IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
    Дълъги от 1628.60 стоп на 1604.00 в златото и дълги в сребро от 31.61 със стоп на 31.10 и цели над 32.70
    В тези има резон.
    Смятам, че утре има големи шансове безработицата да излезе под очакванията.
    И аз съм дълъг през спота на златото. На среброто съм с купени кол опции с експайрване в понеделник.

Успех ни желая.

Коментар

• Дълъги от 1628.60 стоп на 1604.00 в златото и дълги в сребро от 31.61 със стоп на 31.10 и цели над 32.70

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
        И при двата случая среброто беше пробило съотношението 1:50 със златото, затова манипулират яко. Въпросът е колко още ще удържи огромната къса позиция хартиено сребро, след което то ще удари гъза в тавана и ще повлече и златото нагоре?
        Не им бери грижата на тези с късите. Всъщност след всяко едно такова рязко натискане надолу те се оказват нетни купувачи, а не продавачи. Настъпват педала и като почнат балъците да скъсяват и те и да гърмят стопове те си купуват обратно всичко по-евтино. И дори повече. Общите къси позиции в сребро са далеч по-малко отколкото бяха преди година или две.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          Мастъре - откъде смяташ да купуваш?
          От България или ще внасяш от вън?
          Питам те защото имам нещо предвид - ако искаш може и на лични.
          От някоя българска банка или от тавекс ще купя.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Де ги тези разпродажби? Аз съм заделил тука едни левове и само го дебна от месеци да падне цената му за да си купя, ама все нямам късмет!
            Мастъре - откъде смяташ да купуваш?
            От България или ще внасяш от вън?
            Питам те защото имам нещо предвид - ако искаш може и на лични.
            remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
              Сега се започва,а кога ще приключи ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
              Само да не приключи преди да е започнала................
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Де ги тези разпродажби? Аз съм заделил тука едни левове и само го дебна от месеци да падне цената му за да си купя, ама все нямам късмет!
                Сега се започва,а кога ще приключи ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                  За първи път през 2012 г. златото се разпродава

Коментар

• За първи път през 2012 г. златото се разпродава
                    Прогнозира се импортът от страна на Индия да спадне с около 81% през март и като цяло с 40% през второто тримесечие.

Коментар

• Срив, или.......взрив?

Коментар

• Големият срив тепърва предстои!

Първоначално изпратено от nide Разгледай мнение
                        само за протокола!
                        - на 29.02.2012 за 30 мин. бяха "разтоварени" 225 млн. тройунции "хартиено" сребро, което свали цената му с около 4 долара (37.62 - 33.68)
                        - вчера 03.04.2012 за около 60 мин. бяха "разтоварени" 637 млн. тройунции "хартиено" сребро, което e приблизително 85% от годишното световно производство на сребро (през 2010 е около 735 милиона тройунции)
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nide Разгледай мнение
                          само за протокола!
                          - на 29.02.2012 за 30 мин. бяха "разтоварени" 225 млн. тройунции "хартиено" сребро, което свали цената му с около 4 долара (37.62 - 33.68)
                          - вчера 03.04.2012 за около 60 мин. бяха "разтоварени" 637 млн. тройунции "хартиено" сребро, което e приблизително 85% от годишното световно производство на сребро (през 2010 е около 735 милиона тройунции)
                          И при двата случая среброто беше пробило съотношението 1:50 със златото, затова манипулират яко. Въпросът е колко още ще удържи огромната къса позиция хартиено сребро, след което то ще удари гъза в тавана и ще повлече и златото нагоре?

Коментар

• само за протокола!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                              Напротив, доста добре разбирам фундамента и той "казва", че докато лихвите са на исторически ниски нива, златото ще е в Ъп тренд.
                              На седнична се борим в момента с МА50 , а МА100 е на 1490, но за да имаме сигнал за тест на 1490 първо ще трябва да преодолее подкрепата на 1570/80
                              Къде ги видя тези "лихви на исторически ниски нива"???!!! Прави разлика между финансиране от ЦБ и финансиране от междубанков пазар.

Това е нещото, което ти убягва.

Коментар

• Напротив, доста добре разбирам фундамента и той "казва", че докато лихвите са на исторически ниски нива, златото ще е в Ъп тренд.
                                На седнична се борим в момента с МА50 , а МА100 е на 1490, но за да имаме сигнал за тест на 1490 първо ще трябва да преодолее подкрепата на 1570/80

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Ти явно също не разбираш фундамента, който движи златото последните 2-3 години.
                                Но хайде погледни техниката. Още на колко фрейма златото трябва да пробие среднодневните си линии, за да приемеш факта, че златото от известно време е на режим "продаване на ралита", а не "купуване на спадове"?

Коментар

Working...
                                X