IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Колега anon6706,

това ниво от 1600 $ ще бъде съвсем скоро подминато. Златото вече е изпята песен. Може да се позаинати чак на около 1380-1420 $.

Успех!
    ами да лашкам 30тина лота тогава и да да букна флайт ту бахамите еднопосочен

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
      Между другото ето една нова идея за противниците на златния стандарт. По принцип те са против златото, защото смятат, че хората ще си го трупат и ще седят върху него - практиката в мометна показва точно това, тези, които са се панирали и чакат края на настоящатата система си трупат златото и нищо не го правят (както много хора казаха - остават едни пари възани).
      Та идеята е следната - да се разреши златото и среброто да се ползват като пари паралелно с настоящите - да се махне ДДС-то върху среброто, да се махнат лимитите за износ в чужбина, да се разреши да се плащат данъци с тях, да се разреши да се сключват договори в злато и сребро (които при съдебно решение да налагат плащане в съответния метал, а не в еквивалента във валута) и т.н. Да се махнат всички пречки и да почнат хората да си ги ползват като пари и да спрат да са вързани капиталите
      И какъв ще е кяра на държавата от цялата работа ?
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Между другото ето една нова идея за противниците на златния стандарт. По принцип те са против златото, защото смятат, че хората ще си го трупат и ще седят върху него - практиката в мометна показва точно това, тези, които са се панирали и чакат края на настоящатата система си трупат златото и нищо не го правят (както много хора казаха - остават едни пари възани).
        Та идеята е следната - да се разреши златото и среброто да се ползват като пари паралелно с настоящите - да се махне ДДС-то върху среброто, да се махнат лимитите за износ в чужбина, да се разреши да се плащат данъци с тях, да се разреши да се сключват договори в злато и сребро (които при съдебно решение да налагат плащане в съответния метал, а не в еквивалента във валута) и т.н. Да се махнат всички пречки и да почнат хората да си ги ползват като пари и да спрат да са вързани капиталите

Коментар

Колега anon6706,

това ниво от 1600 $ ще бъде съвсем скоро подминато. Златото вече е изпята песен. Може да се позаинати чак на около 1380-1420 $.

Успех!
          Шема ти на колко изплуваш ??

Коментар

• Тука големи мечтатели бре! Яз съм му сложил стоп на 1550 от месец и половина и не моа го помириша!

Коментар

• Колега anon6706,

Успех!

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Около днешното ниво (1600) трябва да се внимава.
              Сега е много важно дали Меркел ще "омекне" на тема "спестяване" пред Оланд.
              Щото появи ли се дори и намек от Меркел за това, то ще значи печатане на евра от ЕЦБ, а това ще е добре дошло за биковете на златото..

Аз днес ще затворя късите злата и сребра на тези нива и ще чакам политически новини.

Успех на теб!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Помощта ще дойде оттам където най-малко я чакаме
                Last edited by IvanG; 08.05.2012, 20:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  То ако беше толкоз лесно..
                  И ти си прав. Трудно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

П.П. Това ми напомни поста към Равновесие за 100 унции късо злато от 1635 и с цел 1600. Само дето му казах, че ще му излезе в петък, а то се случи днес.
                    То ако беше толкоз лесно..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      В началото винаги е така. Казват му "късмета на начинаещия"...
                      Отново си безпогрешен и безпощадно прав в поста си.

Коментар

Много бързо ми излязоха печалби, в сравнение с целите....
                        В началото винаги е така. Казват му "късмета на начинаещия"...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Ааааа, така не! Ще ядосаш шемата и ще започне да ти пука всички позиции от тук насетне...
                          Е, аз няма да минавам на дълги. Ставам неутрален. Може би ще чакам да продам някое рали. Много бързо ми излязоха печалби, в сравнение с целите..... а нещо става ли много бързо, то трябва да има нещо гнило в него.

П.П. Това ми напомни поста към Равновесие за 100 унции късо злато от 1635 и с цел 1600. Само дето му казах, че ще му излезе в петък, а то се случи днес.
                          Last edited by anon6706; 08.05.2012, 19:42.

Коментар

Аз днес ще затворя късите злата и сребра на тези нива и ще чакам политически новини.
                            Ааааа, така не! Ще ядосаш шемата и ще започне да ти пука всички позиции от тук насетне...
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Скоро ще е 1500 $
                              Около днешното ниво (1600) трябва да се внимава.
                              Сега е много важно дали Меркел ще "омекне" на тема "спестяване" пред Оланд.
                              Щото появи ли се дори и намек от Меркел за това, то ще значи печатане на евра от ЕЦБ, а това ще е добре дошло за биковете на златото..

Успех на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
                                Успех и дано се обърне тренда, че да дочакаш "кеширане"
                                Аз не бързам за никъде. Кеширането ще е едва след 2017 г. Колкото повече се задържи на сегашните нива толкова по-добре за мен, защото ще успея да обърна повече хартиени лихви в злато!

Коментар

Working...
                                X