
            Но все пак трябва някаква яснота от гърците, да ги е*а....

Коментар

• Доларът иде и ще отмъсти за Гърция ...Ако и утре не може да прескочи 1763 (в което все повече се съмнявам), тука ще се свлече с индексите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Колеги, колко ще е Златото в края на месеца? Дайте прогнози

Аз мисля, че в края на Февруари ще е между 1500-1530 $ .
                Пак се почна....

Ако ЕЦБ каже, че ще покрие 30% от гръцкия дълг - златото ще е на 2000.
                Ако Бърнанки каже, че няма да има QE3, златото ще е на 1200.

За к'ъв ти е толкова да предричаш ценови нива????
                Галиш си егото ли? Ако познаеш, разбира се.

Коментар

• Колеги, колко ще е Златото в края на месеца? Дайте прогнози

Аз мисля, че в края на Февруари ще е между 1500-1530 $ .
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Продължават неяснотите с Гърция, а и помощите за безработни в САЩ излязоха доста добри.
                    Ще има смях в рейндж. И къси и дълги ще се смеят периодично.
                    Ще взема половин кило от VIX-a ...

Коментар

• Селчо, така сте накацали на дълго сребро, че вече виждам как ще ви издрусат от клона докъм 31.

Коментар

LTRO forever. Кой се смее сега а...
                        Продължават неяснотите с Гърция, а и помощите за безработни в САЩ излязоха доста добри.
                        Ще има смях в рейндж. И къси и дълги ще се смеят периодично.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                          Декларации съм подавал всяка година след като приеха, че за валутна търговия се дължат данъци и не са ми върнали декларация, но може и да съм се прекарал - здраве да е....
                          2008-а и 2009-а пусках, после вече се изхитрих.
                          Бягаш далеко и главно - извън-брега.

Коментар

Виж закона от 2009 и 2010. Там е споменато за тези 10% (за 2009 съм сигурен, защото съм го чел), както сега се говори за 10% приспадане при сделки с недвижимо имущество в този Чл.33.

П.П. Ще се консултирам тези дни, защото ми стана интересно.
                            Декларации съм подавал всяка година след като приеха, че за валутна търговия се дължат данъци и не са ми върнали декларация, но може и да съм се прекарал - здраве да е....

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                              До сега не съм ползвал подобно нещо. Има го при доходи от наеми, но мисля, че е 30%. Не съм сигурен може и да е по-малко.
                              Виж закона от 2009 и 2010. Там е споменато за тези 10% (за 2009 съм сигурен, защото съм го чел), както сега се говори за 10% приспадане при сделки с недвижимо имущество в този Чл.33.

П.П. Ще се консултирам тези дни, защото ми стана интересно.

Коментар

Ти май си прав.
                                В Чл.33 от ЗОДФЛ са изчезнали тези 10% приспадане на разходите.
                                Искаш да кажеш, че това е още от миналата година?
                                До сега не съм ползвал подобно нещо. Има го при доходи от наеми, но мисля, че е 30%. Не съм сигурен може и да е по-малко.

Коментар

Working...
                                X