IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Дали идва или не идва не идва от това какво правиш. Както казах природата е еманация на абсолютния произвол. Причинно следствените връзки в справедливостта в морала са човешки възприятия на по-същество безразлични и произволни феномени. Но хората обичат да има причина така се чувстват на място, съществуването им придобива смисъл. Абсурдът и хаоса са страшни, защото тогава всичко е възможно. Все едно как се държиш или какво правиш можеш да получиш както награда така и наказание. Ако има бог той е абсолютен психопат.

От същото това чисто човешко и за сметка на това твърдо антиприродно желание за причина, за ред в хаоса, за идеал стоящ в основата на живота идват и всякакви проблеми при инвестиране. Особено пък що се отнася до неща които изглеждат извън всичко останали. С някакво метафизично присъствие като златото.
    Е ред може би има, просто ние да сме твърде ограничени за да го видим
    Примерно един приятел като ми обясни как е съставено ДНК-ато и как работи РНК-ато и първото нещо, което ми хрумна беше: "Е това не може да резултат на случайност (както ни учи Дарвин)".
    Та може би има вселенски закони, но те са твърде сложни за да ги схванем ние. Иначе закона, който аз се опитвам да спазвам е: "Не прави това, което не искаш да правят на теб".

и другия вселенски закон: "Няма безплатен обяд"

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Дали нищо не се случва незнам.Но не бързай да се хвалиш най доброто предстои.Никога незнаеш откъде ще ти дойде шамара.
      Дали идва или не идва не идва от това какво правиш. Както казах природата е еманация на абсолютния произвол. Причинно следствените връзки в справедливостта в морала са човешки възприятия на по-същество безразлични и произволни феномени. Но хората обичат да има причина така се чувстват на място, съществуването им придобива смисъл. Абсурдът и хаоса са страшни, защото тогава всичко е възможно. Все едно как се държиш или какво правиш можеш да получиш както награда така и наказание. Ако има бог той е абсолютен психопат.

От същото това чисто човешко и за сметка на това твърдо антиприродно желание за причина, за ред в хаоса, за идеал стоящ в основата на живота идват и всякакви проблеми при инвестиране. Особено пък що се отнася до неща които изглеждат извън всичко останали. С някакво метафизично присъствие като златото.

Коментар

Агресивната арогантност не е хубаво нещо и никого не е довела до добро.Моите проблеми не те интересуват те са си мои.И не ти си човека който ще ми казва къде какво да пиша и ще преценява вместо мен.Ако не ти харесва каквото съм написал просто не го чети и толкова.
        Ами направи си тема за религия и пиши там.. Не спамвам темите, които имат друга цел. Не се мисли за бог, тук всички сме равни и като равен на теб, те моля не намесвай религия тук. Особено все едно, че си най-правния тук...

Коментар

Да ти кажа 1,2, 3,4,7 и широко погледнато 10 съм ги нарушавал. Пък нищо не се случва
          Дали нищо не се случва незнам.Но не бързай да се хвалиш най доброто предстои.Никога незнаеш откъде ще ти дойде шамара.

Коментар

Пробвай да нарушиш някоя от заповедите ако ти стиска.И сам ще се убедиш за какво става дума.Иначе си прав.Написаното се възприема различно в зависимост от това кой до къде е стигнал.
            Да ти кажа 1,2, 3,4,7 и широко погледнато 10 съм ги нарушавал. Пък нищо не се случва

Коментар

А според мен е произвол и хаос. И нищо не се грантира от никой.
              Пробвай да нарушиш някоя от заповедите ако ти стиска.И сам ще се убедиш за какво става дума.Иначе си прав.Написаното се възприема различно в зависимост от това кой до къде е стигнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                Това не е мястото за такава дискусия. Не знам какъв ти е проблема и надявам се скоро да го решиш. Ако това за определен човек, моля изпрати му лс. Ако това те интересува повече от финасовите пазари, не си губи времето тук, а отивай в семинарията. Нека Бог е стеб, защото явно имаш нужда.
                Агресивната арогантност не е хубаво нещо и никого не е довела до добро.Моите проблеми не те интересуват те са си мои.И не ти си човека който ще ми казва къде какво да пиша и ще преценява вместо мен.Ако не ти харесва каквото съм написал просто не го чети и толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  IN GOlD WE TRUST
                  Туй ще да е от ЛУКАВАГО
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Mай се очертава нова меча седмица но това ще си проличи до утре

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      ДА !!!

Там пише IN GOD WE TRUST
                      IN GOlD WE TRUST
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Какво зверско грухтене казах ви аз че тепърва идват мечите лапи след този двоен връх на дневна графика вие ми се смеехте

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          сигурен ли си?
                          ДА !!!

Там пише IN GOD WE TRUST
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            бифлация да не е инфлация по бифтеците
                            Това е любимата на любителите на златото, несъществуваща в нормалния икономикс форма на инфлация.

Коментар

• бифлация да не е инфлация по бифтеците
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Многократно съм обеснявал, включително що е то бифлация... Който е имал нещо между ушите го е разбрал, който няма нищо за него няма спасение и нищо няма да разбере, както и да му се обеснява.
                                О да твоята теория за бифлацията, която почва да ти върши работа когато инфлацията не върши работа. Е да но и тази точно бифлация включва в себе си инфлация на потребителските стоки. Та очевидно точно този случай не обяснява това което в момента казваш че се случва.

Коментар

Working...
                                X