IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    и какво - ако не тръгне надолу отиваш на Account->Reset_Demo
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      няма стопове + цел колкото се може по-надолу (според ситуацията )
      и какво - ако не тръгне надолу отиваш на Account->Reset_Demo
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• няма стопове + цел колкото се може по-надолу (според ситуацията )

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Къде са ти стоповете и целите ?

Коментар

• ще се качва до към 1617 и ако не го пробие след това право надолу

Коментар

• ако цената стигне 1618 - 1620 ... и аз може да го пробвам на късо
            с таргет 1600 ...

успех!

Коментар

• Още 10 на 1613 $

т.е. ставам със 30 къси на средна 1603 $

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Добавих преди малко още 8 къси на ниво 1607 $ . Т.е. имам 20 къси на средно ниво 1598 $

Успех!

Коментар

• В момента цената му, ми е направо в средата на оформилият се канал 1595 - 1617 и незнам накъде ще тръгне... със сигурност след малко като се събудят американците ще го бъзикнат....

ПП
                говоря за търговия, а не за инвестиция

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Добавих преди малко още 8 къси на ниво 1607 $ . Т.е. имам 20 къси на средно ниво 1598 $

Успех!
                  Къде са ти стоповете и целите ?

Коментар

• Добавих преди малко още 8 къси на ниво 1607 $ . Т.е. имам 20 къси на средно ниво 1598 $

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

16.12.2011
                    15:57

Ударих още 6 къси на 1594 $

т.е. имам 12 на средна 1592 $ .

Успех!

Коментар

• и в момента работи по въпроса
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                        много дълго се осука цената около 1600...
                        ... започвам да се съмнявам, че ще има сили да я преодолее...
                        Ред е на среброто да качи 30

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                          То не е само цената на златото ами и дакс е същата работа продължително движение в установен тесен рейндж това ще продължи до краят на годината поради малките обеми на търговия и е нормално за преди празниците след тази несигурна волатилност просто всички изчакват да видят някакви по ясни сигнали накъде би могъл да поеме пазара и общо взето не правят нищо в почти всички направления докато мъглата е непрогледна ще е така и целият пазар мирише на начало на депресия докато не падне ядрена бомба образно казано я еврозоната експлоадира или китай изгърми или американците или руснаците сдадат багажа или ким ир сен възкръсне преродил се като ядрена ракета и не последва срив или се появи някакво ясно решение дълговете се изтрият започне масово кредитиране на народонаселението а индексите се върнат на нива 2007 година най-вероятно е депресия и тогава на всички е ясно какво става пише го в учебниците може да попитате американците за опита им от 20 те японците също са запознати с този модел особено никей а златото не е балон но вероятно в унисон с всички активи ще пада на борсите, а големите ще изкупуват инкобнито на физическа доставка за балон трябва кредитиране и в масови покупки да се включи голям процент от световният стокооборот а спекулациите със злато са само 1% не беше така при недвижимите имоти при доткома лалетата и за да се спука трябват високи лихви те сега са много високи няма що затова сега никой не пипа щото най-много да се опари имаше мътни времена които ставаха за спекулации но сега са мъгливи, е не мътни

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            ... а възможно ли е, да е, и така? виж линк

http://www.zerohedge.com/news/gold-r...-physical-gold

Коментар

• Анализатори много,да се чудиш на кой да вярваш
                              Схема виж това:http://www.youtube.com/watch?v=U5hZa...63FAAAAAAAAEAA
                              Ха сега
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Колега, според мен два работни дни не е никак дълго, даже това е много малък времеви период. Т.ч. е прибързано да се взимат крайни твърдения за момента. Определено сага ще са добрите моменти за скъсяване , т.к. съвсем скоро цената ще иде към 1500 $.

Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение

Коментар

Working...
                                X