If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пак да попитам - кога решаваш, че си сбъркал и затваряш позиция на загуба ?
НЯМА такава опция на неговата платформа ... иначе ти знаеш къде е ОНЯ естествения стоп... Но шемата казва ,че издържал и на огромни загуби ( каквото и да значи това )
Имам прагматично решение на проблемите на Шемата и неговите следовници ако има такива (а със сигурност има много контраджии) !
Грабвате по една кирка, лопата, корито дървено и започвате да пресявате за злато. В България има много места където може свободно да се пресява по този начи.
Хем ще имате повод за истинска златна радост (ако хванете жилката), хем и златните резерви на страната ще се повишат (макар последното да не е ясно)
Сега пак те питам - какво би станало ако притежателите на 30 годишни бондове започнат да ги продават 25 години преди падежа им ???
Има една много хубава книга на Пол Ердмън - казва се "Нулев купон". Там ги има всички отговори
На български е и е издадена някъде в средата на деветдесете. Но не ми се рови да я търся сега за да кажа коя година точно и кое е издателството. Но съм сигурен, че Гугъл ще даде отговор на всеки който я потърси. Аз намерих само това : http://www.booksinprint.bg/Publicati...f-5a1fbed9d82b
Като гледам обаче баланса на ЕЦБ няам да е класическият рефлейшън трейд дори и ФЕД да печатат. За момента не виждам нито един драйвър за продължително движение нагоре в евро/долар. Вие как мислите ?
За това че ме убеждаваше преди половин година как Фед ще вдигне лихвите в начялото на тази година. Аз ти казах че това просто няма как да стане... Редно е да си признаеш грешката!
то ФЕД едва Л и скоро ще вдигне лихвата - ДАЖЕ МЕ СЪМНЯВА дали въобще ще успее да ги вдигне преди долара да свърши на истинската си стойност която е НУЛА - 0
Коментар