IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Не бе, мислех си че поне холтчето може да иде на 1,60... Ама не ще. Нищо, ще почакаш още 15-20 години. Ти не бързаш за никъде нали?
    да ти кажа предпочитам да иде на 60стинки, че да напълня...ама се успахме там...поне засега...
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      КАК ???
      Чрез война, как... Мислех че вече се вижда от всички непредуедени хора по света. Единственият начин да обезсмислиш парите е като въведеш военно положение, а това може да стане само като убедиш хората че са във война!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        а оцк по 200 кинта не искаш ли?
        Не бе, мислех си че поне холтчето може да иде на 1,60... Ама не ще. Нищо, ще почакаш още 15-20 години. Ти не бързаш за никъде нали?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          И защо БЕШЕ, когато денят не е приключил?
          Днес спада е 0.5%... обикновен ден. Тренда се променя при волатилни дни, като този от миналата седмица, когато златото падна околко 80 точки.

Аз няма да споря за кокво е добро златото и за какво не. Аз си мисля че не е добра инвестиция, но е добра спекулация. Успех на всички.

Коментар

• За всички тук спорещи за смисъла на метала - заковавам една теза на вратата на темата с един единствен въпрос...

Оставете дали има смисъл или няма да се инвестира в златото...

САЩ имат 52 трилиона дълг. Как ще го изплатят ?? Само не казваите ще стискат вечна 0.25% основна лихва и банките ще се измъкнат от блатото с carry trade на 2% на 10 годишни бондове. КАК ???

Победителя печели бира, слава и уважение от всички драскащи тука..
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Да не са започнали да продават хляба срещу акции?!
              Не ме бъркай с Бертрам. Той си има своя теория за покупка на акции, но тук не е тема да обсъждам това с него, а и не ме интересуват акции.

Аз си гледам само кеша.

Коментар

!?...

Те са едновременно и източник на ликвидност и убежище. Невендъж съм го обяснявал, че единствените свежи пари в момента могат да дойдат от продажбата на злато, като изключим прясно напечатаните разбира се... А че са убежище е видно от всички.

Досега овцете бяха принудени да инвестират в пирамидата наречена фондов пазар подгонени от инфлацията и ниските лихви. Сега обаче все повече осъзнават че могат да си купят злато и да оставят спекулантите да си ядат лайната един на друг...
                и кво викаш златото ще ходи на 3000 другия месец а оцк по 200 кинта не искаш ли?

Коментар

Ама утре трябва хляб да купувам.
                  Да не са започнали да продават хляба срещу акции?!

Коментар

!?...

Те са едновременно и източник на ликвидност и убежище. Невендъж съм го обяснявал, че единствените свежи пари в момента могат да дойдат от продажбата на злато, като изключим прясно напечатаните разбира се... А че са убежище е видно от всички.

Досега овцете бяха принудени да инвестират в пирамидата наречена фондов пазар подгонени от инфлацията и ниските лихви. Сега обаче все повече осъзнават че могат да си купят злато и да оставят спекулантите да си ядат лайната един на друг...
                    Много ме забавляваш.....

И при покачващо се и при понижаващо се злато - все трябва да се купува злато по твоите теории....

Ама утре трябва хляб да купувам.

П.П. Много ги мразиш спекулантите, май??? А точно те надуха цената до 1900.
                    Last edited by anon6706; 05.03.2012, 20:17.

Коментар

Скоро ще разбереш, че позициите в злато са просто източник на ликвидност. Не са никакво УБЕЖИЩЕ.
                      !?...

Коментар

• Много важен момент е как ще се държи златото при натиск за пробив на 200 дневния МА (сега е около 1675).
                        Пробие ли го - ще има много лошо спускане.
                        Може би до безработицата в петък ще устиска 200МА и тогава ще се решава съдбата му.

Коментар

• силно уважавам купилите злато 2008 като пукна топчето и успели да дублират/утроят капитала в условията на криза, но балъците дето го изгледаха целия този ръст и се радваха на депозити...които сега развалят , че да взимат в диапазона 1700-1800...за тях ми е жал.

успех на всички

Коментар

Златото много им бърка в здравето на всички спекуланти, налЕ?
                            Скоро ще разбереш, че позициите в злато са просто източник на ликвидност. Не са никакво УБЕЖИЩЕ.

Няма значение дали ме разбираш - графиката говори сама по себе си.

Коментар

Златото много им бърка в здравето на всички спекуланти, налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                                Имаше голям спад, на голям оборот, но беше 1 ден...

1 ден, не променя трендам,така че тук някъде може и да се купува. Може бе не днес, но тази седмица..

Коментар

Working...
                                X