IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    В тотална грешка си - никой не иска да смъква цената на петрола
    Всички това искат, дори и страните от ОПЕК.

П.П. Никой не иска да "изпусне духа от бутилката", защото ще стане страшно.

Коментар

В тотална грешка си - никой не иска да смъква цената на петрола
      Сигурно затова от няколко седмица само говорят как всеки ден аха-аха и ще интервенират на пазара с държавните резерви на САЩ, Великобритания и Франция?!...

http://today.msnbc.msn.com/id/467477...il_and_energy/

http://www.ft.com/cms/s/0/b3d692e0-7...#axzz1rBPmj4rB

http://www.irishtimes.com/newspaper/...313641056.html
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        'Бате по-добре недей...'

Как да не искат евтин петрол. Евтина енергия = световен растеж..
        Ти си си тотално заблуден по природа, и правиш всичко възможно целия останал свят да го разбере.

Коментар

В тотална грешка си - никой не иска да смъква цената на петрола, а за златото на никой не му пука освен шепа спекуланти. Усилията от известно време са насочени напротив към помпане на цената на петрола, защото по този начин всъщнос косвено се повишават данъците, но без да се носи точно определена политическа отговорност. А и ЕС и САЩ всъщност се чудят как да вдигнат данъците.
          'Бате по-добре недей...'

Как да не искат евтин петрол. Евтина енергия = световен растеж..
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Без да се засягаш, но как може да участвате на Пазара, без да знаете кога точно излиза една от "Майките" на търговията - Безработицата в САЩ?!

Несериозно ми звучи, някак си.

И пак - не се засягай, а си вземи бележка.

Приятна почивка ти желая!
            В момента пазара се влия изцяло от кофите с пари които федералните излизват върху индексите. Така, че цифрите за безработица са една към ...

Внимавайте с ценните метали - има голяма вероятност корекцията да не е свършила още,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Средносрочно....

Не забравяйте, че има избори в САЩ и Франция. Дилемата на Фед е как да смъкне цената на нефта, а от там и на златото, без да смъква цените на фондовия пазар. Не може да стане!!! Затова те ще жертват фондовия пазар само и само да поевтинее малко бензина, защото не всеки избирател има кации но всеки налива бензин от бензиностанцията!

Днес Саркози заяви, че ако бъде избран за президент ще спре да плаща вноските на Франция в бюджета на ЕС!!!! А сега да видим кво ще прави Боко? Щото неговия бюджет е изцяло изграден на "европейски" пари... Голем смЕх ще пада....
              В тотална грешка си - никой не иска да смъква цената на петрола, а за златото на никой не му пука освен шепа спекуланти. Усилията от известно време са насочени напротив към помпане на цената на петрола, защото по този начин всъщнос косвено се повишават данъците, но без да се носи точно определена политическа отговорност. А и ЕС и САЩ всъщност се чудят как да вдигнат данъците.

Коментар

• Средносрочно....

Не забравяйте, че има избори в САЩ и Франция. Дилемата на Фед е как да смъкне цената на нефта, а от там и на златото, без да смъква цените на фондовия пазар. Не може да стане!!! Затова те ще жертват фондовия пазар само и само да поевтинее малко бензина, защото не всеки избирател има кации но всеки налива бензин от бензиностанцията!

Днес Саркози заяви, че ако бъде избран за президент ще спре да плаща вноските на Франция в бюджета на ЕС!!!! А сега да видим кво ще прави Боко? Щото неговия бюджет е изцяло изграден на "европейски" пари... Голем смЕх ще пада....
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Да беше изчакал да си затворя късите австралийци... Сега като го засиля под 1,01 ще трябва и твоето злато да го мисля! Стопът ти трябва да е под 1585!
                  Ти пък откога взе да разбираш от AUD???!!

Ако изобщо участваш в търговията на форекса, на 100% съм сигурен, че си ги скъсил на около 1.0260 при AUD/USD, т.е сега се надяваш на нещо, което изобщо не разбираш, а това са утрешните данни за безработицата в САЩ.

Успех, все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                    Дълъги от 1628.60 стоп на 1604.00 в златото и дълги в сребро от 31.61 със стоп на 31.10 и цели над 32.70
                    Да беше изчакал да си затворя късите австралийци... Сега като го засиля под 1,01 ще трябва и твоето злато да го мисля! Стопът ти трябва да е под 1585!

Коментар

Дълъги от 1628.60 стоп на 1604.00 в златото и дълги в сребро от 31.61 със стоп на 31.10 и цели над 32.70
                      Дълги на златото от 1600,54 $ -тоест като ти удари стопа
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Напротив, доста добре разбирам фундамента и той "казва", че докато лихвите са на исторически ниски нива, златото ще е в Ъп тренд.
                        На седнична се борим в момента с МА50 , а МА100 е на 1490, но за да имаме сигнал за тест на 1490 първо ще трябва да преодолее подкрепата на 1570/80
                        Защо бре Петре ? Нали 1980г. когато лихвите са се качвали и златото е се е качвало
                        Нали златото е застраховане срещу инфлация , а инфлация няма защото лихвите не мърдат
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Хах мислех, че са ги преместили за първия работен петък..Ясно. Както и да е.. Аз съм пас засега тази и другата седмица...може и до края на месеца даже
                          Без да се засягаш, но как може да участвате на Пазара, без да знаете кога точно излиза една от "Майките" на търговията - Безработицата в САЩ?!

Несериозно ми звучи, някак си.

И пак - не се засягай, а си вземи бележка.

Приятна почивка ти желая!

Коментар

???!!! това какво общо има с излизането на данните за безработицата?
                            Хах мислех, че са ги преместили за първия работен петък..Ясно. Както и да е.. Аз съм пас засега тази и другата седмица...може и до края на месеца даже

Коментар

Утре Good Friday. Затворено е
                              ???!!! това какво общо има с излизането на данните за безработицата?

П.П. А и още повече, Щатите работят.... непрекъснато по фундамента.
                              Last edited by anon6706; 05.04.2012, 17:47.

Коментар

В тези има резон.
                                Смятам, че утре има големи шансове безработицата да излезе под очакванията.
                                И аз съм дълъг през спота на златото. На среброто съм с купени кол опции с експайрване в понеделник.

Успех ни желая.
                                Утре Good Friday. Затворено е

Коментар

Working...
                                X