Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега трябва да се слуша внимателно Бен. Ако удължаването на периода с нулеви лихви е заместител на ново QE, пазарите могат да обърнат много рязко.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега трябва да се слуша внимателно Бен. Ако удължаването на периода с нулеви лихви е заместител на ново QE, пазарите могат да обърнат много рязко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа това че ме убеждаваше преди половин година как Фед ще вдигне лихвите в начялото на тази година. Аз ти казах че това просто няма как да стане... Редно е да си признаеш грешката!
Вече ми се губят спомени какво точно съм писал преди половин година, но по-скоро съм твърдял, че няма да има повече QE.
ФЕД вкара в изявленията си, че ще държи лихвата на нула до 2013 през август миналата година и едва ли е било възможно да твърдя за повишаване на лихвите.
Ама ти си обичаш да те хвалят и затова ще те похваля и ще си посипя главата с пепел.
Доволен ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа това че ме убеждаваше преди половин година как Фед ще вдигне лихвите в начялото на тази година.,.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗа какво да те поздравя и какво не съм разбрал?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеанонимов, де си бре чадо... Де си да ме поздравиш и да си признаеш, че нищо не разбираш от макро икономик!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПускам и останалите 70%, Средно 1696.. Диийййй...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение30% IN от 1685I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениезаради изявлението на ФЕД е че ше държат лихвите ниски поне до 2014Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеСтранно наистина как полетяха изведнъж суровините
Да не се сбиха в персийския провлак???
Коментар
Коментар