IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Пукккккккккк!!!!

п.с. айде дано днес да се спусне до 1540$
    Еййййййй Шема,
    и днес, за кой ли път, не позна
    ама продължавай си
    нИ прИечиш
    аре пък ше чекаме ново включване (от тИбЯ де) понеделник сутрин - което от сега е ясно какво ще е
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
      Дано да стане както казваш, за да мога да купя повече унции. Дано, ама надали...
      +++

Коментар

• Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнение
        Според мен си беше нормално спукване при балон но това не е всичко, има още да издиша, бичия тренд ще си продължи то няма друг начин, но ще продължи от нива 1300, 1000 или 700$, на такива нива бих купил.
        Дано да стане както казваш, за да мога да купя повече унции. Дано, ама надали...
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

В понеделник удари MA200 и отскочи оттам -- напълно нормална корекция при бичи тренд. Виж лятото на 2010 или Февруари месец тази година.
          Според мен си беше нормално спукване при балон но това не е всичко, има още да издиша, бичия тренд ще си продължи то няма друг начин, но ще продължи от нива 1300, 1000 или 700$, на такива нива бих купил.
          Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

Колега,
            внимавай с дългите при падащ тренд.
            аз съм все още на къси колега и предимно по дневните вълни.....

Коментар

В понеделник удари MA200 и отскочи оттам -- напълно нормална корекция при бичи тренд. Виж лятото на 2010 или Февруари месец тази година.
              Всеки момент в пазара е различен, колега оптик...Голямата разлика от сега към периода споменат е голямата волатилност... тренда обикновено продължава, но ако се обръща, това става при подобни обстоятелства на сега..

Коментар

Колега,
                К'о речи ???

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                  в момента златото е в типична консолидационна област - колко ще продължи - не е важно (за мен поне), бих се радвал да се образува канал - обичам да играя в добре оформен канал (или флаг... няма значение от терминологият).. а после накъде:

60% - давам за вероятността цената да се прицели към 1400-1500
                  40% - давам за вероятността, цената да се завърне към 1800

колкото по-рано стане пробива на косолидационната зона - очаквам пробив надолу.
                  кокото по-дълго цената консолидира - очаквам връщане към върховете...
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Колега,

Първоначално изпратено от pgtrd Разгледай мнение
                    dnevna
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• в момента златото е в типична консолидационна област - колко ще продължи - не е важно (за мен поне), бих се радвал да се образува канал - обичам да играя в добре оформен канал (или флаг... няма значение от терминологият).. а после накъде:

60% - давам за вероятността цената да се прицели към 1400-1500
                      40% - давам за вероятността, цената да се завърне към 1800

колкото по-рано стане пробива на косолидационната зона - очаквам пробив надолу.
                      кокото по-дълго цената консолидира - очаквам връщане към върховете...
                      Last edited by buluser; 30.09.2011, 13:02.

Коментар

коя графика?
                        dnevna

Коментар

• Първоначално изпратено от pgtrd Разгледай мнение
                          здравайте,
                          само на мен ли така ми се струва или графиката на златото прави двойно дъно ????
                          че то още не е дошло дъното, ти питаш за 2-ро. Изчакай малко да се освести графиката, която там си загледал, на час ли е, на два ли е, пък дано няма и трето (дъно !!!) )))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pgtrd Разгледай мнение
                            здравайте,
                            само на мен ли така ми се струва или графиката на златото прави двойно дъно ????
                            коя графика?

Коментар

• здравайте,

Коментар

• Как е златотърсачи, изкопахте ли дупката )))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X