IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Глупости... Трендове от 20 години се гледат дори ако смяташ да го държиш 1 година!
    Хахаха, че то само волатилността на този дългосрочен тренд ще те издуха ако взимаш решения за толкова кратки периоди.

Коментар

• То тези "спадаща вълни" и аз ги виждам, не съм сляп. Само, че "фундамента" ти Схема, че "кризата вече отмина", нещо издиша. Най-интерсното още не е започнало.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Колега тук си много прав!
      Аз лично за този 3-ти връх въобще не очаквах да е толкова висок. Най-много съм предполагал че ще е между 1670-1720$.
      Това линийката между първия и втория връх ли ти го показа....
      Last edited by d333; 10.02.2012, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Аз лично за този 3-ти връх въобще не очаквах да е толкова висок.
        Предупредих те. Не се оправдавай!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колега тук си много прав!

Първото дъно беше около 1566-1570 $. Второто дъно беше около 1524-1530$. Т.ч. сега съвсем спокойно ще падне под 1500 $.

Аз лично за този 3-ти връх въобще не очаквах да е толкова висок. Най-много съм предполагал че ще е между 1670-1720$.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ми че то още от първия връх посоката е надолу. Това си е абсолютен факт. Всеки връх е под следващия и всяко дъно под следващото. Аз може да не разбирам много но това е определението за низходящ тренд.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Трендове от 20 години се гледат ако мислиш да държиш 20 години
            Ти за какъв период от време определи тренда като низходящ ? За да видиш тренд от голям порядък ти трябва графика от поне 5-10 години .... Това не значи че ще държиш 5 години позиция , а ще определиш посоката в която с по-голяма вероятност ще продължи движението.............

Коментар

Глупости... Трендове от 20 години се гледат дори ако смяташ да го държиш 1 година!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от jivko78 Разгледай мнение
                Не знам дали е низходящ или възходящ ,но си има трендове от различен порядък .
                А сега вземи и погледни за 20-30 години назад примерно къде са върховете и дъната

Коментар

Ми че то още от първия връх посоката е надолу. Това си е абсолютен факт. Всеки връх е под следващия и всяко дъно под следващото. Аз може да не разбирам много но това е определението за низходящ тренд.
                  Не знам дали е низходящ или възходящ ,но си има трендове от различен порядък .
                  А сега вземи и погледни за 20-30 години назад примерно къде са върховете и дъната

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                    Схема, то посоката ти беше ясна и след двойния връх. Сега говориш за ясна посока след 3-тия връх. Ами ако направи и четвърти?...
                    Между другото видя ли как отскочи нагоре от 1715.
                    Ако ще и 5-ти и 6 -ти връх да направи , Схемата е казал че фундамента при златото показва спад . Точка . Нищо друго не се приема....Пък и неговата е лесна , може спокойно да си държи позицията до 30 % промяна в цената на златото ,против него.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                      Схема, то посоката ти беше ясна и след двойния връх. Сега говориш за ясна посока след 3-тия връх. Ами ако направи и четвърти?...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Досега мълчеше ама сега вече проговори... Започва да му пари и да му става кофти... Като вземе и той да купува злато, едва тогава ще е сеира!
                        Мисля, че никога няма да го направи...поради ред причини
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Схема, то посоката ти беше ясна и след двойния връх. Сега говориш за ясна посока след 3-тия връх. Ами ако направи и четвърти?...

Коментар

• Колега anon6706,

посоката/нивата не я/ги познавам аз, а посоката се определя от фундамента.
                            Т.ч. посоката при Златото е ясна след 3-ия връх, който направи => Много много надолу. Надявам се още до края на годината да видим нива около и под 1000 $.

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            ...

За к'ъв ти е толкова да предричаш ценови нива????
                            Галиш си егото ли? Ако познаеш, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Обаче друго сега е интересно:Бъфет почва да говори против златото,че било кофти инвестиция
                              Досега мълчеше ама сега вече проговори... Започва да му пари и да му става кофти... Като вземе и той да купува злато, едва тогава ще е сеира!

Коментар

• Колега anon6706,

ако наистина си базираш анализите на фундамент, то трябва да си наясно, че спадът на Йената, т.е. когат Долар/Йена расте, то това е много много добър знак за спада Златото. Т.е. колкото повече расте Долар/Йена, то толкова повече ще пада Златото. Т.ч. аз понеже съм в късо Злато отдавна очаквам да видя ръст на Долар/Йена.

п.с. надявам се това да си имал впредвид

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Долар/йена расте, а това не е добър знак за златото.
                                Но все пак трябва някаква яснота от гърците, да ги е*а....

Коментар

Working...
                                X