ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОчевидно не си на ясно за какво говориш. Вземи се допитай до някой който действително търгува и знае какво е суап, вместо да продължаваш да се излагаш!
Суапът е котировка и като такава той има курс купува и курс продава! Към момента лихвите и по краткосрочните депозити в злато и по депозити в долари на междубанковите пазари са практически нула. Ето защо суапът е отрицателен и за купилите и за продалите злато срещу долари. Друг такъв пример в момента е кабела. И купилите и продалите плащат отрицателен суап, макар за едните да е малко по-малък а за другите да е по-голям.
шемата също плаща суап макар и за него като продал злато срещу долари да е малко по-малък от онези които са го купили...
Не спори с мен за неща които съм правил многократно, а ти само си чел за тях и то не от добри източници!
ЗЛАТОТО Е С ОТРИЦАТЕЛЕН СУАП СПРЯМО ВСИЧКИ ВАЛУТИ. (говорим за търговия с лост)
Имаш ли по сметката си открита позиция КЪСО злато - получаваш лихва. Ако си се набил в най-гадния бъкет, то в най-лошия случай имаш нулева лихва.
Имаш ли по сметката си открита позиция ДЪЛГО злато - плащаш лихва.
П.П. Покажи ми една банка, която начислява лихва на златото.Last edited by anon6706; 30.05.2012, 02:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСуапа на златото е отрицателен срещу ВСИЧКИ ВАЛУТИ.
Суапът е котировка и като такава той има курс купува и курс продава! Към момента лихвите и по краткосрочните депозити в злато и по депозити в долари на междубанковите пазари са практически нула. Ето защо суапът е отрицателен и за купилите и за продалите злато срещу долари. Друг такъв пример в момента е кабела. И купилите и продалите плащат отрицателен суап, макар за едните да е малко по-малък а за другите да е по-голям.
шемата също плаща суап макар и за него като продал злато срещу долари да е малко по-малък от онези които са го купили...
Не спори с мен за неща които съм правил многократно, а ти само си чел за тях и то не от добри източници!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕ, точно пък аджамия и профан като теб да ми го казва...
Виж ся, анонимов. Няма такова нещо като да скъсиш златото и си на кяр или пък да удължиш и да си на загуба от суапа. Всичко зависи от това срещу какво си го скъсил или удължил! Към момента независимо дали си удължил или скъсил суапа е все отрицателен за теб ако е си го направил срещу хамерикански долари. Ако си го направил срещу австралийски долари или монголски тугрици може и да си прав...
Надявам се и този път да си научил нещо от мен. Лека нощ.
Набий си го в главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДобре е да се поназнайват някои неща, но то пък и трябва да си ги правил, нали?
Виж ся, анонимов. Няма такова нещо като да скъсиш златото и си на кяр или пък да удължиш и да си на загуба от суапа. Всичко зависи от това срещу какво си го скъсил или удължил! Към момента независимо дали си удължил или скъсил суапа е все отрицателен за теб ако е си го направил срещу хамерикански долари. Ако си го направил срещу австралийски долари или монголски тугрици може и да си прав...
Надявам се и този път да си научил нещо от мен. Лека нощ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Forex 'master',
напълно те разбирам защо си толкова изнервен - виждаш как падащото Злато издухва кредита ти, който "инвестира" в Злато .
Признай си! Ще ти олекне .
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗаблуждаваш се. В добро настроение съм. Нямам и причина да съм в лошо.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурно си много изнервен от това че всеки ден плащаш суап на златото де си го продал без да го имаш, но аз нямам никаква вина за твоите неволи. Спри да лъжеш хората!
Когато скъсиш злато или сребро, суапа ти е положителен, т.е. всеки ден ти начисляват лихва към сметката. Когато си купил злато или сребро, тогава имаш отрицателен суап и ти удържат всеки ден парички от сметката.
Добре е да се поназнайват някои неща, но то пък и трябва да си ги правил, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЕеее ами, айде наздраве и спри да се заяждаш.....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗаблуждаваш се. В добро настроение съм. Нямам и причина да съм в лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМастаре, звучиш ми малко по - изнервенСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениешматарок, колко пъти трябва да повтарям че купувам само физическо инвестиционно злато и то само с лихвата от инвестицията в левови депозити? Сигурно си много изнервен от това че всеки ден плащаш суап на златото де си го продал без да го имаш, но аз нямам никаква вина за твоите неволи. Спри да лъжеш хората!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМай ще издухаш кредита като купи ЗлатоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеа маратонките на дитето - отказа ли ги...
Коментар
Коментар