IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Никой не казва купува ли продава ли ..отваря ли - затваря ли...само слушам кой какво казал преди пет месеца и другия от 5 години ,,хайде по-сериозно

Нещо - прогнози ?
    Нещо спря да ти бъде забавно ли?

Прогнозата е една, но с две лица - оптимистично и мрачно.

Всичко зависи от коя страна на пазара си.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      ,хайде по-сериозно
      Амиии съвсем сериозно си... Довечера пак ще чуеш по новините, как някой сериозно се изцепва, че нефта на световните пазари бил паднал па по нашите бензиностанции не мърдал...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Следващ таргет 1560

Коментар

• аз купувам от тези нива 1603

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Темата стана нещо доста актуална???

Шема какво ти е портфолиото ?
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Темата стана нещо доста актуална???

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Никой не казва купува ли продава ли ..отваря ли - затваря ли...само слушам кой какво казал преди пет месеца и другия от 5 години ,,хайде по-сериозно

Нещо - прогнози ?
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nicoletta.Ventseslavova Разгледай мнение
                  Златото се котира само от долари. Би трябвало да се следват техническите анализи и да се залага на къси позиции.
                  Ето ви източник на ежедневно инфо с форекс анализи
                  Ехааааа, тва беше яко

Коментар

Златото се котира само от долари.
                    То и нефта се котира само в долари, ама по-важно е как се плаща?... Щото като идеш на бензиностанцията плащаш с левчета!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Да беше направил обратното, да ти кажа ашколсун, а то
                      Нема да те разбере бре. Кажи му МОЛОДЕЦ !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Златото се котира само от долари. Би трябвало да се следват техническите анализи и да се залага на къси позиции.
                        Ето ви източник на ежедневно инфо с форекс анализи
                        Ако беше така, тук 99% от дървените философи щяха да са вече милионери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          1000 човека ми пишат по 1001 неща...

Това което аз съм казал преди не 4 месеца, а преди 4 години е че съм инвестирал в левови депозити. От 1 година насам с доходите от тези депозити купувам физическо инвестиционно злато. С други думи, интересува ме цената на златото в левове или евро респективно...

Ти кой си? И какво си ми казал в началото на февруари?
                          Да беше направил обратното, да ти кажа ашколсун, а то

Коментар

• Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
                            Нещо ти бях писал началото на февруари.
                            Кажи сега-колко процента е от 1800 до 1600? Благодаря
                            1000 човека ми пишат по 1001 неща...

Това което аз съм казал преди не 4 месеца, а преди 4 години е че съм инвестирал в левови депозити. От 1 година насам с доходите от тези депозити купувам физическо инвестиционно злато. С други думи, интересува ме цената на златото в левове или евро респективно...

Ти кой си? И какво си ми казал в началото на февруари?

Коментар

• Защитниците на ЗЛОТО са се барикадирали на кота 1600 и не пущат пиле да префръкне
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Така ударихме кота 1600 - so far so good.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X