IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравления, че все още намираш време и сили да ограмотяваш хора които в 98% от случаите не подлежат на такова. Просто защото нямат бекграунд, а си мислят, че като са попрочели на парче от тук от там и вече са великани.

П.П. - моля за извинения, че не уточних. Имах предвид Short Put където обикновенно кандидат мионерите горят като факли. Но не че при Short Call е кой знае колко по-различно но там маймуните на клона са по малко.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Следва да уточним, че тя е право за купувача, независимо дали е кол или пут опция, и задължение за продавача да плати при определения курс ако опцията бъде упражнена от купувача и.

За размера и датите на които изтичат опции може да се съди по отворения интерес във фючърсите за валутни опции на борсите за фючърси. Но Петър е прав за това, че за тъй наречените OTC опции никой от никъде не може да има достоверна обобщена информация и най-често това са слухове, които може и да имат действителна причина, но може и да са изцяло манипулативни...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Знам бре... А автоматично става и то не при всички брокери ако има кинти в акаунта. Ти ще откликнеш ли автоматично на 4-5 контракта CALLs у ябълките
      Недей с ябълките, че тука има хора реват от тях :-)

@sktv - good choice ;-)
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Не се напъвай да ми пускаш нищо, камо ли на английски или немски. Няма да разбера и дума, нищо че имам 4 семестъра във ВУ (Виенски университет)
        Незнаех, че си ми счетоводител и бекофис, та знаеш кой индекс, кога съм шортил и как съм затворил. Предполагам, че можеш да качиш стейтмънта
        Готин си, много често ме разсмиваш до просълзяване

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Пешка,
        линка съм го съобразил изцяло и единствено с уменията и възможностите на питащия...извинявай ако съм те засегнал. Мога да ти пусна нещо на инглис или дойч, но не знаех дали няма да се объркаш.

успех

ПП продължаваш да мислиш, че монетата има само една страна...твоята...то и по тази причина пазарите те брулят като гладен циганин орех.. или си забравил как шортеше индексите като луд...баш когато най-качваха и се чудеше какво става.

Коментар

• Не ми харесва това злато тази сутрин въобще...мисля да приема една малка загуба вместо да го мисля през уикенда..

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Не си длъжен точно..имаш правото да упражниш цената на която си я купил като настъпи expiration date-а. Обикновено става автоматично
            Знам бре... А автоматично става и то не при всички брокери ако има кинти в акаунта. Ти ще откликнеш ли автоматично на 4-5 контракта CALLs у ябълките

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Нещо и аз не включвам Ама мое валутните да са по специални и като си дръжкам ПУТ-ка да съм длъжен да продам
              Не си длъжен точно..имаш правото да упражниш цената на която си я купил като настъпи expiration date-а. Обикновено става автоматично
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                Познай от 3 пъти какво е ? Нямам намерение да ограмотявам "специалистите"
                Нещо и аз не включвам Ама мое валутните да са по специални и като си дръжкам ПУТ-ка да съм длъжен да продам

Коментар

• Следва да уточним, че тя е право за купувача, независимо дали е кол или пут опция, и задължение за продавача да плати при определения курс ако опцията бъде упражнена от купувача и.

За размера и датите на които изтичат опции може да се съди по отворения интерес във фючърсите за валутни опции на борсите за фючърси. Но Петър е прав за това, че за тъй наречените OTC опции никой от никъде не може да има достоверна обобщена информация и най-често това са слухове, които може и да имат действителна причина, но може и да са изцяло манипулативни...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ох......милият..... ще ми дава линк в Инвестора и при това за НАЧИНАЕЩИ !?
                    То явно за това и нивото на тук пишещите е толкова "високо" ?

Падеж имаш при депозити.Депозита по същество е неотменима сделка. Опцията обаче е ПРАВО но не и задължение (разбира се когато е кол).
                    Пешка,
                    линка съм го съобразил изцяло и единствено с уменията и възможностите на питащия...извинявай ако съм те засегнал. Мога да ти пусна нещо на инглис или дойч, но не знаех дали няма да се объркаш.

успех

ПП продължаваш да мислиш, че монетата има само една страна...твоята...то и по тази причина пазарите те брулят като гладен циганин орех.. или си забравил как шортеше индексите като луд...баш когато най-качваха и се чудеше какво става.
                    Last edited by bertram; 16.03.2012, 13:26.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Познай от 3 пъти какво е ? Нямам намерение да ограмотявам "специалистите"

Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Що бе пешо, ако е PUT, задължение ли е?

Не би ли трябвало да уточниш, за кого е Право и за кого Задължение?

Коментар

• Що бе пешо, ако е PUT, задължение ли е?

Не би ли трябвало да уточниш, за кого е Право и за кого Задължение?
                        Last edited by 4ervenasgan; 16.03.2012, 12:11.

Коментар

• Ох......милият..... ще ми дава линк в Инвестора и при това за НАЧИНАЕЩИ !?
                          То явно за това и нивото на тук пишещите е толкова "високо" ?

Падеж имаш при депозити.Депозита по същество е неотменима сделка. Опцията обаче е ПРАВО но не и задължение (разбира се когато е кол).

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Коментар

• Спада на златото достигна почти 61 % от предишното покачване , така че бичия сценарий все още не е приключил , тези нива са добри за вход на дълги, като се има в предвид че при индикатора МACD на H1 графика имаме бича дивергенция . Все пак най-добрия вариант е да се изчака обръщаща свещ на дневна графика за по-голяма сигурност .

Не е препоръка .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              1600...1500...1400...1300...1200
                              Шемата, май скоро ще ти се наложи да откриваш нова демо сметка? Тва злато не ще да пада...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Е т'ва ми е много любим термин, присъщ само за БФБейци - опции да падежират !!!
                                Я сега ако може и малко по-разбираемо да обясни к'во значи това за неуките като мен. Ще съм страшно благодарен ако ми изясниш този "термин" !
                                Мерси в аванс и тръпна в очакване на разяснението

П.П. И да питам само - ти от къде знаеш кога, кой и какви опции има да му "падежират" ? Да не би Бъфет да ти шушне в ушенце ?
                                http://www.investor.bg/za-nachinaesh...e-opcii,33568/
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X