Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКъде сте балониери???. Дали пък още в края на седмицата няма да е под 1700 $
.
продаваш ли бре
или ближеш рани.злото е в атака не се превъзбуждай от временни спадовеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМного е важно да уточниш причината, поради която става дадено движение.
Днес се изказа Бърнанки и имаме очаквания от Гърция.
Ако Бърнанки е причина за отслабване на долара спрямо златото, то решенията в Гърция няма да влияят много на посоката му, т.е. ще запази покачването поне до заседанието на ЕЦБ.
Ако обаче е Гърция - тогава рискът от волатилност е огромен за утре.
И вече уточняването на причината за движението - щом доларът не пада срещу йената и AUD, то това означава, че Бърнанки не е причината за движението злато/долар (нямаме мащабно отслабване на долара), а Гърция.
Нататък е ясно - новините от Гърция ще определят дали дълго или късо злато ще излязат на печалба.
Аз не играя на хазарт (да залагам на новини) в този пазар. Нека излязат.Мен повече ме притеснява, че копачите не реагираха ..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеAnon,
сигурно си прав. Но не може да имаш заедно и добри новини, и ниски цени...
stkv,
ти да не си от 'СКАТ телевизия'...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз също не се заяждам.
CHF е европейска валута (за тях споменах), а при AUD все още влияе неочакваното запазване на лихвите от снощи. През европейската и американската сесия AUD не расте спрямо долара.
Аз разбирам, че корелацията между валутните двойки в DXY не е висока днес и има двойки, които са непроменени. Долкокото тяхното движение не силно противополжно на индекса, аз проблем не виждам. Все пак NZD не е толкова важна като световна валута, особено сравнена с EUR..
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеAnon,
сигурно си прав. Но не може да имаш заедно и добри новини, и ниски цени...
Днес се изказа Бърнанки и имаме очаквания от Гърция.
Ако Бърнанки е причина за отслабване на долара спрямо златото, то решенията в Гърция няма да влияят много на посоката му, т.е. ще запази покачването поне до заседанието на ЕЦБ.
Ако обаче е Гърция - тогава рискът от волатилност е огромен за утре.
И вече уточняването на причината за движението - щом доларът не пада срещу йената и AUD, то това означава, че Бърнанки не е причината за движението злато/долар (нямаме мащабно отслабване на долара), а Гърция.
Нататък е ясно - новините от Гърция ще определят дали дълго или късо злато ще излязат на печалба.
Аз не играя на хазарт (да залагам на новини) в този пазар. Нека излязат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми.. Аз гледам DXY, което е 50% евро, но все пак и АУД и CHF се засилват спрямо долара. Както и да е. Не искам да се заяждам или да спорим какво е ставало. Аз имам дълги злато, чакам 174-175 на GLD за да изляза.
CHF е европейска валута (за тях споменах), а при AUD все още влияе неочакваното запазване на лихвите от снощи. През европейската и американската сесия AUD не расте спрямо долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКъде видя слаб долар?!
Имаш поскъпване на европейските валути заради спекулации с гърция.
Нито йената, нито озито "атакуват" долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеГрабят среброто като топъл хляб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеНе закачи ли нещо от Озито сутринта? Беше екшън, 1 фигура за 5 минути...кеф....
Аз не влизам преди новината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеGreek PM Meeting With Party Chiefs Delayed To Wednesday Morning - Govt Official
Тази нощ пак ще могат да се правят пари в рейндж. Но аз останах без сън заради тези маляки.
Уж тази вечер щяха да решат всичко, пък то к'во?! - утре.
П.П. само да видим какъв ще е рейнджа.
Коментар
Коментар