IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
      Ще видим дали реинджа ще издържи..Имаш шанс щтото казаха,че след няколко дни ще дигат маргина в азия.Ама би било рисковано да сложиш таргета чак на 1750
      Таргета е без значение за физическия пазар .Колкото по вдигат мизата , по-сигурно е да няма волативност по пътя нагоре . Много намаляха шортите напоследък ,пазят се за непредвидени ситуации Да сте чули ,че Сорос усилено купува метал ? Шшшшт ,не съм казал ...

"Много от тях (хората) са забравили степента, до която правата на собственост са свързани към свободата и може да се окаже в случай, че стокови пари (т.е., злато) са свързани със свободата, доколкото изоставянето на златния стандарт оставя правата на собственост, отворени за атака." - JR Nyquist
      Last edited by dani de vito; 05.09.2011, 18:08.

Коментар

• Ще видим дали реинджа ще издържи..Имаш шанс щтото казаха,че след няколко дни ще дигат маргина в азия.Ама би било рисковано да сложиш таргета чак на 1750
        Last edited by kostas19; 05.09.2011, 17:54.

Коментар

• http://www.munknee.com/2011/09/these...00ozt-or-more/

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Не ви знам вас, но аз го вземам за надоле със стоп 1911
            хаирлия да е
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Не ви знам вас, но аз го вземам за надоле със стоп 1911
              По добре стоп на 2300 .Тогава ще има по-сериозна корекция

Коментар

• Не ви знам вас, но аз го вземам за надоле със стоп 1911

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Първо се купува -после се продава .А не обратното ....И е добре да се купува скъпо и да се продава по евтинко ,за да плащаш по-малко ДДС ...И ти ли нямаш регистрация ? Бегом при Ванката за консултация и в сряда 7:30 да си в данъчното с нужните документи ....

ПС: Абе тука в тоя форум все таквиз нередовни ли сте събрани ? ...Плачите за глоби и санкции като на Цочо Булгуров ...
                  ШАПКАРИНО,

не ни излагай тез дето нямаме вишу. човека каза, че има купено. не се изказвай недопрочел. пак ще ни изкарат прости.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    и ти си прав.
                    обаче в минало време е лесно.
                    въпроса е сега накъде. дали е по правилно ся да си продадеш златото на момента с надежда по късно пак да купиш на по ниска цена или да стискаш с надежда, че няма да последва дългосрочен даунтренд.
                    Дългосрочен даунтренд ??? Абе човек ,не виждаш ли ,накъде духа вятъра ...Хайде тука в ниското е тихо ,ама по върховете е като Ирена по десет .
                    http://cables.mrkva.eu/cable.php?id=204405 Виж това от Уилкилийкс
                    Сега е време , и не остана много ,всяка хартия която не е за сметка ,за храна ,за цигари ,да бъде обърната в благороден метал .Скоро ще има пробив на рекорда ,между другото

Коментар

.. дали е по правилно ся да си продадеш златото на момента с надежда по късно пак да купиш на по ниска цена....
                      Първо се купува -после се продава .А не обратното ....И е добре да се купува скъпо и да се продава по евтинко ,за да плащаш по-малко ДДС ...И ти ли нямаш регистрация ? Бегом при Ванката за консултация и в сряда 7:30 да си в данъчното с нужните документи ....

ПС: Абе тука в тоя форум все таквиз нередовни ли сте събрани ? ...Плачите за глоби и санкции като на Цочо Булгуров ...
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Вселената е балон който се разширява вече над 10 милиарда години .Предполага се разширение още толкова ...
                        Да се избръснете (мъжете де) ,да си изгладите костюмите и се подстрижете за 20 - 21- септемврия .Ще има общо събрание с видеовръзка тук във форума , с оглед новите насоки в икономиките на Европа и Америка , а скоро и в целия свят ...И моля поне тогава да няма резки изказвания ,всичко да е леко и жизнерадостно...

Коментар

Има ли значение? Секи месец ако неможеш да отделяш по 300 лева за 1 златна монета начи за кво пишеш във форума.(300 лева през миналото десеттилетие де)
                          и ти си прав.
                          обаче в минало време е лесно.
                          въпроса е сега накъде. дали е по правилно ся да си продадеш златото на момента с надежда по късно пак да купиш на по ниска цена или да стискаш с надежда, че няма да последва дългосрочен даунтренд.
                          tnm

Коментар

ти милярдер ли си ?
                            Има ли значение? Секи месец ако неможеш да отделяш по 300 лева за 1 златна монета начи за кво пишеш във форума.(300 лева през миналото десеттилетие де)

Коментар

Гледате на златото много пвърхностно ми се струва .. От 11 години хора с ващо мислене изкат да го скъсят, докато милярдерите влизат отдоло и следят фундаменталните въпроси и ако нещо голямо в политиката и психологията на хората се промени излизат...
                              ти милярдер ли си ?
                              tnm

Коментар

• Гледате на златото много пвърхностно ми се струва .. От 11 години хора с ващо мислене изкат да го скъсят, докато милярдерите влизат отдоло и следят фундаменталните въпроси и ако нещо голямо в политиката и психологията на хората се промени излизат...

Коментар

Working...
                                X