Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗлатото - заради намаляване шансовете за нови QE от ЦБ по света.
Среброто - заради причините в златото, но в допълнение и за предположенията ми за намаления глобален растеж. Все пак, среброто има голям % индустриално приложение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
П.П. Май в момента се гонят цели по опциите. Ще добавя още къси в среброто след 2 минути.
Добавих къси на среброто от 30.30.
Стоповете ми остават същите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеА да те питам, защо и златото и среброто скъсяваш? Просто ми е любопитно.
Среброто - заради причините в златото, но в допълнение и за предположенията ми за намаления глобален растеж. Все пак, среброто има голям % индустриално приложение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе видях "добри новини" за златото, както и за безработицата.
И не разбирам, защо при покачване започвате да пишете?
Казах ви къде са ми стоповете, казах и че няма да затварям ръчно, а ще си чакам целите. Какво повече да ви кажа?!
Мълчахте 2-3 дни, а сега.....
Доста аматьорско е, не мислиш ли?
П.П. Май в момента се гонят цели по опциите. Ще добавя още къси в среброто след 2 минути.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТа какво беше - нямам план ако новините са добри и цените се качват..Ами - следващия път помисли и затова.
Сега не мислиш ли, че може и да не се върнат обратно където бяха вчера ??
И не разбирам, защо при покачване започвате да пишете?
Казах ви къде са ми стоповете, казах и че няма да затварям ръчно, а ще си чакам целите. Какво повече да ви кажа?!
Мълчахте 2-3 дни, а сега.....
Доста аматьорско е, не мислиш ли?
П.П. Май в момента се гонят цели по опциите. Ще добавя още къси в среброто след 2 минути.Last edited by anon6706; 04.05.2012, 16:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ момента златото и среброто катерят само заради скуиза в евро/долар.
Свърши ли се това, ще има разпродажби като за Световно.
Увереност в горното ми дава спада на борсата.
Който иска и му стиска - да скъсява. добри са нивата.
Успех!
Сега не мислиш ли, че може и да не се върнат обратно където бяха вчера ??I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепак голяма грешка - капитала не е парата в банката . капитала е построеното и създаденото от човечеството ..ръкопляскаш му на Мастъра , но замисли ли са какво правим ако нямаме средство за производство и други благинки ..какво става с парата в банката .... е тогава става хартишка....
Капиталът, Санчо, е отложена консумация!!! Ако парите са истински то капиталът е спестените пари. Сгради, машини, ЖП линии, шосета, Санчо, не са капитал. Това е инвестиция!!! Инвестицията, Санчо, може и да е твоята отложена консумация, но капиталът вече е консумиран от този който ти е доставил тези стоки и услуги! За да стане една инвестиция капитал ти трябва да я продадеш за пари!
Отдавам твоето объркване на факта, че в момента парите не са истински. Парите които използваме в момента са декретни пари на основата на ДЪЛГ. Тоест няма отложена консумация. Това е дълг!!! Ако ти имаш 10 лева в банката на влог то е само защото някой друг ВЕЧЕ дължи на банката тези 10 лева...Тоест той вече е изял и изпил стоки за 10 лева и тепърва трябва да ги изработва!... А ти си мислиш, че имаш пари, но истината е че имаш само запис на заповед от анонимен длъжник авалирана от банката!
Надявам се да съм ти бил полезен!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИванГ, към теб имам смесени чувства, но вече се избистрят към "негативни".
Какво значение има за Германия дали са в Еврозоната (ползват евро) или с дойче марката, когато става дума за приходи, които влизат в държавата чрез вноса???!!!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИиии докога така??? Докато "нецивилизованите" страни, като Китай спрат да кредитират "цивилизованите" ли? Ми то дошло бе.
Не виждаш ли че и в Китай общия дълг е над 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАре моля ти се във всяка цивилизована страна харчат повече отколкото потребяват.
Ето нивата на ОБЩ дълг към БВП -
http://www.gfmag.com/tools/global-da...#axzz1tuBGfhl2
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТрябва да емитираш повече дойче марки, за да могат германците да увеличат консумацията и на родното си производство.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМного се извинявам, ама на мен никой не ми е изсипвал парите. Аз съм си ги заработвал!
Другата ни прилика, явно е, че не сме си ги харчили безразборно.
Но не можеш да отречеш, че през последните 15-на години имаше много "лесни" пари, които с не много познания и интелигентност, можеха лесно да се "заработят" за сметка на стадото.
Коментар
Коментар