If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЪЪ...същя този имаше 6 бона 'усреднени загуби' когато златото стигна почти 1800 края на февруари и никакъв не се показа допреди 3 седмици.. Оттогава всяка сутрин като лумпен повтаря едно и също..
Иване, внимавай какво се пише от всеки участник, иначе рискуваш да заприличаш на Ернесто Гевара от Росарио.
1. Инвест1 си каза техниката, която ползва.
2. Разбрах го добре как търгува, и че подобна търговия би му донесла успех ако търгува по посока на дългосрочния фундаментален тренд.
3. Лично мое мнение е, че Схемата се справя най добре от всички дето се дърлим тук при определяне на фундаменталния тренд.
От две години чета форума. Сравнително най добре определя фундаменталния тренд Схемата. Сега той казва надолу. Системата ти не е лоша. Играй по същия начин но надолу, докато не чуеш, че Схемата си е променил мнението. Тогава затваряш всички оставащи позиции и следиш кой финансов инструмент ще започне колегата да търгува активно. Той си казва, няма страшно.
ЪЪ...същя този имаше 6 бона 'усреднени загуби' когато златото стигна почти 1800 края на февруари и никакъв не се показа допреди 3 седмици.. Оттогава всяка сутрин като лумпен повтаря едно и също..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Пак не внимаваш, какво аз съм написал и какво ти!?
Ми не вярвам да вярваш че пазара на злато може да влияе на пазара на валута - при положение че разликата в мащабите е като между пазара в Долно Уйно и Капалъ Чарши
само спорове....
дайте стратегия за някой лев да се изкара от златото или среброто.
Аз лично се сещам само да се купуват малки порции при голям акаунт
и да се продава непрекъснато с малък профит,но печалбата е скромна,
трупа се бавно!Според вас на такава система за търговия как може да
и се усили резултата?
От две години чета форума. Сравнително най добре определя фундаменталния тренд Схемата. Сега той казва надолу. Системата ти не е лоша. Играй по същия начин но надолу, докато не чуеш, че Схемата си е променил мнението. Тогава затваряш всички оставащи позиции и следиш кой финансов инструмент ще започне колегата да търгува активно. Той си казва, няма страшно.
само спорове....
дайте стратегия за някой лев да се изкара от златото или среброто.
Аз лично се сещам само да се купуват малки порции при голям акаунт
и да се продава непрекъснато с малък профит,но печалбата е скромна,
трупа се бавно!Според вас на такава система за търговия как може да
и се усили резултата?
Закриваш всички акаунти и спираш да си играеш томагочи /всъщност със същия успех може да си уплътняваш времето с пасане на овце във "Фермата"/, вкарваш прилична сума в инвестиционно злато и чакаш, чакаш, чакаш нервите на Бернанке да не издържат и да натисне отново копчето на печатарката.
Коментар