If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е т'ва ми е много любим термин, присъщ само за БФБейци - опции да падежират !!!
Я сега ако може и малко по-разбираемо да обясни к'во значи това за неуките като мен. Ще съм страшно благодарен ако ми изясниш този "термин" !
Мерси в аванс и тръпна в очакване на разяснението
П.П. И да питам само - ти от къде знаеш кога, кой и какви опции има да му "падежират" ? Да не би Бъфет да ти шушне в ушенце ?
пешка,
ако другата седмица им отпуснат малко юздите на хамериканските акции и индексите им рязко закопат надолу златото ще закопа още по-рязко...това значи че 1500 ще го мине като нагорещен нож масло...но за целта пак казвам трябва индексите да паднат с едно 10% бързо!
до петък не знам как ще ги нагласят,защото има опции да падежират и там играта е да се докарат нивата до изгодни за големите стойности.
Интересна статия,май обяснява до кога сте пада книжното "злато"
("Alternativa Politica", Италия)
07/09/2011, Джульетто Кьеза (Giulietto Chiesa)
"Итак, цифры говорят нам, что между декабрем 2007 года и июнем 2010 года Федеральный резерв абсолютно секретно вытащил из вязкой грязи банки, корпорации и правительства, расположенные на различных широтах и долготах, от Франции до Шотландии (один Бог знает, до каких пределов дошла его благотворительность) с помощью скромной цифры в 16 тысяч миллиардов долларов, то есть в шестнадцать триллионов долларов. Все это богоугодное дело пошло под статью бюджета «всеобъемлющая программа займов». Но никто, даже американский Конгресс, не был проинформирован. Из этих 16 триллионов ни один доллар не вернулся обратно. И тем не менее эти деньги были отданы в долг, причем без процентов, то есть бесплатно и Христа ради, подумайте только об этом, несведущие читатели! Чтобы составить представление о размерах этого займа, если у вас еще не закружилась голова, достаточно сказать, что годовой валовой национальный продукт США составляет около 14, 2 триллионов долларов, а общий государственный долг США приближается к 14, 5 триллионам долларов." "Куда же ушли эти кредиты, кому и в каком размере? Сегодня мы все знаем. Вот список:
А есть и другие банки, меньшие по значению, которые мы здесь не перечисляем. Кто хочет узнать детали, может увидеть их здесь: здесь, здесь и еще здесь" 16 Яну 2012 16:19
На 1550/60 завършва кУрекцията, така че гледай да затвориш част от ДЕМО късите
пешка,
ако другата седмица им отпуснат малко юздите на хамериканските акции и индексите им рязко закопат надолу златото ще закопа още по-рязко...това значи че 1500 ще го мине като нагорещен нож масло...но за целта пак казвам трябва индексите да паднат с едно 10% бързо!
до петък не знам как ще ги нагласят,защото има опции да падежират и там играта е да се докарат нивата до изгодни за големите стойности.
поздрави
ПП това президентска година, зелена година и тн надъхваници ще бъдат забравени след 3-4 поредни сесии с -2% пад на сесия... изведнъж ще се сетят за Юръп дебт кансърн и тн.
ето ви тука малко мед за ушите на феновета на златото
Тогава ще коментирам аз - миналия път Схемата като излезе на печалба му казах евала. Тоя път обаче за да му кажа евала викам не да закрие на 1610, ами на 1500 примерно, защото все ги цитира тия цифрички, та да застане твърдо зад тях. Да направи 100$ печалба на унция и да затвори устите на всички
Можеш да погледнеш темата за NYSE за реакция при реална търговия в къси позиции..После сравни с това което чуваш тука ;-).
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Тогава ще коментирам аз - миналия път Схемата като излезе на печалба му казах евала. Тоя път обаче за да му кажа евала викам не да закрие на 1610, ами на 1500 примерно, защото все ги цитира тия цифрички, та да застане твърдо зад тях. Да направи 100$ печалба на унция и да затвори устите на всички
50-те ми унциики удариха стопа преди малко , честито на печелившите . Отново минавам в стенд бай режим и чакам дъно .Единственото успокоение ми е ,че все пак съм на минимална печалба. Малко е дразнещо колко е ригнат Comex , но пък нещата се развиват чудесно за физикал стакерите. Чудя се да слагам ли изобщо поръчки в рейнджа 1625-1605 . Фундаменталите за скъпоценните метали не са се променили по никакъв начин , но способността на чичо Бен да бута надолу злато , сребро мед и петрол at will хич не ми се нрави . Още като намалиха марджин изискването на злато и сребро замириса на гнило , обаче акъла явно не ми стигна ,за да затворя още тогава въпреки съмненията. При положение ,че знаем как манипулират пазара и до каква степен е обвързан с политическите игри е крайно оптимистично да смятаме ,че ще го оставят да мине 2к+ преди изборите в USA . В момента даже си мисля ,че евентуална война с Иран в началото на лятото ще окаже краткосрочно влияние и пазара отново ще бъде съпреснат докато политическата картина не се избистри .
Е то не може все да расте Много лесно щеше да е...
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар