Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКАК ???Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеа оцк по 200 кинта не искаш ли?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ защо БЕШЕ, когато денят не е приключил?
Аз няма да споря за кокво е добро златото и за какво не. Аз си мисля че не е добра инвестиция, но е добра спекулация. Успех на всички.
Коментар
-
За всички тук спорещи за смисъла на метала - заковавам една теза на вратата на темата с един единствен въпрос...
Оставете дали има смисъл или няма да се инвестира в златото...
САЩ имат 52 трилиона дълг. Как ще го изплатят ?? Само не казваите ще стискат вечна 0.25% основна лихва и банките ще се измъкнат от блатото с carry trade на 2% на 10 годишни бондове. КАК ???
Победителя печели бира, слава и уважение от всички драскащи тука..I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа не са започнали да продават хляба срещу акции?!
Аз си гледам само кеша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение!?...
Те са едновременно и източник на ликвидност и убежище. Невендъж съм го обяснявал, че единствените свежи пари в момента могат да дойдат от продажбата на злато, като изключим прясно напечатаните разбира се... А че са убежище е видно от всички.
Досега овцете бяха принудени да инвестират в пирамидата наречена фондов пазар подгонени от инфлацията и ниските лихви. Сега обаче все повече осъзнават че могат да си купят злато и да оставят спекулантите да си ядат лайната един на друг...а оцк по 200 кинта не искаш ли?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАма утре трябва хляб да купувам.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение!?...
Те са едновременно и източник на ликвидност и убежище. Невендъж съм го обяснявал, че единствените свежи пари в момента могат да дойдат от продажбата на злато, като изключим прясно напечатаните разбира се... А че са убежище е видно от всички.
Досега овцете бяха принудени да инвестират в пирамидата наречена фондов пазар подгонени от инфлацията и ниските лихви. Сега обаче все повече осъзнават че могат да си купят злато и да оставят спекулантите да си ядат лайната един на друг...
И при покачващо се и при понижаващо се злато - все трябва да се купува злато по твоите теории....
Ама утре трябва хляб да купувам.
П.П. Много ги мразиш спекулантите, май??? А точно те надуха цената до 1900.Last edited by anon6706; 05.03.2012, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСкоро ще разбереш, че позициите в злато са просто източник на ликвидност. Не са никакво УБЕЖИЩЕ.
Досега овцете бяха принудени да инвестират в пирамидата наречена фондов пазар подгонени от инфлацията и ниските лихви. Сега обаче все повече осъзнават че могат да си купят злато и да оставят спекулантите да си ядат лайната един на друг...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
силно уважавам купилите злато 2008 като пукна топчето и успели да дублират/утроят капитала в условията на криза, но балъците дето го изгледаха целия този ръст и се радваха на депозити...които сега развалят , че да взимат в диапазона 1700-1800...за тях ми е жал.
успех на всичкитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗлатото много им бърка в здравето на всички спекуланти, налЕ?
Няма значение дали ме разбираш - графиката говори сама по себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ защо БЕШЕ, когато денят не е приключил?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеИмаше голям спад, на голям оборот, но беше 1 ден...
1 ден, не променя трендам,така че тук някъде може и да се купува. Може бе не днес, но тази седмица..
Коментар
Коментар