IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоя форум определно се е превърнал в Детска Градина.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
      малеее, да не е видяла мене
      Да бях отишъл да обядвам с колегите..........
      Аз много се смях.
      Тя е готина мацка и винаги е много наперена.
      Днес, точно като по филмите, забила нос в клавиатурата.

После разбрах какво е станало.
      Last edited by Beti; 12.02.2012, 13:21.

Коментар

• малеее, да не е видяла мене
        Да бях отишъл да обядвам с колегите..........

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ей сега идвам от един офис, където шефката хванала секретарката си да се клеца с един колега.... в 13.30 часа. Голям мерак са си имали тия.
          Тъй че и в офисите има забавление.
          Друго си е инвестора ... ;-) Винаги в луксозна обстановка след работно време ...
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

разбира се че се забавлявам - това е форум все пак, а не офис
            Ей сега идвам от един офис, където шефката хванала секретарката си да се клеца с един колега.... в 13.30 часа. Голям мерак са си имали тия.
            Тъй че и в офисите има забавление.

Коментар

А тук правиш подмятания и натоварваш и без това напрегнатата ни работа по пазарите.
              Аз нямам проблем с това, след като вече знам, че само се забавляваш.
              разбира се че се забавлявам - това е форум все пак, а не офис

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                НЕ..златото пада защото е overvalued
                пада не защото е overvalued, а поради тревожните новини около гръцкия дълг и оттам лек спад на еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                  Между другото интересно ми е какво мислите - дали има връзка сегашното падане на златото и среброто с намаляването на марджин изискванията. Всеки път когато има промяна по марджина и цените падат. До сега съм го гледал това при увеличения на изискванията, но ето че сега и при свалянето - същата работа. Все едно някой дава сигнал - продавайте
                  НЕ..златото пада защото е overvalued

Коментар

• Между другото интересно ми е какво мислите - дали има връзка сегашното падане на златото и среброто с намаляването на марджин изискванията. Всеки път когато има промяна по марджина и цените падат. До сега съм го гледал това при увеличения на изискванията, но ето че сега и при свалянето - същата работа. Все едно някой дава сигнал - продавайте

Коментар

Как ли простичко да ти го обясня аноне, че всяко леФче което изкарвам и спестявам с труда и ума си инвестирам дългосрочно във физическо сребро /и злато/, а форекса ползвам само колкото да съм в час с борсите? И хич не ме е'е, че щели да ми занулят демо сметката, или че временния тренд на дневната графика е уееекинко надолу с долар-два. Дългосрочната перспектива при среброто и златото е ясна и само една - силно нагоре. Погледни графиките на всички благородници за последните няколко години, сравни ги с графиките на обезценка и увеличаваща се парична маса на долара и трябва да си най-големия дебил, за да не осъзнаеш накъде вървят нещата. Нека Бъфет да си манипулира стадото за последно, баламосвайки го да си продаде мъртвото злато и да си накупи от безценните хамерикански акции.
                      И едно последно запомни от мен:
                      по-добре при срив на борсите да имаш в ръцете мъртво злато, отколкото горЯщи хартийки!
                      С това трябваше за започнеш - инвестираш във физическо злато и сребро.
                      Аз изграя на 2-3 долара ценово движение при среброто и на +-50 долара при златото, т.е. спекулирам чрез металите, с цел да увелича хартийките си. Защото когато ги увелича, ще мога да си купя повече метали.
                      Ти печелиш от другаде хартийки и ги влагаш в метали.

А тук правиш подмятания и натоварваш и без това напрегнатата ни работа по пазарите.
                      Аз нямам проблем с това, след като вече знам, че само се забавляваш.
                      Last edited by anon6706; 10.02.2012, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Хахаха, че то само волатилността на този дългосрочен тренд ще те издуха ако взимаш решения за толкова кратки периоди.
                        Колега ти някога търгувал ли си на финансовите пазари ? Всички фондове и големи играчи търгуват по този начин - определят дългосрочния тренд и държат позициите си минимум няколко месеца или години , и не съм чул волатилността да ги е издухала...........

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Охо бъдещия реален лузър се самонадъхва
                          Ако не знаеш може да кажеш за някоя нова баничарница

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Охо..демо консултантите са на линия .. А кажете как да изкараме $$$ тука с вашите върхове, дъна и трендове
                            Охо бъдещия реален лузър се самонадъхва

Коментар

Селчо, така сте накацали на дълго сребро, че вече виждам как ще ви издрусат от клона докъм 31.
                              Как ли простичко да ти го обясня аноне, че всяко леФче което изкарвам и спестявам с труда и ума си инвестирам дългосрочно във физическо сребро /и злато/, а форекса ползвам само колкото да съм в час с борсите? И хич не ме е'е, че щели да ми занулят демо сметката, или че временния тренд на дневната графика е уееекинко надолу с долар-два. Дългосрочната перспектива при среброто и златото е ясна и само една - силно нагоре. Погледни графиките на всички благородници за последните няколко години, сравни ги с графиките на обезценка и увеличаваща се парична маса на долара и трябва да си най-големия дебил, за да не осъзнаеш накъде вървят нещата. Нека Бъфет да си манипулира стадото за последно, баламосвайки го да си продаде мъртвото злато и да си накупи от безценните хамерикански акции.
                              И едно последно запомни от мен:
                              по-добре при срив на борсите да имаш в ръцете мъртво злато, отколкото горЯщи хартийки!

Коментар

• Охо..демо консултантите са на линия .. А кажете как да изкараме $$$ тука с вашите върхове, дъна и трендове

Коментар

Working...
                                X