IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    1000 човека ми пишат по 1001 неща...

Това което аз съм казал преди не 4 месеца, а преди 4 години е че съм инвестирал в левови депозити. От 1 година насам с доходите от тези депозити купувам физическо инвестиционно злато. С други думи, интересува ме цената на златото в левове или евро респективно...

Ти кой си? И какво си ми казал в началото на февруари?
    Бях ти писал, че златото е просто жълт метал-"съхранител на стойност".
    Че са те "облъчили", че е пари, както все още си вЕрваш(може би).
    Гледам продължаваш да "усредняваш". Кажи колко спечели от златото тази година?
    А от среброто? и то "под дюшека"
    Успех и дано се обърне тренда, че да дочакаш "кеширане" докато ти става, че годинките няма кой да ни ги върне.
    Лека и доходна

Коментар

• Скоро ще е 1500 $
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Чул те аллах, Хасане... А дано пък утре да взема най-сетне да се отърва от тия левчета!
        Не разбирам някой работи ! Как може да се кефиш толкова много на падеж 20-25 $ на тройунция.......... 600-700 $ на кило . Демек , нема да ти е 80 000 лева , ще го земеш за 79 000 лв. Е , от това ли ще забогатееш . А и сам казваш че го взимаш дългосрочно .......тогава 1000 лева на кило не би трябвало да са повод за размисъл..................особенно ако си сигурен че пътя е нагоре ( така твърдиш). И като се вземе впредвид че няма да вземеш кило .......то още по ми е чудна радоста и ниския старт за утре............. с финиш Тавекса...............

Коментар

Добре, че отвреме на време ти казвам по нещо да понаучиш за да не си съвсем капо.

Показваш много тънко чувство за хумор.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Знам. Просто няма толкова глупави мои побратими, които са готови да си губят времето и нервите по форумите.
            Добре, че отвреме на време ти казвам по нещо да понаучиш за да не си съвсем капо.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• И техниката е важна. Със замислената гъсеница познах движението на момента. Сега май злите сили ще загубят кота 1600
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Няма да се плашиш - скоро няма кой да те надмине!
                Знам. Просто няма толкова глупави мои побратими, които са готови да си губят времето и нервите по форумите.

Коментар

От една година ти натъртвам, че нищо не разбираш от фундамент, а ти продължаваш да се правиш на специалист.
                  Що се отнася до правенето на специалист, в този форум ти си ненадминат.

Няма да се плашиш - скоро няма кой да те надмине!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Е, и таз добра... Къде си виждал евтино злато и скъп бензин? Няма такъв филм. Вървят си ръка за ръка. Нали злато се добива само с много бензин... Я ги виж колчави комиони трябват за откритите златни мини и гълтат гориво като змейове!
                    От една година ти натъртвам, че нищо не разбираш от фундамент, а ти продължаваш да се правиш на специалист.
                    В цената на златото нямаш държавно оскъпяване във вид на акциз (има минимално в някои държави), докато ценообразуването на бензина (НЕ НЕФТА!!!!) по колонките няма почти нищо общо с цената на нефта по пазарите.

Няма да се плашиш - скоро ще започнеш да ги разбираш.

Коментар

Не знам за бензина, но златото ще падне по гишетата.
                      Е, и таз добра... Къде си виждал евтино злато и скъп бензин? Няма такъв филм. Вървят си ръка за ръка. Нали злато се добива само с много бензин... Я ги виж колчави комиони трябват за откритите златни мини и гълтат гориво като змейове!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        ПазарЪт Аноне има само една страна - правилната..Иначе ми е забавно. Ден като днешния може да не го видим скоро..
                        Ти питаше за "прогнози", не за пазара.
                        Иначе, не е зле да ми обясняваш азбучни истини.

Коментар

Не знам за бензина, но златото ще падне по гишетата. Ще можеш да си купуваш на воля.
                          Ако от комсоса не пратят някой друг златен метериорит..На никой не му пука за цената на златото дори и десет пъти да се качи. Бензина обаче ще го гледат под лупа..
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Нещо спря да ти бъде забавно ли?

Прогнозата е една, но с две лица - оптимистично и мрачно.

Всичко зависи от коя страна на пазара си.
                            ПазарЪт Аноне има само една страна - правилната..Иначе ми е забавно. Ден като днешния може да не го видим скоро..
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Да беше направил обратното, да ти кажа ашколсун
                              Ако бях правил обратното сега щях да ходя да разнасям пици... Сигурно това имаше предвид за да ми кажеш ашколсун?

Коментар

Амиии съвсем сериозно си... Довечера пак ще чуеш по новините, как някой сериозно се изцепва, че нефта на световните пазари бил паднал па по нашите бензиностанции не мърдал...
                                Не знам за бензина, но златото ще падне по гишетата. Ще можеш да си купуваш на воля.

Коментар

Working...
                                X