IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Доволен ли си?
    Разбира се. Винаги съм доволен, когато съм се оказал прав при спор.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Сега трябва да се слуша внимателно Бен. Ако удължаването на периода с нулеви лихви е заместител на ново QE, пазарите могат да обърнат много рязко.
      Сега пак те питам - какво би станало ако притежателите на 30 годишни бондове започнат да ги продават 25 години преди падежа им ???
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Сега трябва да се слуша внимателно Бен. Ако удължаването на периода с нулеви лихви е заместител на ново QE, пазарите могат да обърнат много рязко.
        ШЕ ИМА ново вливане на ликвидност - въпрос на време

Коментар

• Сега трябва да се слуша внимателно Бен. Ако удължаването на периода с нулеви лихви е заместител на ново QE, пазарите могат да обърнат много рязко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            За това че ме убеждаваше преди половин година как Фед ще вдигне лихвите в начялото на тази година. Аз ти казах че това просто няма как да стане... Редно е да си признаеш грешката!
            Ааа, аз си помислих, че говориш за вчера.

Вече ми се губят спомени какво точно съм писал преди половин година, но по-скоро съм твърдял, че няма да има повече QE.
            ФЕД вкара в изявленията си, че ще държи лихвата на нула до 2013 през август миналата година и едва ли е било възможно да твърдя за повишаване на лихвите.

Ама ти си обичаш да те хвалят и затова ще те похваля и ще си посипя главата с пепел.
            Доволен ли си?

Коментар

За това че ме убеждаваше преди половин година как Фед ще вдигне лихвите в начялото на тази година.,.
              Къде е заблудата - в подлога или обстоятелството...

Коментар

• Копачите са с мисия ....

Коментар

За какво да те поздравя и какво не съм разбрал?
                  За това че ме убеждаваше преди половин година как Фед ще вдигне лихвите в начялото на тази година. Аз ти казах че това просто няма как да стане... Редно е да си признаеш грешката!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

анонимов, де си бре чадо... Де си да ме поздравиш и да си признаеш, че нищо не разбираш от макро икономик!!
                    За какво да те поздравя и какво не съм разбрал?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      Пускам и останалите 70%, Средно 1696.. Диийййй...
                      Не бързай толкова...

Коментар

• Споко, ще се появи отново Шемата, ще се изправи като Матросов срещу злото и ще го пуууукне
                        Аз усредних на 1679 и преглъщам яко, но рискувам 30% само
                        Last edited by sel4o; 25.01.2012, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                          30% IN от 1685
                          Пускам и останалите 70%, Средно 1696.. Диийййй...

Коментар

• При златото аз ги виждам нещата по следния начин - на дневна графика завършен флаг и пробита нагоре трендлиния на флага . Ще изчакам корекция , и ще влезна на дълги .Първата цел ще е 1800 $ за тройунция

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                              заради изявлението на ФЕД е че ше държат лихвите ниски поне до 2014
                              анонимов, де си бре чадо... Де си да ме поздравиш и да си признаеш, че нищо не разбираш от макро икономик!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                                Странно наистина как полетяха изведнъж суровините
                                Да не се сбиха в персийския провлак???
                                заради изявлението на ФЕД е че ше държат лихвите ниски поне до 2014

Коментар

Working...
                                X