Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеняма стопове + цел колкото се може по-надолу (според ситуацията)
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
няма стопове + цел колкото се може по-надолу (според ситуацията)
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКъде са ти стоповете и целите ?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Още 10 на 1613 $
т.е. ставам със 30 къси на средна 1603 $
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДобавих преди малко още 8 къси на ниво 1607 $. Т.е. имам 20 къси на средно ниво 1598 $
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДобавих преди малко още 8 къси на ниво 1607 $. Т.е. имам 20 къси на средно ниво 1598 $
Успех!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Добавих преди малко още 8 къси на ниво 1607 $. Т.е. имам 20 къси на средно ниво 1598 $
Успех!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
16.12.2011
15:57
Ударих още 6 къси на 1594 $
т.е. имам 12 на средна 1592 $.
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениемного дълго се осука цената около 1600...
... започвам да се съмнявам, че ще има сили да я преодолее...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениемного дълго се осука цената около 1600...
... започвам да се съмнявам, че ще има сили да я преодолее...започне масово кредитиране на народонаселението
а индексите се върнат на нива 2007 година
най-вероятно е депресия и тогава на всички е ясно какво става пише го в учебниците може да попитате американците за опита им от 20 те японците също са запознати с този модел особено никей
а златото не е балон но вероятно в унисон с всички активи ще пада на борсите, а големите ще изкупуват инкобнито на физическа доставка за балон трябва кредитиране и в масови покупки да се включи голям процент от световният стокооборот а спекулациите със злато са само 1% не беше така при недвижимите имоти при доткома лалетата
и за да се спука трябват високи лихви те сега са много високи няма що
затова сега никой не пипа щото най-много да се опари имаше мътни времена които ставаха за спекулации но сега са мъгливи, е не мътни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
http://www.zerohedge.com/news/gold-r...-physical-gold
Коментар
-
Анализатори много,да се чудиш на кой да вярваш
Схема виж това:http://www.youtube.com/watch?v=U5hZa...63FAAAAAAAAEAA
Ха сегаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Колега, според мен два работни дни не е никак дълго, даже това е много малък времеви период. Т.ч. е прибързано да се взимат крайни твърдения за момента. Определено сага ще са добрите моменти за скъсяване, т.к. съвсем скоро цената ще иде към 1500 $.
... започвам да се съмнявам, че ще има сили да я преодолее...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар