IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спокойно . Скоро Купона ще свърши .

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    ти гледай да не мине 1800
    продаваш ли бре
    или ближеш рани.злото е в атака не се превъзбуждай от временни спадове
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Къде сте балониери??? . Дали пък още в края на седмицата няма да е под 1700 $ .
      ти гледай да не мине 1800
      продаваш ли бре
      или ближеш рани.злото е в атака не се превъзбуждай от временни спадове
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Къде сте балониери??? . Дали пък още в края на седмицата няма да е под 1700 $ .

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Много е важно да уточниш причината, поради която става дадено движение.
          Днес се изказа Бърнанки и имаме очаквания от Гърция.

Ако Бърнанки е причина за отслабване на долара спрямо златото, то решенията в Гърция няма да влияят много на посоката му, т.е. ще запази покачването поне до заседанието на ЕЦБ.

Ако обаче е Гърция - тогава рискът от волатилност е огромен за утре.

И вече уточняването на причината за движението - щом доларът не пада срещу йената и AUD, то това означава, че Бърнанки не е причината за движението злато/долар (нямаме мащабно отслабване на долара), а Гърция.

Нататък е ясно - новините от Гърция ще определят дали дълго или късо злато ще излязат на печалба.
          Аз не играя на хазарт (да залагам на новини) в този пазар. Нека излязат.
          Не ги знам причините и надали някой ги знае Мен повече ме притеснява, че копачите не реагираха ..
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Anon,

сигурно си прав. Но не може да имаш заедно и добри новини, и ниски цени...

stkv,

ти да не си от 'СКАТ телевизия'
            Не, просто гледах Big Daddy по телевизията вчера.. Просто шега, нямам проблем с Jets, все пак в сравнение с the Knicks, те са династия ...

Коментар

Аз също не се заяждам.

CHF е европейска валута (за тях споменах), а при AUD все още влияе неочакваното запазване на лихвите от снощи. През европейската и американската сесия AUD не расте спрямо долара.
              Ами ако трябва да се направи корелация на златото към валута, аз бих избрал CHFUSD или AUDUSD. Просто корелацията там е най-голяма, но и да избереш DXY, няма голяма разлика. Аз споменах, че има булиш сигнал за злато при това в комбинация с булиш сигнал за къси DXY....

Аз разбирам, че корелацията между валутните двойки в DXY не е висока днес и има двойки, които са непроменени. Долкокото тяхното движение не силно противополжно на индекса, аз проблем не виждам. Все пак NZD не е толкова важна като световна валута, особено сравнена с EUR..

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Anon,

Много е важно да уточниш причината, поради която става дадено движение.
                Днес се изказа Бърнанки и имаме очаквания от Гърция.

Ако Бърнанки е причина за отслабване на долара спрямо златото, то решенията в Гърция няма да влияят много на посоката му, т.е. ще запази покачването поне до заседанието на ЕЦБ.

Ако обаче е Гърция - тогава рискът от волатилност е огромен за утре.

И вече уточняването на причината за движението - щом доларът не пада срещу йената и AUD, то това означава, че Бърнанки не е причината за движението злато/долар (нямаме мащабно отслабване на долара), а Гърция.

Нататък е ясно - новините от Гърция ще определят дали дълго или късо злато ще излязат на печалба.
                Аз не играя на хазарт (да залагам на новини) в този пазар. Нека излязат.

Коментар

• Anon,

stkv,

ти да не си от 'СКАТ телевизия'
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                    Ами.. Аз гледам DXY, което е 50% евро, но все пак и АУД и CHF се засилват спрямо долара. Както и да е. Не искам да се заяждам или да спорим какво е ставало. Аз имам дълги злато, чакам 174-175 на GLD за да изляза.
                    Аз също не се заяждам.

CHF е европейска валута (за тях споменах), а при AUD все още влияе неочакваното запазване на лихвите от снощи. През европейската и американската сесия AUD не расте спрямо долара.

Коментар

• Време е вече Златото да тръгва към 1400 $ . Мисля, че за месец месец и половина ще успее да падне с 300-400 $ .

Коментар

Къде видя слаб долар?!

Имаш поскъпване на европейските валути заради спекулации с гърция.

Нито йената, нито озито "атакуват" долара.
                        Ами.. Аз гледам DXY, което е 50% евро, но все пак и АУД и CHF се засилват спрямо долара. Както и да е. Не искам да се заяждам или да спорим какво е ставало. Аз имам дълги злато, чакам 174-175 на GLD за да изляза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Грабят среброто като топъл хляб...
                          Ааааа......и златото го купиха кротко с едни 40$ за унция от сабахмем...

Коментар

• Грабят среброто като топъл хляб...
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                              Не закачи ли нещо от Озито сутринта? Беше екшън, 1 фигура за 5 минути...кеф....
                              Не.
                              Аз не влизам преди новината.

Коментар

Greek PM Meeting With Party Chiefs Delayed To Wednesday Morning - Govt Official

Тази нощ пак ще могат да се правят пари в рейндж. Но аз останах без сън заради тези маляки.

Уж тази вечер щяха да решат всичко, пък то к'во?! - утре.

П.П. само да видим какъв ще е рейнджа.
                                Не закачи ли нещо от Озито сутринта? Беше екшън, 1 фигура за 5 минути...кеф....

Коментар

Working...
                                X