Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеЩе видим дали реинджа ще издържи..Имаш шанс щтото казаха,че след няколко дни ще дигат маргина в азия.Ама би било рисковано да сложиш таргета чак на 1750Да сте чули ,че Сорос усилено купува метал ? Шшшшт ,не съм казал ...
"Много от тях (хората) са забравили степента, до която правата на собственост са свързани към свободата и може да се окаже в случай, че стокови пари (т.е., злато) са свързани със свободата, доколкото изоставянето на златния стандарт оставя правата на собственост, отворени за атака." - JR NyquistLast edited by dani de vito; 05.09.2011, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе ви знам вас, но аз го вземам за надоле със стоп 1911Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе ви знам вас, но аз го вземам за надоле със стоп 1911
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПърво се купува -после се продава .А не обратното....И е добре да се купува скъпо и да се продава по евтинко ,за да плащаш по-малко ДДС ...И ти ли нямаш регистрация
? Бегом при Ванката за консултация и в сряда 7:30 да си в данъчното с нужните документи
....
ПС: Абе тука в тоя форум все таквиз нередовни ли сте събрани? ...Плачите за глоби и санкции като на Цочо Булгуров
...
не ни излагай тез дето нямаме вишу. човека каза, че има купено. не се изказвай недопрочел. пак ще ни изкарат прости.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеи ти си прав.
обаче в минало време е лесно.
въпроса е сега накъде. дали е по правилно ся да си продадеш златото на момента с надежда по късно пак да купиш на по ниска цена или да стискаш с надежда, че няма да последва дългосрочен даунтренд.Абе човек ,не виждаш ли ,накъде духа вятъра ...Хайде тука в ниското е тихо ,ама по върховете е като Ирена по десет .
http://cables.mrkva.eu/cable.php?id=204405 Виж това от Уилкилийкс
Сега е време , и не остана много ,всяка хартия която не е за сметка ,за храна ,за цигари ,да бъде обърната в благороден метал .Скоро ще има пробив на рекорда ,между другото
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение.. дали е по правилно ся да си продадеш златото на момента с надежда по късно пак да купиш на по ниска цена........И е добре да се купува скъпо и да се продава по евтинко ,за да плащаш по-малко ДДС ...И ти ли нямаш регистрация
? Бегом при Ванката за консултация и в сряда 7:30 да си в данъчното с нужните документи
....
ПС: Абе тука в тоя форум все таквиз нередовни ли сте събрани? ...Плачите за глоби и санкции като на Цочо Булгуров
...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Вселената е балон който се разширява вече над 10 милиарда години .Предполага се разширение още толкова ...
Да се избръснете (мъжете де) ,да си изгладите костюмите и се подстрижете за 20 - 21- септемврия .Ще има общо събрание с видеовръзка тук във форума , с оглед новите насоки в икономиките на Европа и Америка , а скоро и в целия свят ...И моля поне тогава да няма резки изказвания ,всичко да е леко и жизнерадостно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеИма ли значение? Секи месец ако неможеш да отделяш по 300 лева за 1 златна монета начи за кво пишеш във форума.(300 лева през миналото десеттилетие де)
обаче в минало време е лесно.
въпроса е сега накъде. дали е по правилно ся да си продадеш златото на момента с надежда по късно пак да купиш на по ниска цена или да стискаш с надежда, че няма да последва дългосрочен даунтренд.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениети милярдер ли си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеГледате на златото много пвърхностно ми се струва .. От 11 години хора с ващо мислене изкат да го скъсят, докато милярдерите влизат отдоло и следят фундаменталните въпроси и ако нещо голямо в политиката и психологията на хората се промени излизат...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар