Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ето затова си Forex "master" (в кавички и с малка буква), защото и малко дете знае, че в след-кризисна икономика цената на Златото и цената на акциите са в обратна връзка, т.е. когато Златото пада то акциите растат. Затова в След-Кризисна Икономика е най-добре да се скъсява Злато и да се купуват Акции!. А ти "master"-е т.к. не знаеш тези елементарни иконом. зависимости, затова преди години си си загубил всички средства/пари на борсите и сега само spam-иш по форумите
.
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе се бъркай - неговата печалба винаги е много под нулата...
Ако акциите които е купил поскъпнат то златото ще поскъпне много повече. Ако златото което е продал поевтинее то акциите ще поевтинеят много повече.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНе се бъркай - твоята печалба винаги е НУЛА
Ако акциите които е купил поскъпнат то златото ще поскъпне много повече. Ако златото което е продал поевтинее то акциите ще поевтинеят много повече.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИзлязох от 10 къси на ниво 1613 $. Т.е. на днешните 10 къси реализирах 180 $ чиста печалба и пак си оставам с 30 къси на средно ниво тогава от 1603 $.
Успех!!!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Koлега йосиф,
не знам какво си слушал преди 3-и години и какво точно имаш в предвид (сигурно за акциите на БФБ и по света). Но ако ти си скъсявал Златото преди 3 години (т.е. 2008 год), когато кризата точно започваше, и ако сега в момента, когато кризата вече свършим, вярваш, че Златото ще расте. ...в такъв случай бих те посъветвал да си направиш анализ/преглед на стратегиите и подходите, които използваш ако въобще някъде търгуваш, спекулираш, инвестираш или т.н.
Умната!
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетова го слушаме от 3 години и златото беше 800 долара...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Излязох от 10 къси на ниво 1613 $. Т.е. на днешните 10 къси реализирах 180 $ чиста печалба и пак си оставам с 30 къси на средно ниво тогава от 1603 $.
Успех!!!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОще 10 къси на 1631 $
т.е. ставам с 40 къси на средна стойност 1610 $
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеШемет само спамиш ей разбрахме, че си мечок не е нужно да го повтаряшСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
Успех и Умната колеги!
Коментар
-
При един падащ тренд с времето все повече и повече върховете, които ще се образуват след оттласкването от силен спад през предишните дни, ще бъдат все по-кратковременни, все по-рехави/слабо-устойчиви и все по-ниски, т.к. при спада ще фалират все повече и повече все още объркани бикове, поради което техният брой ще намаля и няма да има, кой да дава сила за оттласкванията след спадовете.
Успех и Умната колеги!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКупона е май към края си.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Валутните войни позатихна от доста време. Действията между водещите икономики в света са все по-координирани и на много от тях паричните политики са сходни, т.к. най-вероятно се консултират. Затова мисля, че големи страхове за изключително негативни последствия от валутните войни са малко преувеличени.(това е мое лично мнение всеки сам решава за него си)
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеFinally, it is not quite true there are no winners in a currency war. There is always one winner – gold.
good luck ShemetaМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТренда на Златото от 24-25 Август е надолу, т.е. вече почти 4 месеца и ще продължава надолу поне 2-3 години (просто пред нас имаме очевидно един спукал се през месец Август балон). Разбира се до тогава имаме 11 годишен тренд на ръст. Обръщане на текущите нива е от чисто технически/поведенчески финанси + разглеждане на стари нива на подкрепа и съпротива (показващи търсенето и предлагането на съответните играчи за минали периоди).
Успех!
good luck Shemeta
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТренда на Златото от 24-25 Август е надолу, т.е. вече почти 4 месеца и ще продължава надолу поне 2-3 години (просто пред нас имаме очевидно един спукал се през месец Август балон). Разбира се до тогава имаме 11 годишен тренд на ръст. Обръщане на текущите нива е от чисто технически/поведенчески финанси + разглеждане на стари нива на подкрепа и съпротива (показващи търсенето и предлагането на съответните играчи за минали периоди).
Успех!най ме радва пишман техничарите из инвестора и пишман финансистите като започнат да ръсят тежки термини
Коментар
Коментар