Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение1 трой унция=1/12 от трой паунд=31,1035 грама
Фиксинг на БНБ
Злато (1 трой унция) XAU 1 2548.64
1 грам злато според БНБ 81,94 лева
Цена на златна монета в Тавех
1 oz 2 662.00 3 201.00
28,35 грама
1 грам злато според Тавех 112,91 лева
То и 1996г. 1$ по фиксинга на БНБ беше 349лв. , ама го купувахме по 388 и го продавахме на 399лв. на 21 октомври.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНе ще ти подам метлата за да я оближеш.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТака е малко по добре - един грам злато се връзва за 96.72 лева. Идеята е, че монетата си има 20 -30 % надценка заради изработката и т.н. тоест не е чист инвестиционен продукт / злато /
И не се заяждам, дано да затвориш сделката си на печалба - в лева , долари или не дай боже консерви...
Да, не са 50%, но е нещо малко над 40.
Един приятел наскоро взе да ме пита относно златни монети (бил ги купил от ФИБ) и сега иска да ги продава и много ревеше, че май няма къде да ги продаде.
Обещах да попитам и да му кажа.
Къде в България можеш да продадеш златни монети (нямат антична стойност) и (говоря за институция, не за частни препродажби).
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПетре, как виждаш шансовете за поява на драхми от последния ни разговор на тази тема?
По-големи, по-малки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГоре-долу - 50% надценка от спота.
Поне това разбирам.
Това продажни цени ли са?
Що ли питам, като знам, че те само продават, а не купуват.
Така ли е?Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТочно така. И ако си на минус да не съм прочел твоя дума тук.
Освен животни тука други няма. Ако исках мнения от животни щях да посетея зоопарка.Да си прочел едно животно тук да декларира доход?
Реда излена една седмица в отпуск. Другите животни се гърчат със смяна на темата.
Този форум е валутна търговия, зоологчяската градина е другаде.Аз възставам срещу простотията тук. "Селянията на село" - това е лозунга.
Дет му е думата - Дай да ти видя доходността, за да разбера що за човек си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеА стига бе...а ако съм на + ще метеш ли двора всяка сутрин
Коментар
-
Така е малко по добре - един грам злато се връзва за 96.72 лева. Идеята е, че монетата си има 20 -30 % надценка заради изработката и т.н. тоест не е чист инвестиционен продукт / злато /
И не се заяждам, дано да затвориш сделката си на печалба - в лева , долари или не дай боже консерви...
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТочно така. И ако си на минус да не съм прочел твоя дума тук.
Освен животни тука други няма. Ако исках мнения от животни щях да посетея зоопарка.Да си прочел едно животно тук да декларира доход?
Реда излена една седмица в отпуск. Другите животни се гърчат със смяна на темата.
Този форум е валутна търговия, зоологчяската градина е другаде.Аз възставам срещу простотията тук. "Селянията на село" - това е лозунга.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОтрицателна доходност имам.
Освен тези 20 долара печалба от днес, да си прочел някъде от мен нещо подобно?Last edited by IvanG; 14.02.2012, 21:59.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение1 трой унция=1/12 от трой паунд=31,1035 грама
Фиксинг на БНБ
1 oz 2 662.00 3 201.00
28,35 грама
Поне това разбирам.
Това продажни цени ли са?
Що ли питам, като знам, че те само продават, а не купуват.
Така ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеДа те питам и тебе , колко % доходонсност имаш за 2011. Изживяваш се като апостол бива и да търгуваш като такъв.
Освен тези 20 долара печалба от днес, да си прочел някъде от мен нещо подобно?
Коментар
-
Фиксинг на БНБ
1 oz 2 662.00 3 201.00
28,35 грама
Канадски кленов лист 1 унция 2612.00 2740.00
Кругерранд 1 oz 2612.00 2742.00
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТочно така. И ако си ма минус да не съм прочел твоя дума тук.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар