IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миля да купя сребро от тези нива-по дългосрочно
    И материално,и хартиено,подценено е според мен-спрямо златото и има да качва за в бъдеще-1-2 години!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      А добре дошъл. Къде беше като те нямаше
      не питай
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        аз,скоро време ще си купя златочакам сигнал.
        сигнал имаме,като спрете да ПУКАТЕ ти и мечката
        А добре дошъл. Къде беше като те нямаше
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Ако излязат добри данни днес би трябвало Златото да пада
          Last edited by Shemata; 24.05.2012, 14:11.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Как беше приказката за двете неизбежни неща - смъртта и данъците? ..., и инфлацията - бих добавил. Тя е стимул и принуда(наред с други) да се вкарва отново в оборот, част от натрупаното "съкровище" и така да влиза в джобовете на кукловодите. Ако зависи от печатарите - ще направят всичко възможно да го ликвидират като разновидност на пари. Ще имат ли сили? Опитът им в манипулиране на икономическите/парични отношения е голям. А може и да искат златото да се приема за алтернатива, при положение, че могат да определят цената(курса)? Доколко го държат под контрол?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Колега,

в такъв случай купувай Злато и ще спечелиш . Щом мислиш, че до 1-2 седмици ще е 1650 $... би било логично да си купиш Злато.
              Аз съм си купил отдавна и не продавам нищо. Освободих се от малко сребро преди месец, но без нумизматична стойност. А и не правя никакви краткосрочни спекулации, щото са доста рискови. Виж сега да си купя с цел продажба на 3000 след 5-7 години може.
              През 1992г. се движеше около 300 талера. Оттогава само купувам, макар, че с тези имоти така съм се увъртял в ремонти и преустройства, че не ми остава много за купуване.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                Викни ме и мене та да направят отстъпка. Злато цел 1520,00 за днеска Лятото 2250,00 долара за унция на комекс така че къси дълги дълги къси и така до маржин кол

Коментар

Колега,

в такъв случай купувай Злато и ще спечелиш . Щом мислиш, че до 1-2 седмици ще е 1650 $... би било логично да си купиш Злато.
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Колега,

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Още в началото на юни ще върне 1650 ако се назъбят персийците.

Коментар

Пукккккккк!!!!
                      ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Още в началото на юни ще върне 1650 ако се назъбят персийците.

Коментар

• Пукккккккк!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                            За златото преди малко писах какво развитие очаквам
                            как не си сложил едно Цък , че и ние да прочетем какво очакваш за златото

Коментар

• Що ли не се учудвам. След като Румен Гечев (мин.фин. в кабинета Виденов) им чете лекции по финанси в Ню Йоркският университет
                              При това от 1999г.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Данните за продажбите на къщи в САЩ са като данните за безработицата им... Целият свят тръби как безработицата в САЩ била паднала, но никой и дума не обелва как броят на инвалидите в САЩ за последните 3 години се е увеличил с 5 милиона!!! Сигурно трудът в САЩ е станал по-опасен за здравето и повече хора кандидатстват за помощи поради инвалидност?!... Нещо да ви напомня за БГ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Ех помниш ли помниш ли - как смених всичките $ на 3000 и после купих 3 двустайни в Лозенец преди да ги шитна 2006-а ... и после купих Апъл на 76..ех
                                Ба, бърза реакция с 3К, казаха че сме двама трима, ама кой знае

Коментар

Working...
                                X