IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Колега stkv,

имам предвид, че от края на Август-началото на Септември започна низходящ тренд, който ще продължи 2-3 години. . Разбира се ще има чупки и няма да е пълен отвес надолу .

Умната и Успех!
    това кой ти го каза.... и до къде ще стигне този 2-3 годишен даун тренд

Коментар

• Колега stkv,

имам предвид, че от края на Август-началото на Септември започна низходящ тренд, който ще продължи 2-3 години. . Разбира се ще има чупки и няма да е пълен отвес надолу .

Умната и Успех!

Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
      Ами тренда е различни зависимо в какъв интервал се разглежда. Повечето хора приемат, че тренда е ъгълът на 200 day MA ( или поне 100 day MA), В момента 100 = 1649, 200=1530 и двете растът...Единствените, които падат са 10-20 дневните, които не са толкова определящи според мен.

Така, че не бих казал нискодящ тренд...
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• според мен ако наистина изкарат 1-2 трилионен план за спасяване на еврото златото много малка вероятнос да пада.това е много хартия пак.

Коментар

Корекция е, че отскочи леко до 1650$, а инак тренда е надолу!!!
          т.ч. корекцията е добра за скъсяване!

Ами тренда е различни зависимо в какъв интервал се разглежда. Повечето хора приемат, че тренда е ъгълът на 200 day MA ( или поне 100 day MA), В момента 100 = 1649, 200=1530 и двете растът...Единствените, които падат са 10-20 дневните, които не са толкова определящи според мен.

Така, че не бих казал нискодящ тренд...

Коментар

Пуккккккккккк !!!
            Хлъцццццц !!!

Коментар

• SHEMATA КАКЪВ Е ТРЕНДА НА СРЕБРОТО?
              Last edited by silvercoins; 27.09.2011, 09:50.

Коментар

• Корекция е, че отскочи леко до 1650$, а инак тренда е надолу!!!
                т.ч. корекцията е добра за скъсяване!

Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                Златото отвръща на удара след дълбоката корекция

Коментар

• Златото отвръща на удара след дълбоката корекция

Коментар

• Пуккккккккккк !!!

Коментар

• мерси Сахаров!!!

поздрави и на теб!

Първоначално изпратено от Сахаров Разгледай мнение

Поздрави, Схема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                        Това само в България май го има......казваш нещо някъде и всички те наричат ГЛУПАК.А уж форум-а е да се обменят идеи и да се черпи информация

P.S. Схема като затвори под 1500$ тогава може да говорим за мечи пазар,засега това е само корекция,която според мен беше очаквана,но стана малко по-дълбока заради вдигането на маржиналните изисквания.....тука някой беше постнал линк даже.

като мислиш,че ще става 500$ това златце,защо затвори половината ми е интересно ?
                        като слезе на 500$ кризата трябва да сме я забравили.на 500 ше пием узо ще дрънкаме
                        сиртаки и ще си купуваме хляб с евраци...според мен.
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Това само в България май го има......казваш нещо някъде и всички те наричат ГЛУПАК.А уж форум-а е да се обменят идеи и да се черпи информация

P.S. Схема като затвори под 1500$ тогава може да говорим за мечи пазар,засега това е само корекция,която според мен беше очаквана,но стана малко по-дълбока заради вдигането на маржиналните изисквания.....тука някой беше постнал линк даже.

като мислиш,че ще става 500$ това златце,защо затвори половината ми е интересно ?

Коментар

Пуккккккккккк!!!!

Поздрави, Схема!

Коментар

• Пуккккккккккк!!!!

Коментар

• Mechobikov,

не съм купувал акции. .

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Когато играеш късо злато и дълги индекси по време на много мощен, глобален (с малки изключения) икономически подем, късмета е доста по вероятен от нещастието

П. П. Купи ли Рено. Щото аз още дремя

Коментар

Working...
                                X