Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колега stkv,
имам предвид, че от края на Август-началото на Септември започна низходящ тренд, който ще продължи 2-3 години.. Разбира се ще има чупки и няма да е пълен отвес надолу
.
Умната и Успех!
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми тренда е различни зависимо в какъв интервал се разглежда. Повечето хора приемат, че тренда е ъгълът на 200 day MA ( или поне 100 day MA), В момента 100 = 1649, 200=1530 и двете растът...Единствените, които падат са 10-20 дневните, които не са толкова определящи според мен.
Така, че не бих казал нискодящ тренд...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКорекция е, че отскочи леко до 1650$, а инак тренда е надолу!!!
т.ч. корекцията е добра за скъсяване!
Ами тренда е различни зависимо в какъв интервал се разглежда. Повечето хора приемат, че тренда е ъгълът на 200 day MA ( или поне 100 day MA), В момента 100 = 1649, 200=1530 и двете растът...Единствените, които падат са 10-20 дневните, които не са толкова определящи според мен.
Така, че не бих казал нискодящ тренд...
Коментар
-
Корекция е, че отскочи леко до 1650$, а инак тренда е надолу!!!
т.ч. корекцията е добра за скъсяване!
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеЗлатото отвръща на удара след дълбоката корекцияМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
мерси Сахаров!!!
поздрави и на теб!
Първоначално изпратено от Сахаров Разгледай мнение
Поздрави, Схема!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеТова само в България май го има......казваш нещо някъде и всички те наричат ГЛУПАК.А уж форум-а е да се обменят идеи и да се черпи информация
P.S. Схема като затвори под 1500$ тогава може да говорим за мечи пазар,засега това е само корекция,която според мен беше очаквана,но стана малко по-дълбока заради вдигането на маржиналните изисквания.....тука някой беше постнал линк даже.
като мислиш,че ще става 500$ това златце,защо затвори половината ми е интересно ?
сиртаки и ще си купуваме хляб с евраци...според мен.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Това само в България май го има......казваш нещо някъде и всички те наричат ГЛУПАК.А уж форум-а е да се обменят идеи и да се черпи информация
P.S. Схема като затвори под 1500$ тогава може да говорим за мечи пазар,засега това е само корекция,която според мен беше очаквана,но стана малко по-дълбока заради вдигането на маржиналните изисквания.....тука някой беше постнал линк даже.
като мислиш,че ще става 500$ това златце,защо затвори половината ми е интересно ?
Коментар
-
Mechobikov,
не съм купувал акции..
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКогато играеш късо злато и дълги индекси по време на много мощен, глобален (с малки изключения) икономически подем, късмета е доста по вероятен от нещастието
П. П. Купи ли Рено. Щото аз още дремяМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар