IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дано по-скоро да падне под 1500 $
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• 1600 е въпрос на време..следващите седмици няма да е много по-розова картинката
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Още на колко фрейма златото трябва да пробие среднодневните си линии, за да приемеш факта, че златото от известно време е на режим "продаване на ралита", а не "купуване на спадове"?
        Напълно прав си. Видимо е от месец и половина. При ръст на пазарите златото расте много слабо или консолидира. Когато борсите падат златото пада с повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Аноне, малко йезуитстваш като че ли?
          Миля, че идеята ма Мастъра е Buy on dips и ти добре го разбра, но не пропусна шанса да "захапеш"
          Ти явно също не разбираш фундамента, който движи златото последните 2-3 години.
          Но хайде погледни техниката. Още на колко фрейма златото трябва да пробие среднодневните си линии, за да приемеш факта, че златото от известно време е на режим "продаване на ралита", а не "купуване на спадове"?

Коментар

• Май тръгва доста надолу!

Коментар

• Давай надолу към 1200 $ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Няма петрол. А цената на петрола е в долари. Всески опит да бъде бутнато това статуково знаеш къде води. Петрола е маната и кошмара на ФЕД - знаят, че колкото и да печатат и да имитират растеж рано или късно доларите ще изтекът в суровините и горивото. А 5$-6$ за галон ще е като на Дивия запад...
                Абе да ти кажа, май все пак американците не могат да накажат всички едновременно заради това, че байпасват долара. Като гледам в последните 6 месеца всички захвърлят търговията с долари като стар парцал. За мен явно са преценили, че вече са достатъчно силни за да им се опълчат и за сега американците си траят.

Коментар

• Знаех си (подсъзнателно) че си готин

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Хаха..напротив знам, че това е самия факт

А защо няма купувачи.... Мисля, че сме в началото на голяма и дълга рецесия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Правилна ти е мисълта, но изпускаш един много фажен факт. Печатниците за пари работят на 3 смени!

Кризата обикаля света. Срив в САЩ през 2008/2009 сега следва срев в ЕС 2011/2012. Следва срив във Азия 2012/2013. Следва отново САЩ където през 2014 ще стане абсолютен погром. През 2015 г. еврото като валута ще изчезне! От 2016 г. нататък нов световен финансов ред.

Трябва с цената на всички усилия на демократичните държави с света да се попречи на САЩ да предизвикат световен военен катаклизъм, защото това ще е най-изкушаващия начин за тях да си решат проблемите във финансово-икономическата област. Да не забравяме, че от Голямата депресия в края на 20-те от миналия век САЩ излизат едва когато влизат във Втората световна през 1941 г.
                    Няма петрол. А цената на петрола е в долари. Всески опит да бъде бутнато това статуково знаеш къде води. Петрола е маната и кошмара на ФЕД - знаят, че колкото и да печатат и да имитират растеж рано или късно доларите ще изтекът в суровините и горивото. А 5$-6$ за галон ще е като на Дивия запад...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      .... Мисля, че сме в началото на голяма и дълга рецесия...
                      Правилна ти е мисълта, но изпускаш един много фажен факт. Печатниците за пари работят на 3 смени!

Кризата обикаля света. Срив в САЩ през 2008/2009 сега следва срев в ЕС 2011/2012. Следва срив във Азия 2012/2013. Следва отново САЩ където през 2014 ще стане абсолютен погром. През 2015 г. еврото като валута ще изчезне! От 2016 г. нататък нов световен финансов ред.

Трябва с цената на всички усилия на демократичните държави в света да се попречи на САЩ да предизвикат световен военен катаклизъм, защото това ще е най-изкушаващия начин за тях да си решат проблемите във финансово-икономическата област. Да не забравяме, че от Голямата депресия в края на 20-те от миналия век САЩ излизат едва когато влизат във Втората световна през 1941 г.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                        Джовани (позволи ми да се обръщам така към теб)
                        Оценявам чувството ти за хумор, но съм сигурен, че сам не вярваш в това
                        Хаха..напротив знам, че това е самия факт

А защо няма купувачи.... Мисля, че сме в началото на голяма и дълга рецесия...

Коментар

• Аноне, малко йезуитстваш като че ли?
                          Миля, че идеята ма Мастъра е Buy on dips и ти добре го разбра, но не пропусна шанса да "захапеш"

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          И твоята не е лесна..... Сега ще купуваш, пък дрънкаш наляво и надясно, как златото ще поскъпва....

Пък и колко ли ще купиш с тези твои ПРОСЛОВУТИ ЛИХВИ ОТ ЛЕВОВИ ДЕПОЗИТИ????!!!
                          Май златото все още не се продава на НАНОУНЦИИ!!!!!

Коментар

• Джовани (позволи ми да се обръщам така към теб)
                            Оценявам чувството ти за хумор, но съм сигурен, че сам не вярваш в това

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Причината е само една - няма купувачи

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                              Ами аз съм с дълги тук, така че не съм на същото мнение, но всичко става. нека да видим.
                              Видяхме

http://www.zerohedge.com/news/fomc-s...s-growth-slows
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Май златото все още не се продава на НАНОУНЦИИ!!!!!
                                Златото в книжни унции не ме интересува. Това упражнение го оставям на шемата... Аз се интересувам единствено от физическо злато от инвестиционен клас - слитъци и кюлчета със серийни номера от сериозни леярни в Швейцария!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X