IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

пак съм изкарал късмет
    Когато играеш късо злато и дълги индекси по време на много мощен, глобален (с малки изключения) икономически подем, късмета е доста по вероятен от нещастието

П. П. Купи ли Рено. Щото аз още дремя
    Last edited by mechobikov; 26.09.2011, 18:06.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• не търгувам злато, Т.Ч. няма как да съм сбъркал и да съм се овътрил
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Shemata чадо,
        наречи го КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
        и не се занимавай повече с него !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• NYSERookie,

този път нито ще те наричам колега нито нищо Т.к аз никога не съм те наричал галфон, както ти се обръщаш към мен. Колега няма да ти казвам, т.к. ти едва ли сме колеги. Ти ми казваш, че аз не съм такъв добър търговец като теб и нямам право да те наричам колега. . Но т.к. аз никога не съм те обиждал, а ти все повече и повече ми изглеждаш изнервен, ми се струва, че май ти някъде я обръка със Златото . Май май удължи на върховете , и затова сега си ми ядосен, т.к. те е яд, че аз печеля . Това не е хубава черта и няма да ти донесе положителни емоции .
          Това дето казваш, че пак съм изкарал късмет . Няма спор, радвам се . Радвам се, че съм късметлия. Но това ми го каза и при AUD/USD темата, където все казваше, че изкаравам късмет и в крайна сметка видя как цяла година нямам сделка на загуба, а само печалби . Т.ч. да не станеш като "Forex maste"-a, той вече в 5 теми ми казва, че съм - късметлия, бил съм на Демо, и т.н. . На тебе това ти става 2-ра тема (първата е при AUD/USD от където избяга вече). Т.ч. успокой се и се спри, че да не станеш и ти като Forex "master"-a .

Oтносно това, че ми казваш да се бях разминал с 1 к загуба . За моя радост, и ти както ми следиш сделките и си видял .. При Златото съм на ПЕЧАЛБА . А не на загуба . в момента имам отворена позиция от 30 къси унции на средно ниво 1589$ и 520 $ реализиран чиста печалба от затворени 20 унции през 26$ чисто .

Т.ч. както и при AUD/USD темата, не се ядосвай, че някои печелят . а стой и гледай , докато има промоция, щото знаеш, че и тук скоро ще спра да пиша, кога купувам и продавам .

Т.ч. Умната и Успех и не ся ядосвай толкова .!!!

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          шемет,
          избега ли бре галфон от късото злато?
          пазара беше за пореден път благосклонен към тебе и ти даде възможност да се отървеш с 1к загуба. тия цифри от днес сутринта има да ги сънуваш следващите няколко години
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Това беше по-скоро философия
            съжалявам ,че съм объркал психология с философия.правилно ме поправяш
            то все едно да объркам злато с хартия ама от блещене в тия графики почвам да се обърквам.

глей ко ши ма направят за хартията сега
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• шемет,
              избега ли бре галфон от късото злато?
              пазара беше за пореден път благосклонен към тебе и ти даде възможност да се отървеш с 1к загуба. тия цифри от днес сутринта има да ги сънуваш следващите няколко години
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tihomirn Разгледай мнение
                преброявам последните 20 поста и се чудя кво да правя с моето златце на 1800 купено.ще го хване ли бифтеклацията или да го скрия дълбоко в компа и да забравя за него.мастер ще настъпи ли пак ЗЛОТО или да свалям гащи с 25 бона вътре.
                Наистина много се отплеснахме, за което сори. Ако това ще ти помогне да се ориентираш - аз лично днес купих малко сребро (физическо)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Защо да не може да е случайно. Имаш милиарди години еволюция и квадрилиони проби грешки с всевъзможни живи същества.

А аз знам - "отнасяй се към другия така както той сам се отнася със себе си". И да има безплатен обяд и всеки вижда нарушението на това правило ежедневно. Само че му се иска да няма, за да се запази чувството за справедливост. Защото чувството за справедливост е едно от основните неща което кара човек да се чувства субект, а не обект на съдбата. Че има свободна воля, че е богоподобен, а не просто поредната еволюирала маймуна, движеща се по предначертан не от нея път, за чиито живот или смърт на вселената просто не и пука.
                  Имах предвид, че за обяда си ако не плащаш ти, плаща някой друг, но винаги някой плаща ...
                  От там насетне дали ти ще ядеш, а друг ще плаща си виси на твойта съвест.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Твоите закони ги е измислил Конфуций. И втория не е верен. Кьорсофрата какво е.
                    Химера

Коментар

• преброявам последните 20 поста и се чудя кво да правя с моето златце на 1800 купено.ще го хване ли бифтеклацията или да го скрия дълбоко в компа и да забравя за него.мастер ще настъпи ли пак ЗЛОТО или да свалям гащи с 25 бона вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        ама наистина се отплеснахте доста.
                        много психолози тука
                        Това беше по-скоро философия

Коментар

• ама наистина се отплеснахте доста.
                          много психолози тука
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                            Е ред може би има, просто ние да сме твърде ограничени за да го видим
                            Примерно един приятел като ми обясни как е съставено ДНК-ато и как работи РНК-ато и първото нещо, което ми хрумна беше: "Е това не може да резултат на случайност (както ни учи Дарвин)".
                            Та може би има вселенски закони, но те са твърде сложни за да ги схванем ние. Иначе закона, който аз се опитвам да спазвам е: "Не прави това, което не искаш да правят на теб".

и другия вселенски закон: "Няма безплатен обяд"
                            Защо да не може да е случайно. Имаш милиарди години еволюция и квадрилиони проби грешки с всевъзможни живи същества.

А аз знам - "отнасяй се към другия така както той сам се отнася със себе си". И да има безплатен обяд и всеки вижда нарушението на това правило ежедневно. Само че му се иска да няма, за да се запази чувството за справедливост. Защото чувството за справедливост е едно от основните неща което кара човек да се чувства субект, а не обект на съдбата. Че има свободна воля, че е богоподобен, а не просто поредната еволюирала маймуна, движеща се по предначертан не от нея път, за чиито живот или смърт на вселената просто не и пука.

Коментар

Примерно един приятел като ми обясни как е съставено ДНК-ато и как работи РНК-ато и първото нещо, което ми хрумна беше: "Е това не може да резултат на случайност (както ни учи Дарвин)".
                              Та може би има вселенски закони, но те са твърде сложни за да ги схванем ние. Иначе закона, който аз се опитвам да спазвам е: "Не прави това, което не искаш да правят на теб".

Твоите закони ги е измислил Конфуций. И втория не е верен. Кьорсофрата какво е.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Не сме ограничени.Който иска да го види го вижда който не иска не го вижда.Както казваше един цар като му дойде врмето.

Коментар

Working...
                                X