IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
    Аз пак да попитам - кога решаваш, че си сбъркал и затваряш позиция на загуба ?
    НЯМА такава опция на неговата платформа ... иначе ти знаеш къде е ОНЯ естествения стоп... Но шемата казва ,че издържал и на огромни загуби ( каквото и да значи това )

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Златото си стои на едно място. Доларът поевтиня щото Фед казаха че ще печатат още много трилиони и дълго напоително поне до края на 2014 г.
      Доларът ПОСКЪПНА спрямо еврото. А спрямо кое поевтиня???

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Това Злато много изригна вчера .
        Аз пак да попитам - кога решаваш, че си сбъркал и затваряш позиция на загуба ?

Коментар

Златото си стои на едно място. Доларът поевтиня щото Фед казаха че ще печатат още много трилиони и дълго напоително поне до края на 2014 г.
          само че шемета е дал долари за това злато и вижда как му намаляват доларчетата.... така че за него расте ..

Коментар

Това Злато много изригна вчера .
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Това Злато много изригна вчера .
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Пукккккк!!!

п.с. каквато и новина да излезе все е против цената на Златото!
                Абе Схема - що така
                Не те разбират нещо тези дето КУПУВАТ злато та да му дигат цената
                пуууууккккккккккк - ама какво ли?

Коментар

• Имам прагматично решение на проблемите на Шемата и неговите следовници ако има такива (а със сигурност има много контраджии) !
                  Грабвате по една кирка, лопата, корито дървено и започвате да пресявате за злато. В България има много места където може свободно да се пресява по този начи.
                  Хем ще имате повод за истинска златна радост (ако хванете жилката), хем и златните резерви на страната ще се повишат (макар последното да не е ясно)
                  www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Сега пак те питам - какво би станало ако притежателите на 30 годишни бондове започнат да ги продават 25 години преди падежа им ???
                    Има една много хубава книга на Пол Ердмън - казва се "Нулев купон". Там ги има всички отговори
                    На български е и е издадена някъде в средата на деветдесете. Но не ми се рови да я търся сега за да кажа коя година точно и кое е издателството. Но съм сигурен, че Гугъл ще даде отговор на всеки който я потърси. Аз намерих само това : http://www.booksinprint.bg/Publicati...f-5a1fbed9d82b
                    www.finance5.bg

Коментар

• Като гледам обаче баланса на ЕЦБ няам да е класическият рефлейшън трейд дори и ФЕД да печатат. За момента не виждам нито един драйвър за продължително движение нагоре в евро/долар. Вие как мислите ?

Коментар

• Не бъди толкова краен, още е мноооого далеч от нулата - някъде между 3 и 4 цента

Коментар

• до края на 2014-добре ли е
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

За това че ме убеждаваше преди половин година как Фед ще вдигне лихвите в начялото на тази година. Аз ти казах че това просто няма как да стане... Редно е да си признаеш грешката!
                            то ФЕД едва Л и скоро ще вдигне лихвата - ДАЖЕ МЕ СЪМНЯВА дали въобще ще успее да ги вдигне преди долара да свърши на истинската си стойност която е НУЛА - 0

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Ти започни и да търгуваш. Ще останеш още по-доволен.
                              С какво и защо, като е по-лесно акъл да дава....

Коментар

Разбира се. Винаги съм доволен, когато съм се оказал прав при спор.
                                Ти започни и да търгуваш. Ще останеш още по-доволен.

Коментар

Working...
                                X